• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesem alınacak

Çok güzel 😅🌸 ben her sabah rutın olarak devam edıyorum böyle tatlı eksı kokulu bırsey olamaz çok güzel 😌🤍😂
Benim elimde bir tane var 15 aylık, gün içinde milyon kez öpüyorum doyamıyorum. Uyduğunda videolarını açıp seyrediyorum delilik bu🥹😍😍😍 yolda gelende 7 aylık ne çılgınlık ama😂😂😂🫣

Benim annem o ameliyatı oldu, sadece yumurta yiyemiyor. Onun dışında bir sorunu yok. En azından ağrılarından kurtuldu. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. 🌸

Ayni tarif ettiginiz durumdayim ben de , karacigerim agriyor gibi geliyor ama sanirim bebegin yukarda olmasiyla alakali. Yine de yarin doktora soracagim
Tansiyonunuza ve idrariniza bakıyorlar değil mi?

Konu sahibi. Benim çok yakın bir arkadaşımin sofrası alınmıştı. Ameliyattan sonra ziyaretine gittim. Ağa pasa gibi oturuyordu yatakta. Çok rahatim bi derdim yok demişti. Birkaç güne de hic ameliyat olmamış gibiydi. Korkulacak bi şey yok hiç üzülmeyin.

Çok geçmiş olsun, olup kurtulacaksın hem de kapalıymış çok rahat atlatırsın merak etme şükür kurtuldum diyeceksin.

O taş kanala düşmeden olmalısınız yalnız doktorunuz uyarmıştır sizi sanırım.
Kanala düşerse bu korkunuzdan çok daha tehlikeli bir durum oluyor bir an önce olun.

Evet tansiyonum normal en son 1 - 1,5 ay once idrar vermistim protein yoktu
Sağ tarafım ağrıyordu benim. 32.haftada idrarda 618 mg protein çıkmıştı. Maksimum 300 olması gerekiyordu. Tansiyonum 20lerin üzerindeydi ve zaman zaman görme yeteneğimi kaybediyordum. Yoğun bakımda aldım soluğu. O geldi aklıma da o sebeple sordum. Vakitli ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Benim elimde bir tane var 15 aylık, gün içinde milyon kez öpüyorum doyamıyorum. Uyduğunda videolarını açıp seyrediyorum delilik bu🥹😍😍😍 yolda gelende 7 aylık ne çılgınlık ama😂😂😂🫣
Ayy haddi gözün aydın 🥹🌸

Istedıgı gıbi gıbı yıyıp ıcebılıyor mu 🥹 gunlerdır haslanmıs patates makarna ekmek su tüketıyorum sadece bır onları yıyınce ağrı çekmiyorum bır haftadır ameliyatım perşembe günü 🥺
Tabiii 1 yıl oldu unuttu bile ameliyat olduğunu konforu yerine geldi hiç düşünmeyin inşallah çok iyi geçer ameliyatiniz da.

Annem bir hafta önce oldu. Çok sukur şu an gayet iyi. Doktorumuz 2 ay boyunca cikolata ,bulgur, yumurta yememesini söyledi. Cok gecmis olsun

aynı gün eve geldim
ziyarete gelenlerle oturup çay içtim

Geçtiğimiz sene annem oldu laparoskobi ile. İlk gün ameliyat çıkışı biraz ağrısı oldu fakat ameliyat öncesindeki ağrılarıyla kiyaslanamayacagini söyledi hep. İlk iki gün istirahat etti hemen ayaklandı. Oh be dünya varmış dediğini hatırlıyorum ağrıları gittiği için🥹 ilk bir kac ay beslenmesine özen gösterdi, ama siz zaten gebelik ve lohusalik sürecinden dolayı buna asinasinizdir zorlanmazsınız. Bir de bence sezaryen ameliyat geçirdiğiniz için tabiri caizse size vız gelir diye düşünüyorum kapalı ameliyat 😬 şimdiden geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Merhaba 🌸 ben 2 ay önce sezeryan oldum hamıleyken karacıgerım ezılmıs saframda taş oluşmuş ve acilden alındım sarılık gecırdım acil bir sekılde 1 ay önce ercp oldum fakat hiç bir sekılde işe yaramamış bırcok kez atak gecırdım kızımın kırkını çıkardığım sabahın 4 ünde , üç günde bir sabahlar atak gecırıyordum en az 4 saat sürüyordu ağrıdan dört köşe oluyordum , aranızda safra kesesi alınan var mı bu süreci bana anlatır mısınız kaç günde toparladınız çok mu ağrılı acılı bır süreç kızımı emzırıyorum aklım karman çorban çok tedırgınım korkuyorum , bana yardımcı olurmusunuz 🤍
geçmiş olsun, artık çok basit bir yöntem 3 delikle 30 dk da haloluyor.

Ben oldum safra kesem alındı kapalı oldum ameliyatı keşke korkmayıp daha önce olsaydım ikinci günü ağrı hiç bişi kalmadı yumurta çikolata dahil herşeyi rahat rahat yiyebiliyorum

Ben oldum safra kesem alındı kapalı oldum ameliyatı keşke korkmayıp daha önce olsaydım ikinci günü ağrı hiç bişi kalmadı yumurta çikolata dahil herşeyi rahat rahat yiyebiliyorum
Demii ne güzel , ne zaman sonra yemeye başladınız ☺️

geçmiş olsun, artık çok basit bir yöntem 3 delikle 30 dk da haloluyor.
Son
Geçtiğimiz sene annem oldu laparoskobi ile. İlk gün ameliyat çıkışı biraz ağrısı oldu fakat ameliyat öncesindeki ağrılarıyla kiyaslanamayacagini söyledi hep. İlk iki gün istirahat etti hemen ayaklandı. Oh be dünya varmış dediğini hatırlıyorum ağrıları gittiği için🥹 ilk bir kac ay beslenmesine özen gösterdi, ama siz zaten gebelik ve lohusalik sürecinden dolayı buna asinasinizdir zorlanmazsınız. Bir de bence sezaryen ameliyat geçirdiğiniz için tabiri caizse size vız gelir diye düşünüyorum kapalı ameliyat 😬 şimdiden geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
içim ferahladı çok teşekkür ederim 🥺🌸 çok sağolun

Back
X