Sağ göğsümün altında kaburgamda ağrı

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
kızlar 27 haftalık hamileyim sağ göğsümün altında kaburgamda öyle bir ağrı oluyor ki dayanamıyorum ne otururken geçiyor ne de yatarken netten biraz baktım bebek başını dayadığı durumlarda oluyormuş sizin başınıza böyle bişey geldi mi geldiyse bi çözüm önerdi mi doktorunuz çok kötü birşey hiç çekilmiyor

Evet benim başıma geldi 37+ 5 oldum hala da geçmedi. Bebek büyüdükçe başını ya da ayaklarını oraya dayıyor dolayısıyla o bölgede ağrı oluyor. Bu son derece normal. Ama orası karaciğer bölgesi olduğundan ben her ihtimale karşı karaciğer fonksiyon testlerini de yaptırmıştım. Her hangi bir problem çıkmamıştı. Dayanılmayacak kadar ağrın olursa karaciğer değerlerine baktır ama bence durumun tamamen normal.

bende normalde 24 haftalığım ama ultrasonda bebeğim büyük çıktı ve benimde sağ tarafımda batmalar oluyor özellikle yemekten sonraları ve otururken sürekli olmuyor ama oluyor yinede birde buna mide yanması eklendi offff......:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…