- 5 Eylül 2018
- 39
- 48
- 3
- 40
- Konu Sahibi nur-sel123
-
Hiç belli olmazBenimde iki kasigimin tam ortasi assgi dogru agriyor adetime 9 gun kaldi. Regl mi geliyor yine yasizin agriniz ise normal surekli olan ve giderek siddetlenmeyen bir agri degilse korkmayin
Bende de aynısı oldu, hareket ettirmiyordu ağrı girinceHiç belli olmaz
Ben deli gibi sancı çektim. Adet olacağım dedim.
Kıvrandım durdum. Ağladım bile ağrıdan. Ama hamileymişim
Evet yatakta iki büklüm kalmıştım.Bende de aynısı oldu, hareket ettirmiyordu ağrı girincehamileymişim
Dün gittim bende doktora bi sorun yok dedi cok sükür bebekte iyi agrimda yok bugunnur-sel123 ben daha 6. Haftadayım ama dün doktora sordum çok normal dedi kanama koku idrarda yanma olmadıkça korkacak hiç bisey yok büyüme durumları bunlar dedi
3 ayı fln atlatınca kalmıyor o ağrı. Sonrasında başka ağrılar oluyor sırt, bel, çatı gibi. Hamileliğin her aşaması zor ama ayrı güzel. Sadece sakince stres yapmadan yaşamak lazım :)Evet yatakta iki büklüm kalmıştım.
Ara ara oluyor ama ilk dönemlerimdeki gibi değill
Benimde aynı ağrım var bir haftadır , adetim ise yarın . Bakalım bekliyoruzBenimde iki kasigimin tam ortasi assgi dogru agriyor adetime 9 gun kaldi. Regl mi geliyor yine yasizin agriniz ise normal surekli olan ve giderek siddetlenmeyen bir agri degilse korkmayin
Bi atlatsaydım hayırlısıyla.3 ayı fln atlatınca kalmıyor o ağrı. Sonrasında başka ağrılar oluyor sırt, bel, çatı gibi. Hamileliğin her aşaması zor ama ayrı güzel. Sadece sakince stres yapmadan yaşamak lazım :)
Henüz değil, bebek ne zaman gelmek isterse artık :) herkese sağlıklı gebelikler olsun :)
Bi atlatsaydım hayırlısıyla.
Siz doğum yaptınız mı
Ohh şükür için rahatlatmıştırDün gittim bende doktora bi sorun yok dedi cok sükür bebekte iyi agrimda yok bugun
Yaa sizinki ne kadarlık.Henüz değil, bebek ne zaman gelmek isterse artık :) herkese sağlıklı gebelikler olsun :)
37+3 haftalığız bugün. Son 18 günümüz, artık her an doğabilir diye bekliyorum.Yaa sizinki ne kadarlık.
Amin inşallah
Yaa hadi inşallah sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın, darısı bizlere :)37+3 haftalığız bugün. Son 18 günümüz, artık her an doğabilir diye bekliyorum.
Ben de de oluyor7+6 haftalik hamileyim sag kasigimda ignr batar gibi agri oluyor. Acaba normalmi bu haftalarda böyle agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?