merhaba doktor hanım.Benim sağ yumurtalığımda bir kist var ve tedavi görüyorum ağrım falan olmuyor ama 2-3 gündür kasığımın sol tarafında sanki bi hareketlenme var bişey akıyor gibi hissediyorum arada oluyor garip bişey ama rahatsız oluyorum dediğim gibi sanki içerde bişey hareket ediyor
Acaba kistimden dolayı mı böyle oluyor ama kistim sağ yumurtalığımda kafam karıştı biraz meraklandım
merhaba doktor hanım.benim sağ yumurtalığımda bir kist var ve tedavi görüyorum ağrım falan olmuyor ama 2-3 gündür kasığımın sol tarafında sanki bi hareketlenme var bişey akıyor gibi hissediyorum arada oluyor garip bişey ama rahatsız oluyorum dediğim gibi sanki içerde bişey hareket ediyor
acaba kistimden dolayı mı böyle oluyor ama kistim sağ yumurtalığımda kafam karıştı biraz meraklandım
selam kist hareketlenme ama büyüme gösterebilir. Ne kisti, büyüklüğ ne ne ntedavisi görüyorsunuz bilmiyorum tabii. Ama şiddetli ağrı yapmıyor ise korkmanıza gerek yok.
cevabınız için teşekkürler ama benim kistim sağ yumurtalığımda o hissettiğim şey ise kasığımın sol tarafında.korkmamın sebebi sol yumurtalıkda da kist oluşmuş olabilir mi ki
cevabınız için teşekkürler ama benim kistim sağ yumurtalığımda o hissettiğim şey ise kasığımın sol tarafında.korkmamın sebebi sol yumurtalıkda da kist oluşmuş olabilir mi ki
haklısın doktora gitmek en doğru cevabı verecek bize eğer ağrın devam edrse ne kadar uzakta olursa olsun doktoruna git yoksa bir süre daha takip edebilirsin ağrını.