Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucumu atmayı çok isterdim ama kağıdı okula verdim antihbs 0.87 buna bakılıyomus dedilerSonucunuzu bana atabilir misiniz?
Allahtan onu acmıyorum bak, onu da sana bıraktım, istediğim konuyu istediğim zaman açarım, sana soracak değilim, açıklama yapacak hiç değilim konumdan da çık git!Konu hakkında fikrim yok ama ne cok konu açıyorsun o dikkatimi çekti nerdeyse 2 günde birAllahtan bugün ne giysem diye konu açmıyorsun bunada şükür
![]()
Hic işim yok her gün konu açacağımAllahtan onu acmıyorum bak, onu da sana bıraktım, istediğim konuyu istediğim zaman açarım, sana soracak değilim, açıklama yapacak hiç değilim konumdan da çık git!
Bende sana istediğimi yazarım,!Hic işim yok her gün konu açacağımistediğim konuyada yorum yazarım ! Den çok korktum vuuuuhuu
![]()
Sorun şu ki doktor değiştiremiyorum aile hekimin neyse sağlık olsun artıkdoktorlarda insan bu kadar küçük şeylere takılmayın.bunun için şikayet etmenize değmez başka doktora gidin olsun bitsin.
aile hekimini değiştirebilirsin ben değiştirdim ne zaman gelsem izinli oluyordu oda ayrı bir sorundu yani.Sorun şu ki doktor değiştiremiyorum aile hekimin neyse sağlık olsun artık
Onu bilmiyordum sordun yok demişlerdi,bende değiştiriyim en kısa zamanda, önce ası yok dedi, sonra başka yerde yaptır getir sonucuna bakıyım dedi, en sonunda da liseden arkadaşlarını bul dedi .aile hekimini değiştirebilirsin ben değiştirdim ne zaman gelsem izinli oluyordu oda ayrı bir sorundu yani.
saçmalamış o zaman.değiştirin onu başka doktor mu yok.Onu bilmiyordum sordun yok demişlerdi,bende değiştiriyim en kısa zamanda, önce ası yok dedi, sonra başka yerde yaptır getir sonucuna bakıyım dedi, en sonunda da liseden arkadaşlarını bul dedi .
Aynen değiltşrcem 1 haftadır sabahın körğnde yalvarmaktan bıktımsaçmalamış o zaman.değiştirin onu başka doktor mu yok.