Sağlık natural ile hamile kalan var mı?

hadiyandan

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
438
392
303
32
Merhaba kızlar. Gününüz güzel geçsin.
Dün burada E Ebrarrrimmm sağolsun sağlık naturale gitmemi tavsiye etti. Biraz araştırdım instagram sayfalarına baktım bana gerçekçi geldi. Hamile kalıp mağazasına gidenlerle fotoğraflar paylaşmışlar.
Eşim için de kendim içinde karışımlr aldım. Normalde benim amh sorun olarak görmedi metin bey. Doktorların önemli değil dediği şekil bozukluğuna odaklandı. Önce eşinin değerlerini düzeltmemiz gerek dedi çok güzel bilgiler verdi. Buradan kürleri kullanıp hamile kalanlar var mı? Okumak çok iyi gelecek. Çok umutluyum açıkçası.

Natural gıdalar alışveriş yaptınız mı acaba ? Ben de bugün iletişime geçtim kararsız kaldım ücreti de biraz fazla geldi açıkçası
ben alışveriş yaptım ancak boşa çıktı. hsg çektirdim ve tüplerimde sıkıntı olduğunu öğrendim. tüp bebek bile tutmazmış o yüzden yarın ameliyata gireceğim. bence önce tüm tetkikleri yaptırın. daha sonra buradan alışveriş yapın. 3600 tl boşa ödemiş gibi oldum. ama ben yararlı olduğunu düşünüyorum çünkü verdikleri şeyi tükettiğimden beri kendimi daha dinç ve kuvvetli hissediyorum. her şeyde hastalanırdım çok şükür kaç aydır bir şey yaşamadım.

ben alışveriş yaptım ancak boşa çıktı. hsg çektirdim ve tüplerimde sıkıntı olduğunu öğrendim. tüp bebek bile tutmazmış o yüzden yarın ameliyata gireceğim. bence önce tüm tetkikleri yaptırın. daha sonra buradan alışveriş yapın. 3600 tl boşa ödemiş gibi oldum. ama ben yararlı olduğunu düşünüyorum çünkü verdikleri şeyi tükettiğimden beri kendimi daha dinç ve kuvvetli hissediyorum. her şeyde hastalanırdım çok şükür kaç aydır bir şey yaşamadım.
İzmirdesiniz sanırım nerede çektirdiniz hsg. Benimde çekilmem lazım doktor önerdi 3000 tl fiyatı normal mi sizce

Back
X