Sağlık beslenme ve kilo verme günlüğüm💃💃

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.856
29.210
798
Sevgili günlüğüm,
Doğumdan sonra beşinci ayım,84 kiloyla doğuma girdim çıktığımda 78 kiloydum.Emzirme döneminde üstüne iki kilo daha aldım ve 80 kilo oldum daha sonra yedi kilo vererek 73 e düştüm fakat bir kac hafta önce Corona olduk,hiç sağlıklı beslenemedim,komşular,veliler herkes yemek getirdi ipin ucu kaçtı,tekrardan bir dur demem lazım,bismillah deyip başlıyorum insallah

Günaydın sevgili günlüğüm,kararlı bir şekilde başladim,bakalım devamı nasıl olacak,bir de yarın sabah tartilip tartı fotosu atacağım,şu an ben de bilmiyorum kaç kilo olduğumu.

Kahvaltımi yaptım ;
Dört kaşık kadar tulum peyniri,iki dilim TB ekmeği,yedi zeytin ve bir fincan ıhlamur içtim.

Beş aylık bebeğim var emziriyorum,yumurta alerjisi şüphesi var o nedenle yumurta bir süre yemeyecegim.

Akşam yemeği de yenildi,bir küçük tabak kadar ıspanak yemeği ve bir kase tarhana çorbası yedim.
İspanagi zeytin yağında kavurdugum için kaşık hesabı yemiyorum,sağlıklı doyana kadar yiyorum sorun olmuyor.

Ah ah ne tembelim,günlüğümu açıp topuklamisim resmen,simdi de topukları mi kıçıma vura vura geri döndüm hem de 84 kiloyla.

Burada dursun bu tartı fotosu,artık her hafta buraya da atacağım.

Doğumdan sonra kilo aldın mi cnm

Aldım canım,aslinda çok güzel kilo vermiştim en son 73 e kadar düşmüştüm Corona olduktan sonra çok saldım malesef Senin kilo durumun ne?
Bende 3 kilo almıştım 4 buçuk ayda verdim cok şükür ama aşırı yavaş veriyorum cok kacamak yapıyorum. Hala da fazla kilom var yavas yavas veriyorum emzirince normal ya süt olsun diye yemissindir

Bende 3 kilo almıştım 4 buçuk ayda verdim cok şükür ama aşırı yavaş veriyorum cok kacamak yapıyorum. Hala da fazla kilom var yavas yavas veriyorum emzirince normal ya süt olsun diye yemissindir
Üç dört kilo bir şey değil kuzum,pandemi de kilo almayan var mıdır acaba Sen yine de arada takıl bana bir iki kilocukta olsa verirsin

Üç dört kilo bir şey değil kuzum,pandemi de kilo almayan var mıdır acaba Sen yine de arada takıl bana bir iki kilocukta olsa verirsin
Sorma ya insanın Habire bişeyler yiyesi geliyor vermek istiyorum cnm zaten çok sıkı olmasa da dikkat ediyorum yediklerime menulerine bakarım elbet

Sorma ya insanın Habire bişeyler yiyesi geliyor vermek istiyorum cnm zaten çok sıkı olmasa da dikkat ediyorum yediklerime menulerine bakarım elbet
Ya benim annem geldi en çokta ondan sonra aldım,ha bire bir şeyler yapiyor ama bu defa kararlıyım bakalım inşallah güzel güzel kilolari veririm yaza kadar

Ya benim annem geldi en çokta ondan sonra aldım,ha bire bir şeyler yapiyor ama bu defa kararlıyım bakalım inşallah güzel güzel kilolari veririm yaza kadar
İnş cnm verirsinbende normalde 3 kilo kilo almazdim abim korona oldu temasliydik bizde kaldı annem 10 gun bende obsira aldım kilo..

Maşallah canım kilon gayet güzel benim de ilk gedef 65 inşallahspor yaptıysan sıkılasmistir vücudun
Ama cnm daha çocuk doğurmadım doğursam kim bilir kac kilo olurum miğdem kaziniyodu sürekli kizimda Habire yiyordum valla sonra da miğdem yanıyordu bu sefer de ayran iciyodum

Ama cnm daha çocuk doğurmadım doğursam kim bilir kac kilo olurum miğdem kaziniyodu sürekli kizimda Habire yiyordum valla sonra da miğdem yanıyordu bu sefer de ayran iciyodum
İnan çocuk dogurmakla alakası yok,ben doğuma 82 ile girdim 75 ile eve geldim sonrasında camış gibi yedim bu hallere geldim Bir de cidden pandemiden dolayı hareketsiz kaldık,onun etkisi de çok

İnan çocuk dogurmakla alakası yok,ben doğuma 82 ile girdim 75 ile eve geldim sonrasında camış gibi yedim bu hallere geldim Bir de cidden pandemiden dolayı hareketsiz kaldık,onun etkisi de çok
İşte sneinki biraz da sütüm olsun diyedir.. Neyse verirsin ins cnm..

İşte sneinki biraz da sütüm olsun diyedir.. Neyse verirsin ins cnm..
Koronadan sonra o psikolojiye girdim ama çokta etkisi yok,önemli olan bol sıvı tüketmek,en güzel süt yapıcılar bol su

Ya işte yaza kadar versem on beş yirmi kilo çok iyi olacak,belki tekrar tedavi için başlarız bunun için de kilo vermem önemli.Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin

Haklısın cnm sivi süt yapar diyolar.. Sen adet oldun mu doğumdan sonra belki oda şişkinlik yapar vücudunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…