Öyleymiş ya ama hemşirr aldı barkodu vermedi geri bişey benm de aklıma bu kadar geç olcagı gelmediAsmlerde verdiğiniz kanın barkod numarasını çekin. Bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları sitesinden Tc. Kimlik numarası ve barkodla girebilirsiniz
Ayy ne güzel inşallah güzel haber banada nasip olur o kadar bekledimsağlık ocağında 2 defa gebelik için kan tahlili vermiştim ilk seferinde sonuç e nabıza düşmedi ve sağlık ocağının numarasını bulup sekreteri aramıştım ve bana yardımcı olup sonucu söylemişti negatifdi 2. Defa kan verdiğimde heyecandan her dakika e nabıza giriyordum ve hemen ertesi gün sonuçlar düşmüştü pozitifdi
Hastanelerin laboratuvarlarında sadece tc kimlik ile sonuçlara bakılıyor bilginiz olsun hangi hastane ise onun sayfasına girip tahlil sonuçları diye yazarsanız bulabilirsinizBorkod nerden bulacagm hemşire geri vermedi bana
Sağlık ocağı ama bu deniyorm hemenHastanelerin laboratuvarlarında sadece tc kimlik ile sonuçlara bakılıyor bilginiz olsun hangi hastane ise onun sayfasına girip tahlil sonuçları diye yazarsanız bulabilirsiniz
Denedim e nabıza yönlendiriyor direkHastanelerin laboratuvarlarında sadece tc kimlik ile sonuçlara bakılıyor bilginiz olsun hangi hastane ise onun sayfasına girip tahlil sonuçları diye yazarsanız bulabilirsiniz
Hangi hastaneDenedim e nabıza yönlendiriyor direk
Sağlık ocağında verdim kanı gidiyosa selçuk devlet Hastanesi'ne gidiyodr bbaşka yokHangi hastane
Anladım ben ilçe de oturuyorum sağlık ocağına kan verince merkezdeki hastaneye gidiyor kanlar , sonuçları da hastanenin sitesinden bakıyorum sizin farklı o zamanSağlık ocağında verdim kanı gidiyosa selçuk devlet Hastanesi'ne gidiyodr bbaşka yok
Evet verilmiyor siz hemşireye götürürken kaşla göz arası fotosunu çekersiniz birdahakineÖyleymiş ya ama hemşirr aldı barkodu vermedi geri bişey benm de aklıma bu kadar geç olcagı gelmedi
Selçuk devlet hastanesi ne gidiyodr bizimde ama siteden girince e nabıza yönlendiriyor direkAnladım ben ilçe de oturuyorum sağlık ocağına kan verince merkezdeki hastaneye gidiyor kanlar , sonuçları da hastanenin sitesinden bakıyorum sizin farklı o zaman
İnşallah tekrar gerek kalmaz ya pazartesi hallederm artkEvet verilmiyor siz hemşireye götürürken kaşla göz arası fotosunu çekersiniz birdahakine
Ohooo bu bal gibi pozitifBu arada sonuçlar perşembe gününden beri çıkmad evdeki bütün gebelik testleri pozitif çıktı çok şükür ama merak devam ediyor tabiki Ovülasyn testi kalmş evde bu sitede onla da gebelik öğrenen bir sürü kişi görmüştüm meraktan onu yaptm Ovülasyn dönemindn daha kötü çıktı sanırım gerçek bu bilgide markası laboquick
Ayy valla öyle kanıda görseydm rahatlcktm ama az kaldı bakalmOhooo bu bal gibi pozitif
Daha koyu çıktı yazacktmBu arada sonuçlar perşembe gününden beri çıkmad evdeki bütün gebelik testleri pozitif çıktı çok şükür ama merak devam ediyor tabiki Ovülasyn testi kalmş evde bu sitede onla da gebelik öğrenen bir sürü kişi görmüştüm meraktan onu yaptm Ovülasyn dönemindn daha kötü çıktı sanırım gerçek bu bilgide markası laboquick
Hadi gözün aydın darısı bizlere olsunBu arada sonuçlar perşembe gününden beri çıkmad evdeki bütün gebelik testleri pozitif çıktı çok şükür ama merak devam ediyor tabiki Ovülasyn testi kalmş evde bu sitede onla da gebelik öğrenen bir sürü kişi görmüştüm meraktan onu yaptm Ovülasyn dönemindn daha kötü çıktı sanırım gerçek bu bilgide markası laboquick
25 Nisandı regl günüm ama 4 gün kala gebelik testi denemeye başladm hepsi pozitif çıktıAyy valla öyle kanıda görseydm rahatlcktm ama az kaldı bakalm
Adetin kaç gün gecikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?