- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
- 103
- Konu Sahibi uglygoddess
????
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanma sızlama hissi varmıydı?Olabilir bence bennde oyle idi adete 2 gün kala kanda cıktı qz sabr edin inşallah vardır
Evet bele de vuruyordu göz bebegim kücüktü ondan anlamstım:)Yanma sızlama hissi varmıydı?
Ya benim de göz bebeklerim büyüyor o da olabilir mi bende bekliyorum test yapmak içinEvet bele de vuruyordu göz bebegim kücüktü ondan anlamstım:)
Duymuştum onu ama fark göremedim. Teşekkür ederim :)Evet bele de vuruyordu göz bebegim kücüktü ondan anlamstım:)
Tabiihaber edersiniz
Yani bu öyle birsey kiBaşka yardımcı olacak kimse yok mu?![]()
İdrar yolu enfeksiyonunu çok iyi biliyorum maalesef sık yaşarım ama değil. Bekleyecem mecbur. Regl olacak gibi ağrım var halaYani bu öyle birsey ki
Ben daha yeni idrar yolu enfeksiyonu geçirdim
Saydığınız belirtilerle neredeyse aynıydı.
Bat’ı bekleyin bence
5/6 gün kaset test için erken. Varsa da çıkmayabilir
Canım sonucun ne bellimiKızlar merhaba. Çocuk düşünüyoruz ve ovülasyon takibi yapıyorum. Yumurtlamanın başladığı günden beri regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu nerdeyse hergün hem de. Dünden beri de özellikle sağ kasıkta batma, ağrı, gerilme ve yanma/sızlama hissi var. Yanma sızlama hissi çok garip bi his ilk defa yaşıyorum. Sanki orama biber sürmüşler gibi. Bir de çokça beyaz akıntım var. Hatta bugün bi ara regl oldum sandım. Onun dışında hiçbir belirtim yok ve bugün sabah BAT'a 5-6 gün var kaset test yaptım ama negatif. Silik bile değil. Sizce ihtimal var mıdır?
Yanma genellikle üşütme veya enfeksiyon’dan kaynaklı olabilir. Eğer buna eşlik eden bir kramp var doktora git derim. Burada sorduğun sorunun cevabı mağlesef biz de değil