• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ el ayakta şişlik

Pera322

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar bu 2 aydır ara ara sağ ayağım şişiyordu ama 2 gün önce temizlik yaptım ertesi gün bi uyandım sağ elim ayağım baya şişmiş doktoruma ulaşınca idrar testi istedi tuzu kes abur cubur yeme dedi bu arada çift damar direnci çentik var bende geçen hafta öğrenip kan sulandırıcıya başladım ama tek taraflı şişlik olunca ister istemez korktum başına gelip doğuran yada son haftalara gelen var mı acaba başka bir doktora mı gitsem yada ilk hamileliğim evhamlıyım çok da dikkat ediyorum kiloma yediklerime aslında

Merhaba arkadaşlar bu 2 aydır ara ara sağ ayağım şişiyordu ama 2 gün önce temizlik yaptım ertesi gün bi uyandım sağ elim ayağım baya şişmiş doktoruma ulaşınca idrar testi istedi tuzu kes abur cubur yeme dedi bu arada çift damar direnci çentik var bende geçen hafta öğrenip kan sulandırıcıya başladım ama tek taraflı şişlik olunca ister istemez korktum başına gelip doğuran yada son haftalara gelen var mı acaba başka bir doktora mı gitsem yada ilk hamileliğim evhamlıyım çok da dikkat ediyorum kiloma yediklerime aslında
Merhaba, tansiyonunuzu mutlaka kontrol edin. Gerekirse doktorunuza danışın. Önemli çünkü.

Bende var, çorap kullanıyorum tansiyon ilacı kullanıyorum ve kontrollü ölçüyorum. Aynı anda tansiyonum da yükselmeye başladı çünkü. Biraz daha iner gibi oldu ama hala rahatsız edici boyutta. Bebekle ilgili her şey yolunda çıktığı için sakin olmaya çalışıyorum bende 1 hafta sonra kavuşacağız

Back
X