Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu konuya cevap verme ihtiyacı duydum.ben de rahat oluyor hemen tutuyor diye arzum un yoğurt makinesi almıştım sadece 1 kere yaptım fakat naylon kokusu vardı.evet kavonozları cam ama üzerine kapatılan kapak naylon ve koku içine siniyor.bebeğime onu yediremezdim hergün yediğini düşünsenize
ya atacaktım ya da geri verecektim.aldığım yere götürdüm firmaya gitti 1 ay sonra cevap gelir dediler hiç ümidim yoktu ama firma kabul etti ve para mı geri aldım.yaşayan biri olrak yazmak istedim:) şimdi kendim mayalıyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor uğraştırıyor evet ama için rahat en azından
Arkadaşlar bende yoğurdu arada tutturamıyordum yemek sıcak kalsın diye netten termos kap almıştım onda bir denedim ısıyı sabit tuttuğu için ılık mayalıyorum ve 5 saat sonra taş gibi oluyo yoğurt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi