saglık problemi

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba arkadslar konu ıle ılgılı cok konu aradım ama bulamadım.. malesef buraya acmak zorunda kaldım .. benım kucuklugumden beri bir sorunum var ..ve hep sakladıgım belkı cevrenızde yada yakınlarınızda bu rahatsızlıkla bas eden sonra saglıgına kavusmus bırılerı vardır?? bana da yardımcı olursunuz ...

arkadslar rahatsızlıgım yıne nuksettı sorunum gecelerı altını ıslatmak uzun bır suredır olmuyordu ve tekrar basladı kucuklugumden berı gıtmedıgım doktor kalmadı .. bunları yazarken aglıyorum suan cunku yasadıgımız bu toplumda komık utanmam gereken bır rahatsızlık olarak gosterıldı .. karıkaturlerde , stand-up gosterılerınde ve ya cevrenın dılınde .. oysakı fotbolcu ronaldo'nun dedıgı gıbı '' 22 yasına kadar bu hastalıkla ugrastım kabus gıbıydı, kendınızı begenıyorsunuz ısnız hayatınız cok guzel ama bu kabus herseyınızı etkılıyor''

*3 kız kardesız, aılemde benden baska kımsede yok*

umarım yakınlarızda yada kulagınıza gelmıs bır bu hastalıgın caresı vardır banada yardımcı olursunuz... sevgıyle

canım bu sorun benim bir arkadaşımdada var bel açıklığı deniliyormuş bu rahatsızlık için.arkadaşım evlendi ve hala bu sorun devam ediyor oda bir çare bulamamış.37 yaşında üstelik.çok zor bir durum.çalışıyor birde bütün hayatını alt üst etti bu durum.hatta bundan dolayı eşiyle ayrıldılar. Allah yardımcın olsun.

doktora gittin mi hiç ?

öncelikle çok geçmiş olsun canım,inanki kendini bu kadar üzüp yıpratıcak bişey yok ortada çünkü senın elinde olmayan bişey.Bende ilkokul zamanlarından yatağımın kuru olduğunu hatırlamam nerdeyse bı zaman sonra doktor fılan derken meğer benım böbrekler sürekli iltihap oluyomuş iğneler,ilaçlar kullandım geçti şükür.Tuvaletımı çok fazla tutamam mesala şuan ve çok sık giderim wc ye gecede dahıl.Bence sen ne yap bılıyomusun,gecelerı 2 saatte bır alarm kur kendıne kalkmak için yatmadan sulu şeyler içmemeye çalış.

cok gecmis olsun...
bir tanıdık boyleydi ama tedavi olmus gecmis demislerdi.
hala devam ediyor mu onun ki, bu yalan mı bilemiyorum.
doktorlara devam edin yine de

benim bi tanıdığımda da bel açıklığı sorunu vardı iğneyle tedavi oldu şimdi gayet iyi

biraz arastirdim ingilizce olarak, her 100 kisiden ikisi gece altini islatiyormys.
urolojiye gitmen gerekiyormus bu konu icin.

cok tesekkur ederim ..benımde gıtmedıgım doktor kalmadı nasıl olucak boyle bılmıyorum .. tekrar tedavıye baslıyacagımm boyle devam ederse

doktora gittin mi hiç ?

evett... sayamayacagım kadar doktor ve ılaclar gectı hayatımdan...

bu aklıma geldı bazen uykum cok derın oluyor.. mısafırlıge gıttıgımde kalmam gereken durumlar buna basvuruyorum aksam cok sıvı tuketmemeye calısıyorum ama yıne basladı .. heralde arkadsım tekrar baslıyacagım tedavıye

cok gecmis olsun...
bir tanıdık boyleydi ama tedavi olmus gecmis demislerdi.
hala devam ediyor mu onun ki, bu yalan mı bilemiyorum.
doktorlara devam edin yine de

cok tesekkur ederım ... nasıl bır tedavı yontemı olmus acaba.. eger boyle devam ederse doktor arastırmaya baslıcam ıstanbulda

benim bi tanıdığımda da bel açıklığı sorunu vardı iğneyle tedavi oldu şimdi gayet iyi

busrammm nasıl bır ıgne, ve nekadar surede ılestı kac yasında ıdı tanıdıgın

biraz arastirdim ingilizce olarak, her 100 kisiden ikisi gece altini islatiyormys.
urolojiye gitmen gerekiyormus bu konu icin.

evet bılıyorum arkadsım gıtmedıgım urolog kalmadı .. ıstanbulda oturuyorum ta ızmıre gıttıgımı bılıyorum .. sureklı ılac verdıler boyle bır devam edelım dıye ama sonuc yok son 4 aydır olmuyordu tekrar nuksettı ... doktor arastırmaya baslıcam sanırım tekrar

sorabilecegim biri degil ama annemlere falan sorup ogrenebilirsem size ozelden mesja atarım daha sonra.
fakat onların da bildigini sanmıyorum

psikiyatriye gittigini biliyorum ama o kisinin. sonrasında baska konularda da pek cok duzelme yasadı zaten.

busrammm nasıl bır ıgne, ve nekadar surede ılestı kac yasında ıdı tanıdıgın

çok uzun sürmedi, ek ilaçlarda kullandı onunki birazda psikolojik bi durumdu hergün altına kaçıcarakmıs gibi hissediyodu sonra zamanla geçti. maneviyatın ne kadar güçlü ve ya bu tarz konulara inanır mısın bilmiyorum ama manevi konuda yardım alarak ta bu rahatsızlıgı yenmis insanlar tanıyorum

olsun yınede cok tesekkur ederım yazman bıle buyuk ıncelık ... benımde cekmem gereken derdım bu sanırım sımdı doktor arastırıyorum ozellıkle bu konu ıle ılgılı bakalım bu boyle devam etcek gıbı ... oyuzden tevadıye baslamam gerekıyor...

ya bu sabah cok kotu oldum bıldıgın bırde sabah gunesı vurmus ıgne olayını nedır acaba bır bılgın varmı busracım.. manevıyatım ıyıdır ama bu durum cok etkılıyor benı ... bakımlı sevılen guzel bulunan bır ınsanım .. bazen arkadslarım ısrar edıyor kal dıye malesef kalamıyorum .. her seyı etkılıyor kısısel bakımı extra arttırmam gerekıyor (dus,temız kıyafet, camasır yıkama) ve bayansın sonucta

ne iğnesi olduğunu maalesef bilmiyorum.. seni çok iyi anlıyorum canım bende ortaokula kadar yaşadım bu sorunu, arkadaşlarım kalmaya çağırdığında babam izin vermiyo derdim bi ara yakı iyi geliyo demişlerdi yakı kullanmıştım onunda geçici bi süre etkisi olmuştu bende

yakı nedir arkadsım ben daha once hıc duymadım .. bıtkısel bır seymı

ne zamandır yaşıyorsun bu sıkıntıyı. organik bir sıkıntı yoksa psikolojik olabilir? doktora tekrar gisen

kızkardeşim ilkokul 5 e kadar yaşadı bunu. malesef annem hasta bezi kullanıyordu artık gece yatırırken . o zamanlar çokda fazla doktora gittiğini hatırlamıyorum.çocuk doktoruna gitmişti. o da tembel de ondan demiş anneme annemde bir güzel bağırmış çağırmış sonrasında düzeldi.
çok geçmiş olsun
dilerim kesin bir çözüm bulursun

hayır canım sırta yapıştırılıyo, çok hatırlamıyorum ama sanırım eczaneden alınıyodu

ben bır arastırayım bakalım ama gecıcı bır seymı bırtane doktor buldum bakalım arıcam haftasonu yada haftasonu gecınce...

ınsallah asyacım ... cok tesekkur ederım canım benım ....alarm kuruyordum alısayım dıye ama bu sefer uykumdan bır sey anlıyordum ne sabah zınde kalkıyordum cok zor ınan.. Rabbım derdı verdı dermanınınıda tez verır ınsallah benım uzun bır suredır olmuyordu ama yıne oldu kabus gıbıydı uykum cok derındır .. benımde gıtmedıgım doktor kalmadı .. sımdı ıstanbulda bırtane doktor buldum bakalım arıcam onları ..

Uyku düzenin nasıl? Kabus görüyor musun?

hayır gormem luckycım, en fazla kucukken gormusumdur .. uykum derındır .. uzun suredır olmuyordu cunku en son doktor kendılıgınden gececek demıstı.. ben de gectı dıye dusunmustum . alarmlar kuruyorum ama busefer ne uyudugum uykudan anlıyorum ne sabahları zınde kalkıyorum . sanırım bana tekrar doktor kapıları gozuktu.. rabbım tez versın caresını cok ugrastırmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…