Aslinda sorumu sormustum ama gormezlikten geldiniz tekrar sorayim; ozel hastanedeki gorev taniminiz ne demistim, cevap vermediniz :) hemsirelik mezunusunuz, stj avkt siniz, saglik hukuku yuksek lisansi yapiyorsunuz ama tum bunlara ragmen yasal proseduru buraya sormaniz ilginc degil mi? saglik hukukunda tam olarak bu durumlarda ne yapilmasi gerektigi kimin ne hakki vs burda bunlari sormaniz ilginc geldi. Bu arada stajer avkt olarak ozel hastanede calisabilmenizi de takdir ettim. Ben doktorum kardesim avukat. Ayarlayamadik boyle hastanede yapilabilen bi staj, ille de adliye de yapilacak dediler:) Ama arada derslerinize de biraz calisin prosedurulari okuyun, kk dan daha iyi cevaplar bulacaksiniz orada..burda size yol gosterenlere oyle absurd cevaplar veriyorsunuz ki :) Avukatim diyorsunuz kimlerin cimere sikayet edilip edilemedigini bile bilmiyorsunuz. Mesajlara bakarsaniz size basta meslektas olarak yrd olmaya calisiyordum ancak cok da yardima ihtiyaciniz yok goruldugu uzere, celiskili seyler soyleyip duruyorsunuz sadece. Neyse size saygilar iyi mesailer:) Umarim sorununuz cozulur