Aldım canım,aslinda çok güzel kilo vermiştim en son 73 e kadar düşmüştüm Corona olduktan sonra çok saldım malesefDoğumdan sonra kilo aldın mi cnm
Bende 3 kilo almıştım 4 buçuk ayda verdim cok şükür ama aşırı yavaş veriyorum cok kacamak yapıyorum. Hala da fazla kilom var yavas yavas veriyorumAldım canım,aslinda çok güzel kilo vermiştim en son 73 e kadar düşmüştüm Corona olduktan sonra çok saldım malesefSenin kilo durumun ne?
Üç dört kilo bir şey değil kuzum,pandemi de kilo almayan var mıdır acabaBende 3 kilo almıştım 4 buçuk ayda verdim cok şükür ama aşırı yavaş veriyorum cok kacamak yapıyorum. Hala da fazla kilom var yavas yavas veriyorumemzirince normal ya süt olsun diye yemissindir
Sorma ya insanın Habire bişeyler yiyesi geliyorÜç dört kilo bir şey değil kuzum,pandemi de kilo almayan var mıdır acabaSen yine de arada takıl bana bir iki kilocukta olsa verirsin
Ya benim annem geldi en çokta ondan sonra aldım,ha bire bir şeyler yapiyorSorma ya insanın Habire bişeyler yiyesi geliyorvermek istiyorum cnm zaten çok sıkı olmasa da dikkat ediyorum yediklerime menulerine bakarım elbet
İnş cnm verirsinYa benim annem geldi en çokta ondan sonra aldım,ha bire bir şeyler yapiyorama bu defa kararlıyım bakalım inşallah güzel güzel kilolari veririm yaza kadar
Boyun kilon kaç senin ?İnş cnm verirsinbende normalde 3 kilo kilo almazdim abim korona oldu temasliydik bizde kaldı annem 10 gun bende obsira aldım kilo..
158 66 kilo ama yağdan verdim sanırım 58 60 li kilolardaki kıyafetlerime girebiliyorumBoyun kilon kaç senin ?
Benim boy 159 falan kilo 84enine genisledim resmen .
Maşallah canım kilon gayet güzel1 66 kilo ama yağdan verdim sanırım 58 60 li kilolardaki kıyafetlerime girebiliyorum
Ama cnm daha çocuk doğurmadım doğursam kim bilir kac kilo olurumMaşallah canım kilon gayet güzelbenim de ilk gedef 65 inşallah spor yaptıysan sıkılasmistir vücudun
İnan çocuk dogurmakla alakası yok,ben doğuma 82 ile girdim 75 ile eve geldim sonrasında camış gibi yedim bu hallere geldimAma cnm daha çocuk doğurmadım doğursam kim bilir kac kilo olurummiğdem kaziniyodu sürekli kizimda Habire yiyordum valla sonra da miğdem yanıyordu bu sefer de ayran iciyodum
İşte sneinki biraz da sütüm olsun diyedir.. Neyse verirsin ins cnm..İnan çocuk dogurmakla alakası yok,ben doğuma 82 ile girdim 75 ile eve geldim sonrasında camış gibi yedim bu hallere geldimBir de cidden pandemiden dolayı hareketsiz kaldık,onun etkisi de çok
Koronadan sonra o psikolojiye girdim ama çokta etkisi yok,önemli olan bol sıvı tüketmek,en güzel süt yapıcılar bol suİşte sneinki biraz da sütüm olsun diyedir.. Neyse verirsin ins cnm..
Haklısın cnm sivi süt yapar diyolar.. Sen adet oldun mu doğumdan sonra belki oda şişkinlik yapar vücudundaKoronadan sonra o psikolojiye girdim ama çokta etkisi yok,önemli olan bol sıvı tüketmek,en güzel süt yapıcılar bol su
Ya işte yaza kadar versem on beş yirmi kilo çok iyi olacak,belki tekrar tedavi için başlarız bunun için de kilo vermem önemli.Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?