Organ nakli ne alaka? Anlayamadim da!
bu yaştan sonra sezeryanla doğum yapasım var.
Organ nakli ne alaka? Anlayamadim da!
her şeye o kadar karışıyorlar ki,her zaman normal doğumu savunan ben sezeryanı savunmaya geçtim.yazık ya bıraksınlar artık gündem değiştirmek için insanların o suyla bu suyla uğraşmayıHanım, sen ve ben şöyle birer emeklilik bebesi yapalım sezaryenle
Ya sorguladığım fıtrat kısmı, yoksa burda normal doğumla sezaryeni kıyaslayacak halimiz yok fakat öyle bir söylüyorlar ki bu söylediklerini kanun sayıp ona göre hareket edecek insanlar olduğunj unutuyorlar, gerçekten sezaryene ihtiyacı olan kadınlar zor durumda kalacak diye korkarım.
Bende sezaryenle doğmuşum, annem günlerce hastanede yatmış doğum yapabilmek için ama o kadar uğraşılmasına rağmen doğum gerçekleşmemiş, annem nasıl bir acı çektiyse hastaneden kaçmış geceliğiyle, başka bir hastaneye götürün diye yalvarmış kadın, farklı bir hastaneye götürmüşler, orda muayne eden doktor kıyameti koparmış bugüne kadar niye sezaryene almadılar sizi, siz normal doğum yapamazsınız demiş, annem benim yüzümden ölümden dönmüş, fıtrat denseydi kaderine bırakıldaydı annem seneler önce doğumda ölmüş olacaktı.
Hemen anlatayım. :)
İnsanın sıhhati için gerekliyse organ nakli yapılıyor.
Doğum da sıhhat ile ilgili bir olay. Normal doğurmak acı veren bir şey. Sezaryen daha kolay.
Normali mi daha iyi, sezaryen mi diye tartışmak bir erkeğe düşmez!
Hele hele fıtratında kelleşme olan fakat saç ektiren erkek milletvekilleriyle dolu hükümetin bakanına hiç düşmez!
Aynı şekilde fıtratında yüzlerinin kırışması varken botokslu eşleri ( botoks paralarını SGK ödüyor tartışmalarını okuyunuz internetten ) olan adamlara hiç hiç hiç düşmez.
Şimdi anladınız umarım.
Bence de secime birakilmamali, sezaryen yalnizca mecburi durumlarda yapilmali.
Arkadaşım bebeğini sezaryenle doğurdu Fransa'da. Iki yil sonra tekrar hamile kaldı . Tekrar sesaryen olurum diye düşünürken doktoru normal deneyeceklerini olmazsa sezaryene doneceklerini söylemiş. Ve bir problem olmadan normal doğurdu.
Benim ilk doğumum mecburi sezaryen simdi tekrar hamileyim ve normal dogurmak istiyorum. Ama cogu doktor yanasmiyor , yanasanlar da el yakıyor.
Normal dogum korkulacak bir şey değil. Oncelikle kadinlar buna inandirilmali.
Evet yapılıyor. Ama Türkiye de yaygin değil. Ssvd diye arastirirsan genelde yurt dışında oldugunu görürsün Duka.Sayi hakkinda bir bilgim yok ama.Sezaryenden sonra normal doğum yapılabiliyor mu? O zaman niye "sezaryenle nüfusumuzu azaltmaya çalışıyor dış mihraklar" diye çırpınıyor ki bunlar? Sezaryenden sonra normal doğum yapılsa dahi maksimum 3 mü peki öyle sorayım en iyisi :)
Evet yapılıyor. Ama Türkiye de yaygin değil. Ssvd diye arastirirsan genelde yurt dışında oldugunu görürsün Duka.Sayi hakkinda bir bilgim yok ama.
Türkiye'de neden boyle hic bilmiyorum. Doktorlar mi kolayina kaciyor , sistem mi böyle., yoksa dis mihraklar mi ?
En mantiklisi dis mihraklar zaar
Tabi once bunlarin hepsinin duzelmesi gerekiyor. Haklısın. Ben de sezaryenle doğurdum. Gece vakti doktorumu çağırdım. Ozelde boyle bir Şansın oluyor da devlet hastanelerinin kadin doğum bolumune Allah dusurmesin kesinlikle.Hemşirelerin eğitimi yetersiz hemşirenin yapması gereken işler hasta bakıcı yada temizlik elemanı yapıyor hemşirelerde artist ve makyajlı ve asık suratla geziyor ki kimse benden kimse birşey istemesin işe rahat geleyim zahmet etmeden para kazanayım bu kafalar değişmediği sürece normal doğum tehlikeli birde doktor gelmeye bilir ebeye sen doğumu gerçekleştir diyebiliyor
Tabi once bunlarin hepsinin duzelmesi gerekiyor. Haklısın. Ben de sezaryenle doğurdum. Gece vakti doktorumu çağırdım. Ozelde boyle bir Şansın oluyor da devlet hastanelerinin kadin doğum bolumune Allah dusurmesin kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?