ben de bebeğim ek gıdalara geçeceği zaman arzum bebbe yoğurt yapma makinesi aldım....kullanıyorum çok da memnunum...hiç öyle koku filan da yok......sanıyorum senin makinanda bir problem var...arzumun makinanı değiştirmesi gerek......eğer bu koku ben de ve de benim en az ( benim tavsiyemle alan) 4 arkadaşımınkinde de koku olsaydı bu ürün böyle diyecektim ama bizimkilerde koku filan yok... ben de 6 lı küçük kavanozda yapıyorum.....4^'ünü oğluma yedirip ( 2 'sini de biz yiyoruz) 4 güne bir yapıyorum......
arkadaşlar Allah aşkına yoğurt makinesindeki mantığı bana anlatır mısınız? arzum ve blue house makineleri için sütün ısıtılıp konması gerektiğini öğrendim "e ben sütü ısıtacaksam niye makine alıyorum?" "herşeyini ayarladıktan sonra koyarım bir bardakta yaparım."
tefalinkine soğuk da konulabiliyor ama çok pahalıessensoyu düşünüyorum, kullanma kılavuzunda sütü ısıtın falan yazmıyor ama emin olamıyorum hediye alacağım için nokta atışı yapmam gerek help help!
Arzumun makinesini yeni aldim prize taktim bi bes dakika bekledim ama alette bi isinma olmadi beklememmi lazim yoksa bozuk mu
Arzum Bebbe yoğurt yapma makinesini kullanarak yoğurt yapıyordum bir süredir. Ancak ısınan plastik yoğun bir koku çıkarıyor ve bu plastik kokusu yoğurda da siniyor. Yoğurtta yoğun bir plastik tat/koku oluyor. Birkaç kullanımdan sonra geçeceğini düşünmüştüm, ancak geçmedi.Makinayı havalansın diye 1 hafta balkonda bıraktım bir işe yaramadı. Aynı sorunu başkalarından da duydum.
Plastik tadı sadece yoğurdun üstünde değil, tümünde oluyor. Bunun insan sağlığına, özellikle de bebeklerin sağlığına zararlı olduğu kesin.Nasıl böyle bir ürün hala satışta olabiliir.Arzum u aradığımda onerdikleri formul 1.5 lt.lik baska bir plastik yogurt kabı gondermek oldu.Aldıgım ürün 6 adet ufak yogurt kavanozu ıcın , ben her seferinde tek bir 1.5 lt. lik yogurdu ne yapayim.Telefondaki hanımefendinin onerdigi cozum,1.5 lt lik kaptan mevcut kavanozlara aktarmak ,zannedersem hayatindan hic yogurt yememis,ordan oraya aktarilan yogurda ayran diyoruz genelde.Bu umursamaz tutumlari,bebek sagligini tehdit eden bu tavirlari cok yanlis,bu isi her cephede herkese bildirmeye calisacagim,insan sagligi bu kadar ucuz olmamalı.
Amacım makinayı değiştirmek vs. değil ben zaten çöpe attım başkasına da zarar vermesine mani olabilmek için sadece bu konuyu duyurmak istiyorum.
Yardımınızı rica ediyorum
Saygılarımla
Esra Ergin
tesekkürler bılgılendırdığınız içinArzum Bebbe yoğurt yapma makinesini kullanarak yoğurt yapıyordum bir süredir. Ancak ısınan plastik yoğun bir koku çıkarıyor ve bu plastik kokusu yoğurda da siniyor. Yoğurtta yoğun bir plastik tat/koku oluyor. Birkaç kullanımdan sonra geçeceğini düşünmüştüm, ancak geçmedi.Makinayı havalansın diye 1 hafta balkonda bıraktım bir işe yaramadı. Aynı sorunu başkalarından da duydum.
Plastik tadı sadece yoğurdun üstünde değil, tümünde oluyor. Bunun insan sağlığına, özellikle de bebeklerin sağlığına zararlı olduğu kesin.Nasıl böyle bir ürün hala satışta olabiliir.Arzum u aradığımda onerdikleri formul 1.5 lt.lik baska bir plastik yogurt kabı gondermek oldu.Aldıgım ürün 6 adet ufak yogurt kavanozu ıcın , ben her seferinde tek bir 1.5 lt. lik yogurdu ne yapayim.Telefondaki hanımefendinin onerdigi cozum,1.5 lt lik kaptan mevcut kavanozlara aktarmak ,zannedersem hayatindan hic yogurt yememis,ordan oraya aktarilan yogurda ayran diyoruz genelde.Bu umursamaz tutumlari,bebek sagligini tehdit eden bu tavirlari cok yanlis,bu isi her cephede herkese bildirmeye calisacagim,insan sagligi bu kadar ucuz olmamalı.
Amacım makinayı değiştirmek vs. değil ben zaten çöpe attım başkasına da zarar vermesine mani olabilmek için sadece bu konuyu duyurmak istiyorum.
Yardımınızı rica ediyorum
Saygılarımla
Esra Ergin
bende almayı düşünüyordum bebeğim yok henüz ama evde yoğurt yapabilmek için demek böyleymiş çok sağolun bilgi için kendim yaparım daha iyi
Bende bundan kullanıyorum ama koku yapacak kadar ısıtmıyorki çok hafif bir sıcaklık veriyor bizimkinde hiç olmadı açıkçası bnde şaşırdm şimdi okuyunca. teşekkürler yinede bilgilndrme için..
tesekkürler bılgılendırdığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?