Saglik calisani sikayet

Gunesligunlergelsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
31
22
3
32
Arkadaşlarhastan3de dün bi çalışanla tartıştık malesef agresif cevap veriyor vs bana benimle iyi geçin hergün burdasın ona gore dedi. Ya birkaç sözlü tartışma oldu ben bu kişiyi nereye şikayet edebilirim sonuçta insan gibi bisey soruyoruz ters ters cevap alıyoruz gercekt3n son sınır oldum arkamdan da çeneye bak çeneye diyor

Çalışan kişinin ünvanı nedir ve bu konuşmalar sırasında yanınızda kim vardı?

Yanınızda kim vardı bu tehdit yapıldığında?
Annem vardi bide doktor var di doktorda onu korudu tabiki doktora hanımefendi diyorum gelmiş bana nana hanımefendi değil doktor hanım diyeceksin onada sekreter hanım diyeceksin dedi iyice sınır oldum sanki hakaret ediyoruz

Öncelikle hasta hakları birimi ,sonrasında başhekimlik en son sorun çözülmez ise sabim e şikayet edebilirsiniz

Ama aranizda ne geçti ,sizin üslubunuz nasildi ?durup dururken mi terslemeye basladi bunlar önemli bence .

Annem vardi bide doktor var di doktorda onu korudu tabiki doktora hanımefendi diyorum gelmiş bana nana hanımefendi değil doktor hanım diyeceksin onada sekreter hanım diyeceksin dedi iyice sınır oldum sanki hakaret ediyoruz
Afedersin g.tüm deseydin ya.
Ben de devlet hastanesinde çalışıyorum. Hem bizzat yaşadım hem yaşayanı çok gördüm (her üç günde bir şikayet diyebilirim). Hastane içinde hangi birime gidersen git olay ölümle falan sonuçlanan bir netice doğurmuyorsa kimse sekreterin veya doktorun kuşağını çekip arkadaşlar bidaa yapmayın demez. Düzgün konuş hergün geleceksin buraya diyen doktor olsa hukuki olarak hakkını ara derdim ama sekreter dediği için ordan birşey çıkmaz. En fazla bimere yazabilirsin. Bimer şikayeti sonrası ikisinden de savunma istenir. Fakat doktorla sekreter iş birliği yapıp seni savunmada da haksız konuma düşüreceklerdir hiç şüphen olmasın. Bimere şikayet etmekteki maksat uğraşsınlar ve insanlar susmuyor görsünler. Yoksa üzgünüm bu olaydan sizin Lehinize bir sonuç çıkmaz.

Ayyyy... Neresi burası saglık ocagımı hastane mi?

Hastanelerdeki hasta hakları birimleri böyle işler için varlar.Oraya şikayetinizi yapabilirsiniz.Gerçekten doktor ve sekreterin bir hatası varsa uyarı alırlar.Olayla ilgili bizlerde yakından tanık olmadığımız için yorum yapamayız.Ama,insanca bir şey soranlara ters cevap verilmemeli tabiki.

Afedersin g.tüm deseydin ya.
Ben de devlet hastanesinde çalışıyorum. Hem bizzat yaşadım hem yaşayanı çok gördüm (her üç günde bir şikayet diyebilirim). Hastane içinde hangi birime gidersen git olay ölümle falan sonuçlanan bir netice doğurmuyorsa kimse sekreterin veya doktorun kuşağını çekip arkadaşlar bidaa yapmayın demez. Düzgün konuş hergün geleceksin buraya diyen doktor olsa hukuki olarak hakkını ara derdim ama sekreter dediği için ordan birşey çıkmaz. En fazla bimere yazabilirsin. Bimer şikayeti sonrası ikisinden de savunma istenir. Fakat doktorla sekreter iş birliği yapıp seni savunmada da haksız konuma düşüreceklerdir hiç şüphen olmasın. Bimere şikayet etmekteki maksat uğraşsınlar ve insanlar susmuyor görsünler. Yoksa üzgünüm bu olaydan sizin Lehinize bir sonuç çıkmaz.
Neden doktor olsa?
Doktorlarla ne alıp veremiyorsunuz?

Neden doktor olsa?

doktorlarla yani hekimlerle kimsenin bir sorunu yok.
saygisiz insan sendromu gecirmis hekim bey.

neyse, ayrica sunu belirtmek isterim:
Türkiye'de tıp doktoru unvanı, altı yıllık tıp fakültesi eğitiminin preklinik ve klinik dönemlerini bitirerek başarıyla mezun olanlara verilmektedi. Tıp doktoru unvanı bir yüksek lisans derecesidir.

iyi ozaman her yüksek lisans bitirende hekime cikissin. bana mühendis hanim diyeceeeeeeen diye bögürsün

Neden doktor olsa?
:) hukuki açıdan farkları var dava edilme aşamasında. Doktorlarla bir alıp veremediğim Yok birçok doktor ve çok çok sevdiğim arkadaşım var. Üzgünüm, yanlış alarm :)

doktorlarla yani hekimlerle kimsenin bir sorunu yok.
saygisiz insan sendromu gecirmis hekim bey.

neyse, ayrica sunu belirtmek isterim:
Türkiye'de tıp doktoru unvanı, altı yıllık tıp fakültesi eğitiminin preklinik ve klinik dönemlerini bitirerek başarıyla mezun olanlara verilmektedi. Tıp doktoru unvanı bir yüksek lisans derecesidir.

iyi ozaman her yüksek lisans bitirende hekime cikissin. bana mühendis hanim diyeceeeeeeen diye bögürsün
Bana açıklama yapmanıza gerek yok biliyorum neyin ne olduğunu.
doktorun böğürdüğünü nerden biliyorsunuz?
Olay anında orda mıydınız?
tek taraflı dinliyoruz şu anda.
Saygısız olduğunu nerden biliyorsunuz?
Hekimlerle kimsenin derdi yok diyorsunuz gayet de var. Bir personel de şikayet edilebilir ama kurulan cümle doktor olsaydı Farklı olurdu oluyor. Ne farkı var acaba?

Back
X