merhaba
ben bu sene 2013 sbssinde 380 oyp yaptım ve başakşehir anadolu lisesine gitmek istiyorum annemde sürekli sağlık mesleğe git diyor ve iş bulammı istiyor bense üniversiteye gitmek istiyorum çevresi falanda kötüdür diye ayrıca radyo etlevizyona gidebilirim en fazla çünkü ben sağlık alanını hiç sevmiyorum oldum olası cevap yazıcak herkese teşekkürler .
Ben radyo televizyon okudum... hemde bölüm birincisi olarak bitirdim...
yani senin okumak istediğin bölümden mezunum ama sor memnunmusun diye...
valla senin gibi bende diyodum sevdiğim işi yapmak istiyorum, hastanedemi çalışcam diye amaaa, gel gör ki bak 24 yaşındayım şimdi ikinci üniversite okuyorum.... çünkü bitirdiğim bölümden iş bulamıyorum,,, SENDE BULAMAZSSIN,
RADYO VE TELEVİZYONLAR BAKTIĞIMIZDA RENKLİ BİR KUTU ÇOK ÇEKİCİ GELİYO,
ama ben kamera arkasında da çalıştım muhabirlikte yaptım bi dönem ama bu meslekte kimse hak ettiği yere gelmiyo...
acayip bir ortamı var, hırs birbirini çekememe, rekabet... valla burnundan getiriyolar insanın bide öyle BABAN ZENGİN FALAN DEĞİLSE SAKIN HA YAZAYIM DEME ZATEN...
ben ulusal bi kanalda staj yaparken hergün 5-6 tane cv faxlıyolardı ve adamlar yükseklisans deneyim hepsini yapmış kişiler, hatta gelip kapıya iş isteyenler bile oluyodu.. ama sonunda noluyodu biliyomusun eğer müdür seni tanımıyosa okurumda çalışan şöyle sağlam bi amcan dayın yoksa işsiz dolaşıp duruyosun...
TABİKİ SAĞLIK MESLEĞE GİT ABLACIM, BAK 24 YAŞINDAYIM BEN PİŞMAN OLDUM O BÖLÜMÜ YAZDIĞIMA SEN HATA YAPMA...
ANNELER BİŞEY BİLİYORDURDA SÖYLÜYODUR İNAN HUKUK, MÜHENDİSLİK GİBİ HEDEFLERİN YOKSA SAĞLIK MESLEK OKUYP ÜNİVESİTEYE BİLE GİTMEDEN 70 PUANLA EN KIRAL MMEMURLUĞA YERLEŞİRSİN, HA İÇİNDEMİ KALDI RADYO TELEVİZYON?
KAZANDIĞIN MAAŞLA GİDER FOTOĞRAF MAKİNASI ALIRSIN, KÜÇÜK BİR DE KAMERA BİR KAÇ DA KURS TAMAM OLDUN SEN TELEVİZYONCU:) VALLA BAK ŞAKA GİBİ GELİYO BU DEDİKLERİM AMA İLERDE OLMAK İSTEDİĞİN YERDEYİM VE TAVSİYEDE BULUNUYORUM YANLIŞ ANLAMA....
BAK GENE O ULUSAL KANALDA BU DEDĞİMDE 4 BÜYÜK KANALDAN BİRİSİ OLUYO... MESELA FELSEFE MEZUNU Bİ KIZ ÇALIŞIYODU BİLİYOMUSUN YANİ NORMAL Bİ ÜNİVERSİTEYİ DE BİTİRSEN TORPİLİN OLDUKTAN SONRA İSTEDĞİN ÖZEL KURUMDA ÇALIŞIRSIN...
GENE DEVLETİN AJANSINDA, TV KANALINDA BİLE ÖYLE TORPİLLER DÖNÜYOKİ ANLATAMAM....
MEMUR OLMAK ŞİMDİ İSTEMESEN BİLE SONRA MUHAKKA İSTEYECEKSİN, VE RTV OKURSAN YERİ GELECEK BAKAN TANIDIĞIM OLSA KEŞKE DİYCEKSİN....
NE OLUR ABLAM BAK BİZ ETTİK BİR HATA SEN ETME....
GİT SAĞLIK MESLEĞE HAYATINI KURTAR.....
PİŞMAN OLMA SENDE BENİM GİBİ