- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
merhaba kızlar benim bu derdm hep var doktora gttim kist vs yok dedi 25 yasndaym bekarım ergenlikte ha ergenliktendr vs dedik ama aradaki fark fazla benim maalesef sol 85e sağ gögsüm 80 bile yok gibi beden olarak. sutyenin içine konulan kalıplardan vs kullnadm bi ara ama onlar da yazın cok terletiyor ve koku oluyor yada yok kaydı etti derdi oluyor. kimi camasırlarla fark hemen hemen yok gibi de oluyor.
benimle aynı dertten sorunu olan var mı yada firmaların böyle gelistirdikleri bi marka camasır bilen duyan
?
parası hic sorun degil. bi ara ameliyatla buyutturmeyi düsündüm doktor acıık acık sunu dedi yaptırma türkiyede bayanlarda bu sorunla sık karsılasıyoz daha bekarsın da bıcak altına yatma.
bende bi ara takıntıydı bu ama suan yok sadece toparlayıcı takınca gögüslerim kücük gözüküyo iyice ona sinir oluyorum. baska boyut degistrmeden nasıl halledebilirim bunu..
benimle aynı dertten sorunu olan var mı yada firmaların böyle gelistirdikleri bi marka camasır bilen duyan
?
parası hic sorun degil. bi ara ameliyatla buyutturmeyi düsündüm doktor acıık acık sunu dedi yaptırma türkiyede bayanlarda bu sorunla sık karsılasıyoz daha bekarsın da bıcak altına yatma.
bende bi ara takıntıydı bu ama suan yok sadece toparlayıcı takınca gögüslerim kücük gözüküyo iyice ona sinir oluyorum. baska boyut degistrmeden nasıl halledebilirim bunu..