Nasip kısmet ama benim davranışlarımda mi sıkıntı var , özgüven eksikliği mi var da ondan yurutemedim ilişkilerimi bilmiyorum. Yardım almam gerek sanıyorumNapacaksin bu yasta bekarligin tadini cikar diyenler gelmeden yazayim
Bazi seyler nasip kismet canim.. insallah gonlundekini bulursun isteklerine kavusursun
Kimden yardım alacağım bilmiyorum iyi bir araştırma yapmam gerek sanırimİlişki içinde sizi gözlemleyemediğimiz için bu kadarcık anlatımdan şurada hata yapıyorsunuz dememiz mümkün değil. Sizin hatalı davranışlarınız da olabilir karşı tarafın da. Ya da size uygun olmayan insanları çekiyorsunuzdur kendinize. Yardım alır, doktorunuza açık açık her şeyi anlatırsanız belki çözüm bulursunuz.
Bir paikologdan tabi ki. Diplomasını kontrol edin.Kimden yardım alacağım bilmiyorum iyi bir araştırma yapmam gerek sanırim
Valla su donemde harbi birini bulmak zor yalan soylemeyim.. herkes kisa vaadede bakiyor herseye.. herkes hemen vazgeciyor ve ugrasmak istemiyor..bundan bi 10-15 yil Once bu kadar degildi sanki.. karsidaki kisiler karaktersizmis anlattigina gore.. ozguvenin icin vs evet bi psikolog iyiNasip kısmet ama benim davranışlarımda mi sıkıntı var , özgüven eksikliği mi var da ondan yurutemedim ilişkilerimi bilmiyorum. Yardım almam gerek sanıyorum
Siz de mi aynı durumdasınızBende de var aynı sorun cevapları takipteyim
Evet birebir aynı diyebilirimSiz de mi aynı durumdasınız
Zaman içinde evlilik düşüneceğimi belirtmem gerek galiba. Hemen evlilik niyetiyle yaklaşmamak lazimHepimizin istediği sağlam, güzel bir birliktelik. Sağlam olursa kendiliğinden evliliğe gider zaten ama evlilik için de kendinizi şartlamayın. Tanıma amaçlı başlarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız.
Bizim kadınlarımızın en büyük hatalarından biri tanıma aşamasında “evlilik olmayacaksa görüşmeyelim.” şartı koymaları. İnsanlar bünün olup olmayacağını anlamak için flört ediyor. Baştan bu şartı koyunca karşı taraf kendisini bir zorunluluk ve baskının içinde görüyor ve ilerleyecek bir ilişki baştan bitiyor.
Biraz rahat olun. Saygınlığınızı yitirmeden rahat olun. İlla evlilik amacı olmadan flört etmek hiçkimseyi hafif kadın yapmaz. Bilinçaltımızda biraz bu korku var. Farkında olmadan baskı yaratabiliyoruz. Eğer böyle bir durumunuz varsa daha dikkatli olmaya çalışın. İyi şanslar dilerim.
Beğenilen biri olabiliriz ama çevreme bakiyorum bu işler güzellikle ilintili degil aslında . Begenilmemiz en başta ise yarıyor daha sonra başka şeyler devreye giriyor. Konuşma tarzi, özgüven , sıcakkanlı olmak vs. Bunlar bir erkeği bağlayan şeyler ilişkinin devamındaKonuyu takipteyim benimde karşıma doğru erkek çıkmıyor etrafımda çokta beğenilen biriyimdir ama sonuç elde var sıfır çevremdeki benden başka herkesin ilişkisi var cok mutsuzum bıktım artık bu durumdan
Yaş kaçKonuyu takipteyim benimde karşıma doğru erkek çıkmıyor etrafımda çokta beğenilen biriyimdir ama sonuç elde var sıfır çevremdeki benden başka herkesin ilişkisi var cok mutsuzum bıktım artık bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?