sağarak süt artırma

nymphedoraa

❤️
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
818
1.547
63
31
merhaba bebeğim prematüre olduğu için beni doğru düzgün ememedi bende onla uğraşırken sağma aralıklarını uzattım eskiden Bi sagımda 30 cc gelirken şimdi 5 10 cc zor geliyor tekrardan artarmı artarsa nasıl artırabilirim lütfen denetyimli anneler yardım edin

Bebeğiniz emebiliyorsa bebeği çok zorlamadan sık sık emzirin. Emebiliyorsa da biberonla içiyorsa da sulu beslenme çok çok önemli. Ben suyu azalttığım günün ertesi azalır sutum. Ayrıca vücutta su tutan unlu, şekerli yiyecekler de çok azaltıyor sütümü. Ayran, maden suyu, su, yesillik, çorba, şekersiz hoşaf eksik olmasın gununuzden. Bu kadarla yetinip içiniz rahat bebeginize odaklanın. Süt olayını kafaya çok takarsaniz stresten de azalır sutunuz

Isırgan otubda ıyı sut arttırıyor bende ıse yaradı tavsıye ederım ama benım sutum hala yeterı kadar gelmıyor bebegım ıkı aylık dogdugundan berı mama takvıyesı yapıyoeuz

Sutu arttiran tek sey emzirmektir, sagmakla ugrasmayin bol bol emzirin, face de emzirme sanati grubu var, emzirme danismanlari var, gruba uye olun onlar guzel guzel anlatiyorlar. Sutum yetmiyor diye mama verip veya beni emmiyor diye sagip verip sutu azalan anneler bile aylar sonra tekrardan emzirmeye basliyor ve emzirdikce de sutleri artiyor merak etmeyin, bir suru ornegi var...

Daha yeni ikiz annesi lohusa akrabamizin destek oldum. Bir sagmada 20 CC gelirken çok şükür 75 CC ye çıktı .
Kuru üzüm ve kuru kayısıyı birlikte kaynatıp icirdim.
Ogün atlamadan sağlıklı beslenip bol su ve doğal komposto ise yaradi.
Prematurelerim zaten emme gücü çok yok birde kuvezde biberona alisiyorlar, minik oldukları içinde aç bırakılıp meme emmesi göze alınamıyor.
Sizi çok iyi anlıyorum. İnşaallah başarirsiniz.

maalesef kesildi sütüm gelmiyor artık..

maalesef kesildi sütüm gelmiyor artık..

Stress ve uykusuzluk sutun bas dusmani. Sutunuz sizin en dogal parcaniz, bebeklerinizin rizki, azalir ama gelmeye devam eder (hastaliginiz vs.. olmadigini dusunerek soyluyorum) su facedeki gruba bi uye olun bakin orada sutunun yetmedigini, kesildigini dusunen bir suru ikiz annesi var turkiyenin dort bir yanindan yazmislar, sorunlar genel olarak ayni.. Bir sey kaybetmezsiniz zaten sutum kesildi diyorsunuz. Uye olun, bir konu acin ve durumunuzu anlatin

tamam olucam teşekkür ederim :) birde bizde süt alerjisi çıktı direk emziremem hangi gıdalar alerji yapacak bilmiyorum eser miktardada olsa alerjene maruz kalmaması gerekiyor yine sağıyorum gelsin diye ama bakalım

tamam olucam teşekkür ederim :) birde bizde süt alerjisi çıktı direk emziremem hangi gıdalar alerji yapacak bilmiyorum eser miktardada olsa alerjene maruz kalmaması gerekiyor yine sağıyorum gelsin diye ama bakalım

Kac aylik bebekleriniz? Sut alerjisi teshisini doktor mu koydu? Sizin yediginiz sutve sut urunlerine mi alerjileri var?

Kac aylik bebekleriniz? Sut alerjisi teshisini doktor mu koydu? Sizin yediginiz sutve sut urunlerine mi alerjileri var?
Dr koydu tek bebeğim var 2 aylık olduk sayılır eliminasyon yöntemi için yeterli değilmiş sütüm şimdi az olduğu için bebeğimde reaksiyonu göremeyebilirmişiz zaten az tepki veriyor süt proteinine biliyorsunuz genelde süt proteini çoklu gıdaya çeviriyor o yüzden riske atmadık yine sağıyorum artsın deneyelim diye ama artık 0 geliyor hiç yok

Doktorunuz daha iyi bilir ama4-5 aylik bebeklere bile yapilan alerji testlerinin dogru cikmadigini soyluyor dr lar. Siz ne sikayetle gittiniz ki dr a?

Doktorunuz daha iyi bilir ama4-5 aylik bebeklere bile yapilan alerji testlerinin dogru cikmadigini soyluyor dr lar. Siz ne sikayetle gittiniz ki dr a?
uzun süreli ishal ve kaka da kan bide aşırı gaz vardı şimdi alerji maması başladık düzeldi herşey şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…