Sağ kasık ağrısı hamilelik

keddyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
51
4
1
23
Merhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım pozitif gibi çıktı belirtilerim de var ama benim sağ kasığım geriliyor ağrıyor kahverengi akıntı da geliyo ama daha çok korktuğum sağ kasık anormal geliyor hani hamileliği hissetmeyenler var dış gebelik mi normal mi bu sağ kasık ağrısı sizce çok moralim bozuk doktora da gidemiyorum daha Erken diye

Benimde gebeliğim de sağ kaşığım ağrımıştı bir sorun çıkacağını düşünmüyorum kan testi verebilirsin regl geciktimi

Benimde gebeliğim de sağ kaşığım ağrımıştı bir sorun çıkacağını düşünmüyorum kan testi verebilirsin regl geciktimi
Hayır bir gün kaldı fakat inanılmaz taktım çok gerdiriyor ve hep sağ kasık ağrım var inanın teste falan hiç sevinemedim çünkü diğer ihtimaller daha çok geliyor yani normal gebelik olmayabilirse diye yani nasıl diyim sanki orda hep bi şey varmış gibi

Bunu anlamak için beta takibi yaptırmak gerekir ve doktora da gitmek gerekir şimdi ayırt etmesi o kadar zor ki kahverengi leke diyorsunuz o normal gebelikte de olabilir bir şey yada ağrı diyorsunuz oda normal gebelikte olabilen bir şey ama şöyle ki olmayadabilir o yüzden kan takibi şart gibi benim dış gebelik kanama ve şiddetli ağrı ile ortaya çıkmıştı ultrason ile de bakınca sağ tarafta sorun görüldü yaşadım ağustos ayında bence doktora gidin içiniz rahat etsin

Ya şöyle bir durum da olabilir bebek yerleştiği zaman ağrı yapıyor

Peki siz ne zaman gitmiştiniz doktora ultrasonla ne zaman baktılar ve kanama mıydı kahve akıntı mıydı

Peki siz ne zaman gitmiştiniz doktora ultrasonla ne zaman baktılar
Ben hiç anlamadım ki adet günümde tam gün adet oldum yani aynen öyle kanama geldi 11. Gün oldu adetin şiddetli sancılar ağrılar bi anda acillik oldum beta 703 çıktı hemen baktıklar vajinal ultrason sağ tarafta idi hemen kürtaj ve iğne ile iki ayda düştü beta anca o yüzden baştan en güzeli takip şart ya

Sakın moralini düşürme ağrıdır bu olur birde bebişin varsa ohoo ben düşğk yapmadan önce fazla ağrı bendede oluyordur
Siz kaçıncı haftada gittiniz doktora ben aslında hemen gitmek istiyorum ama vajinal yoldan ultrason istemiyorum ama beklersem de bişi olursa diye korkuyorum panik oldum iyice resmen ağrılarımı dinler hale geldim

Yaa çok üzüldüm gerçekten rabbim tekrar nasip etsin inşallah o zaman adet olmazsam daha normal diyebiliriz

Siz kaçıncı haftada gittiniz doktora ben aslında hemen gitmek istiyorum ama vajinal yoldan ultrason istemiyorum ama beklersem de bişi olursa diye korkuyorum panik oldum iyice resmen ağrılarımı dinler hale geldim
Şöyle oldu benimki adet günümde ben gittim kaset test aldım çok silik çıktı daha sonrada ertesi günü erken gebelik aldım yine silik çizği net emin olmak için pazartesi günü yaptım biraz daha belirgindi gittim betam 200 çıktı zaten ultrasona almaları için belirli bir betayı bekliyorlar ben 2 güne 1 gidip kan verdim yükseldi daha sonra hastaneye gittim polikliniğe o zaman baktılar. Yani seni hemen ultrason a almıyorlar yani ben bunu yaşadım 1 ay önce daha sonra düşük oldu bende ama kan uyuşmazlığım vardı benim

Kana gitcem canım cuma ama benim sorunum doktorda yani karından bakılmaksını istediğim içinde
Ama karından net gözükmüyor ki yani ben kaç kere alttan ult girdim hatırlamıyorum bile bir zararı olsa zaten doktorlar almaz

Kana gitcem canım cuma ama benim sorunum doktorda yani karından bakılmaksını istediğim içinde
Allah korusun sen karından bakılmasını istiyorsun ama bunun kararını sen versen bile net göremiyorlar problemi. Belki sana diyecekler kistin var benim mesela basit kistim çıkar önce zaten karından bakarlar sonra göremezler bakma diyorlar sağlığını düşünüyorsan birşeyleri göze almak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…