- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi ahirimsensin
-
Burcu akrep mi arkadaşının?
aynısını sorcaktım :)
Benım sevgılımın yanında benım kyfetime bu denlı edepsiz bır yorum yapan arkadasımın alnını karıslarım ben .
benim 5 6 yıllık çok sevdiğim bir arkadaşım var ama artık beni deli ediyor kızlar
saçına balyaj yap yakışır dedi yok canm bensevmiyorum dedim aaa ama ben yakışmasa söylemem öyle olsun dedi
kahverengi göz kalemi sür yakışır dedi yok ben siyah ve mavi seviyorum dedim hmm o daha iyi olur ama sen bilirsin dedi
face'e profil resmi koydum bu ne yaa eski foto başka koy dedişaka gibi ya bende yok ben bunu koydum dedim yaa ama eski foto bu ne böyle diye uzattı bende yeter ya altı üstü foto ne önemi var dedim
benim sevglim var onun yok..bana dediki kız bir oğlan var maaşıda iyi senle tanıştırayımmmı sevgilinin durumu iyi değil ya dedi...bende sevgilim, seviyorum ben saçmalama sen kendine ayarla o oğlanı dedimaman yok be boyu çok kısa dedi...kendine layık bulmamış hanımımız
gerçekten çok güzel bir kız manken gibi ama pek çıkma teklifi eden yok burnu çok havada
durmadan ya şu oğlan bana aşık yazık diyor her gördüğü her tanıdığı erkek için
nerden anladın diyorum ya bakıyo ya işte diyo
geçen eski komşusu faceden eklemiş zaten yıllardır beni seviyodu bakalım ne dicek dedi ya umutlanma dedim çocuk hiçbişey yazmamış bile
bu kız hasta mıdır nedir anlamadım
bi yandanda seviyorum iyi niyetli bence
ama çok sinir oluyorum herşeyime karışıyor
burcu aslan
Burcu akrep mi arkadaşının?
saflık ta deıl ukalalıkta...abartılacak b ır durum deılsız gormekıstedıgınız gıbı goruosunuz...benceo sızıcok sevıo yakın buluo...ve yasınız kac ...kızda guzel demıssınız sımarıktır da ondandır boyle ınsanlardan korkmayın derım :)
bu bana üniversitede bir arkadaşım vardı onu hatırlattı. imza dolaşırken yanındaki çocuk bundan kalem istedi amfide..bana döndü " şimdi bu benden neden kalem istedi" dedi..nassıııı yani dedim. "hoşlanıyo benden sanırım" dedi. bu ne ilk oldu ne de son oldu herkes hoşlandı ondan ama mezun olana kadar kimseyle çıkamadı.. ciddi kompleksleri var bence arkadaşının.
çok benzer bir durum arkadaşımda aynen slm verdi hoşlanıyor aşık faceden neden ekledi kara kaşıma gözüme değil ya aşık diyor
geçenlerde buluştuk gel cafede oturalım dedim yok yok uzak bir avmye gidelim şöyle pahalı bir yere dedi iyi dedim...gittik foto çeksene dedi şarjı bitmiş makinanın dedim sonra ma buraya niye geldik o zaman diyor..amacı face foto koymak için oraya gitmekmiş ben şok oldum
sonra tlfnla çektidi otoparka soktu beni arabalarla çektirip face koydu
bunu yapan kız ergen değil
geçenlerde buluştuk gel cafede oturalım dedim yok yok uzak bir avmye gidelim şöyle pahalı bir yere dedi iyi dedim...gittik foto çeksene dedi şarjı bitmiş makinanın dedim sonra ma buraya niye geldik o zaman diyor..amacı face foto koymak için oraya gitmekmiş ben şok oldum
sonra tlfnla çektidi otoparka soktu beni arabalarla çektirip face koydu
bunu yapan kız ergen değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?