Sağlık nedeniyle işten ayrılmak istiyorum

crnstn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
25
12
288
Diğer
Merhaba herkese. Ben 3 yıldır özel bir bankanın çağrı merkezinde çalışıyorum sürekli bilgisayar başında son 1 yıldır boynum çok ağrıyor geçen hafta hastaneye gittim ve MR çekildi raporda servikal lordoz düzleşmiştir yazıyor. Boyun düzleşmesinden kaynaklı heyet raporu alıp haklı nedenle iş akdimi feshedebilir miyim? Süreç nasıl işler? Raporu özel hastaneden alsam kabul edilir mi? Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim günlerdir bi cevap alamıyorum sormasının kalmadı :(

Özel hastahane raporları kabul görmüyor.

Özel hastahane raporları kabul görmüyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yarın araştırma hastanesinden randevum var. Biraz bu işler doktor insiyatifi o yüzden endişe ediyorum çok ağrı çekiyorum boyun düzleşmesi meslek hastalığı sayılıyor mu biliyor musunuz peki?

Merhaba herkese. Ben 3 yıldır özel bir bankanın çağrı merkezinde çalışıyorum sürekli bilgisayar başında son 1 yıldır boynum çok ağrıyor geçen hafta hastaneye gittim ve MR çekildi raporda servikal lordoz düzleşmiştir yazıyor. Boyun düzleşmesinden kaynaklı heyet raporu alıp haklı nedenle iş akdimi feshedebilir miyim? Süreç nasıl işler? Raporu özel hastaneden alsam kabul edilir mi? Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim günlerdir bi cevap alamıyorum sormasının kalmadı :KK43:
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yarın araştırma hastanesinden randevum var. Biraz bu işler doktor insiyatifi o yüzden endişe ediyorum çok ağrı çekiyorum boyun düzleşmesi meslek hastalığı sayılıyor mu biliyor musunuz peki?
İşler doktor insiyatifinde değil. Bu kadar kısa süreli sıkıntınız için heyet raporuna girmezler. Fizik tedavi yazarlar

Geçmiş olsun boyun düzleşmesi masa başı çalışan ya da sabit pozisyonda duran bir çok insanda vardır. Bunun için kimse size rapor vermez. Boyun kaslarınızı güçlendirecek egzersizlere yüzmeye filan yönelmeniz daha doğru.

Heyet raporu konusuna cevap yazamam, bilmiyorum.

boyun duzlesmesi evet cok yaygin ve sporla bir sekilde normale donuyor.
Ama duzenli spor sart, biraktiginizda yeniden geri geliyor meret.

Sonucu doktorunuza göstermediniz mi? O bütün sorularınıza cevap verirdi aslında. Boyun düzleşmesi meslek hastalığı değildir. Size doktor fizik tedavi önerir anca. Bu yüzden heyet raporu alabileceğinizi sanmıyorum

Back
X