Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
ben bu sene 2013 sbssinde 380 oyp yaptım ve başakşehir anadolu lisesine gitmek istiyorum annemde sürekli sağlık mesleğe git diyor ve iş bulammı istiyor bense üniversiteye gitmek istiyorum çevresi falanda kötüdür diye ayrıca radyo etlevizyona gidebilirim en fazla çünkü ben sağlık alanını hiç sevmiyorum oldum olası cevap yazıcak herkese teşekkürler .[/Q
merhaba canım anadolu liselerine yedeklerden girebiliyormusun? anadolu liselerinin en düşük taban puanı 410 diye biliyorum ,sağlık meslek liseleri kısa yoldan meslek sahibi olabilmek için çok uygun ,ama üniversite hayalin var anadoluyu tercih etmen gerekir,mesleğini severek yapmanda önemli ,tercihlerini iyice düşünüp ,aileninde onayını alarak kendin yapmalısın ,bende kızım için istemiştim sağlık meslek lisesini düşünmüştüm ama sbs de çok yüksek not alınca anne doktor olmak varken neden hemşire olayım dedi,sana da şimdiden başarılar canım.
bu sene sınav zor olduğu için yüzdelerden giriyoruz yüzdem 13 yani iyi bi liseye girebiliyorum anadoluya ve annemde sürekli ve sanki o gidicekmiş gibi sağlık diye tutturuyo ben napıcam bilmiyorum teşekkür ederim
Canim bence saglik meslegi tercih etme biliyorsun bizim ulkede meslek liseli damgasi yiyorsun. ha belki is garanti ama anadolu lisesi diger bakimdan daha iyi aslinda. istedigin meslegi tercih edebilmen icin daha kolay olur hem yani saglik meslelerinin ortami da kotu oluyor kavga dovus falan ama bilmiyorum senin kararin senin kalbinden ne geciyor ki..
İYİ BİR LİSESENİN SADECE İSMİ OLUR CANIM,bu sene sınav zor olduğu için yüzdelerden giriyoruz yüzdem 13 yani iyi bi liseye girebiliyorum anadoluya ve annemde sürekli ve sanki o gidicekmiş gibi sağlık diye tutturuyo ben napıcam bilmiyorum teşekkür ederim
GİTTİĞİN YERDE EN İYİSİ OLABİLİRSİN...
YA BEN BİRDE ŞUNU ANLAMADIM SAĞLPIK MESLEĞE GİDİPTE ÜNİVERSİTE OKUYAMAYACAĞINI MI DÜŞÜNÜYOSUN SEN?
DİŞ HEKİMLİĞİ, HEMŞİRELİK BÜTÜN SAĞLIK ALANLARINDAN BİRİNİ SEÇTİĞİN TAKDİ,RDE SANA BİRDE EK PUAN VERECEKLER...
ANADOLUYA GİDERSEN GÜZELİM, EN AZ 2 YIL EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIRSIN SONRA FİKRİN DEĞİŞİR 4 YIL GEÇECEK SONUÇTA ŞUAN 14 YAŞINDAYSAN 18 YAŞINDA OLACAKSIN BELKİ HEMŞİRE OLCAKSIN BELKİ ÇOK ÇALIŞMAK İSTEMEYECEKSİN SONRA HEMŞİRE OLMAK İSTİYCEKSİN MESELA, BEĞENİP GİTMEDİĞİN MESLEK LİSESİ PUANI DÜŞÜK DEDİĞİN BÖLÜMDEN KIZ DERSANEYE GİDECEK ÇOKDA ZORLAMAYACAK KENDİNİ, VE 30 PUAN EK GELECEK ALANINDAN SEÇTİĞİ TAKDİRDE...
HEM MADEM KENDİNE GÜVENİYOSUN,
BAK BENİM KUZENİMDE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNE GİTTİ ÇALIŞTI KIZ ŞİMDİ HUKUĞU KAZANDI HUKUK OKUYCAK ARTIK ESKİSİ GİBİ PUANDA KIRILMIYOKİ ALAN DIŞINJDA SEÇİNCE ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN,
MESLEK LİSESİNE MGİDEN ÜNİVERSİTE OKUYAMAZ DİYE BİRŞEY ASLA YOK....
NEYSE CANIM 10 KYIL SONRA YAŞIN 24 OLDUĞUNDA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN ÇOK KEŞKE DERSİN.... SEN ANNENE İNAT OLSUN DİYE GİTMEK İSTEMİYOSUN BELLİ AMA ÇOK YANLIŞ YAPIYOSUN BE GÜZELİM....