Safranboluyu bilenler ????

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar safranboluya gıdecegız 2 gunluk havamız dagılsın dıye. Ne yapalım ? Nerede kalalım nerelerı gezelım nerelerde yıyelim. Önerılerınızı rıca edıyorum

Turla gidin. Amasra -Safronbolu yaparsiniz.

Yoksa Safranbolu nun tek basina 2 gunluk bir esprisi yok bence.

Turla gidin. Amasra -Safronbolu yaparsiniz.

Yoksa Safranbolu nun tek basina 2 gunluk bir esprisi yok bence.
Safranbolu dıye konustuk .. Ve turla ıstemıyorum aracımızla kısa bı yolculukta olmş olur dedık 2 gun az bır süremi

Safranbolu öyle büyük bir yer degilki..gittim ben kaç kere. Orada kalacak birçok otel var.ve golf car türü arabalar ile bir rehber esliginde gelebiliyorsun bütün tarihi mekanları. Çok güzel bir pazarı var.özellikle oradan birsüru şeyler almıştım. Yemek içinde orada konak ti sanırım adı orada yemiştik..tandır kebabın tavsiye ederim.

Safranbolu öyle büyük bir yer degilki..gittim ben kaç kere. Orada kalacak birçok otel var.ve golf car türü arabalar ile bir rehber esliginde gelebiliyorsun bütün tarihi mekanları. Çok güzel bir pazarı var.özellikle oradan birsüru şeyler almıştım. Yemek içinde orada konak ti sanırım adı orada yemiştik..tandır kebabın tavsiye ederim.
2 gun yetermı ? Nerelerı gezebılırz. Krıstal teras tokatlı kanyonuhıdrlk trpesı bırbrne yakımmı

2 gun yetermı ? Nerelerı gezebılırz. Krıstal teras tokatlı kanyonuhıdrlk trpesı bırbrne yakımmı
Kristal teras çok yakın değil. Sanırım 1 saat sürüyor. Ben gecem yaz gitmiştim. Harika bir yer.iki gün yeter bence.ama eğer bartin a filan gidecekseniz ki bence gidin o zaman en az üç gün ayirmalisiniz

Kristal teras zaten tokatli kanyonuna bakiyor. Eger kapali olan yolunu actilarsa merkeze 6 km acmadilarsa 11 km yani cok uzak degil mutlaka. gidin biz ilk gun buralari gezdik ikinci gun tarihi carsiyi gezdik zaten donus yolculugu icin de vakitli cikmak gerekiyor. 2 gun ideal mutlaka gidin. bu arada yorgancioglu konaginda kaldik oda ve kahvalti 120 lira odedik fena bir degil dusunebilirsiniz. Ha bu arada bulak mencilis magarasini da mutlaka gorun.

Kristal teras zaten tokatli kanyonuna bakiyor. Eger kapali olan yolunu actilarsa merkeze 6 km acmadilarsa 11 km yani cok uzak degil mutlaka. gidin biz ilk gun buralari gezdik ikinci gun tarihi carsiyi gezdik zaten donus yolculugu icin de vakitli cikmak gerekiyor. 2 gun ideal mutlaka gidin. bu arada yorgancioglu konaginda kaldik oda ve kahvalti 120 lira odedik fena bir degil dusunebilirsiniz. Ha bu arada bulak mencilis magarasini da mutlaka gorun.
Bende yorgncıoğlunu arastırmıstım:) cok otantık bır havası var gibi.. Temızmı?

Hıdırlık tepesi
Yörük köyü( yörük sofrasna ugra)
Hükümet konağı
Cinci han
İncekaya su kemeri
Tokatlı kanyonu
İmren lokumugra)
Bulak mencilis magarası
Bna söylenen yerler buralar:) burbırıne yakınmı buralar

Yorgancioglu fena degil hani oraya gore iyi gibi diyim. Incekaya tokatli kanyonu kristal teras bir arada. Magara ayri bir ucta. Digerleri de yine bir arada eski sehir merkezi diye tabir ediliyor carsi filan hep oralarda. Bende bir defa iki gunlugune gittim sokaklari dar aracla hareket zor oluyor. Zaten cok kucuk bir yer hepsini iki gunde gezersiniz.

Back
X