kızlar sağ kasığım felaket ağrıyo ve bacağım kasılıyo. korkuyorum 7+5 haftalığım bugün. benim gibi olmuş olan varsa bilgi verin bana nolur...:çok üzgünüm:
canım ben şuan 33 haftalık hamileyim ama 5-6 haftalık hamileyken bendede aynı şekilde bi ağrı vardı, dış gebelik mi acaba diye çok korkmuştum. Ultrasona girdiğimde doktor gebeliğe bağlı bi kist oluştuğunu söylemişti, daha önce yoktu çünkü.Gebeliğin ilerleyen zamanlarında geçeceğini söylemişti ve öylede oldu. Sende doktoruna gittiğinde bi sor istersen, belki böyle bi durum vardır.
evet evet bende de oldu geçen gün, sonra sola geçti. 2 gün önce gördüm bebişimi usg de, sapasağlam, maşallahı var. Hiç korkma. Hatta 2 gündür de regl sancısı gibi sancılarım vardı. Bugün yok...
cnm bende 10 haftsalıkken olmuşdu ama agrıdan ölüyodum 4 -5 gün kıvrandım öyle doktorum normal dedi aradık tabi mecbur çektim o agrıyı çok şükür geçti ama bu haftada da karın ağrısı var bende aynı adet agrısı gibi bakalım yrn doktora gidicem inş bişey yoktur yani anlayacagın her hafta bizde değişik bişeyler çıkıyo normal yani cnm
sağolun arkadaşlar. bir ara gerçekten korktum. internette araştırsım normal diyor ama insan yinede tedirgin oluyor. böyle şeylere temkinli olmakta fayda var sanırım. hepinize güzel günler.a.s.