saflık mı ukalalık mı çözemedim

Kizin ciddi ozguven problemi var bence.. Benim de var boyle bir arkadasim, herkesin ona asik oldugunu sanar falan.. Hatta arkadasim o kadar abartmisti ki bir yerde teni benimkinden daha beyazmis da falan filan o konuda bile kendini ustun saniyordu.. Birda biraz yolluydu ki yine de 10yillik arkadasligimiza dayanarak iliskimi kesmemistim. En son bi cafede garsona numarasini verince olayin icine ben dahil oldum ve sevgilime benim garsona numarami verdigimi soylemisler.. Neyse o konu halloldu ama nerdeyse 1 aydir gorusmuyorum.. Baktin olacak gibi degilse sende arkadasligini bitir cunku sinirlerini yipratiyor bir sure sonra..

aynısını sorcaktım :)

Benım sevgılımın yanında benım kyfetime bu denlı edepsiz bır yorum yapan arkadasımın alnını karıslarım ben .

Benim ailemde de var bir tane akrep kadını ordan biliyorum 2 ay boyunca görmediği kardeşini gördüğü an 'aa dip boyan gelmiş senin, zaten bu rengi değiştirelim bence sen farklı renk yap, boya al boyayayım ben saçını hemen diyen' akrep bir ablaya sahibim. Aynı abla bugün telefonla arayıp evleneceği haberini veren arkadaşına yarım saat boyunca gelin saçının nasıl olmasını gerektiğini anlattı. Arayan kıza yaptırması gereken saçı uyumlu duvağı vs. en ince ayrıntısına kadar bildirdi Kızın ciddeye alıp almadığını ilerleyen günlerde görücez bakalım

Çok var bu tarzda insanlar
Ama olmalılarda bence
Renk katıyorlar
Aslında arkadasında kötü niyetli değil bence:)
Yaa kimi insanların yapıları böyle
Oldukları gibi kabul edicez artık

saflık ta deıl ukalalıkta...abartılacak b ır durum deılsız gormekıstedıgınız gıbı goruosunuz...benceo sızıcok sevıo yakın buluo...ve yasınız kac ...kızda guzel demıssınız sımarıktır da ondandır boyle ınsanlardan korkmayın derım :)

bu bana üniversitede bir arkadaşım vardı onu hatırlattı. imza dolaşırken yanındaki çocuk bundan kalem istedi amfide..bana döndü " şimdi bu benden neden kalem istedi" dedi..nassıııı yani dedim. "hoşlanıyo benden sanırım" dedi. bu ne ilk oldu ne de son oldu herkes hoşlandı ondan ama mezun olana kadar kimseyle çıkamadı.. ciddi kompleksleri var bence arkadaşının.

çok benzer bir durum arkadaşımda aynen slm verdi hoşlanıyor aşık faceden neden ekledi kara kaşıma gözüme değil ya aşık diyor

geçenlerde buluştuk gel cafede oturalım dedim yok yok uzak bir avmye gidelim şöyle pahalı bir yere dedi iyi dedim...gittik foto çeksene dedi şarjı bitmiş makinanın dedim sonra ma buraya niye geldik o zaman diyor..amacı face foto koymak için oraya gitmekmiş ben şok oldum
sonra tlfnla çektidi otoparka soktu beni arabalarla çektirip face koydu
bunu yapan kız ergen değil

ay aynı benim oda arkadaşımı anlattın sanki tek farkla senin arkadaşın güzelmiş benimki badana gibi makyaj yapmadan dışarı bile çıkamıyo ama tarzları aynı sanırım. herşeyin en iyisini kendisi bilir,burnu havadadır kendini star gibi görüyo .kız benim herşeyimi eleştiriyo ya saçımdan kıyafetimden tut karakterime yemek yapmama kadar boğmak istiyorum. aslında bi taraftan eğlenceli esprili bi kız ama bu yaptıkları beni çıldırtıyo. eleştirdiği herşeyin aynısını da kendi yapıyo ama ben yüzüne vuramıyorum işte ses çıkarmıyorum.

emin misin ergen olmadığına

olamazzz yetişkin olamaz bunu yapan kişi arabalarla poz verme 80 yılların modasıydı şimdi çok arabesk.çocuklar bile yapmıyor.

Ben kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Biraz şımarık.
Benim de böyle bir arkadaşım var. Söyledikleri batmıyor çünkü onun yapısı böyle.
Beş altı yıllık arkadaşım diyorsunuz. Bu kadar zaman iyi arkadaşınız olmayı başarabilmişse sevdiğiniz, güzel huyları da çok olmalı. Kimse dört dörtlük değil. Hepimizin kusurları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…