saglık problemi

bencede bir psikiyatriye gitmelisin gibi görünüyor canım geçmiş olsun bu arada

Mutlaka fizyolojik ya da psikolojik bir nedeni vardır. Doktora gitmeye devam. Geçmiş olsun.

canım çok geçmiş olsun ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum üroloji bölümüne gittinmi hiç mesane yada böbrek problemin varmı baktırdınmı

ne zamandır yaşıyorsun bu sıkıntıyı. organik bir sıkıntı yoksa psikolojik olabilir? doktora tekrar gisen
kendımı bıldım bılelı vardı lımonummm... sadece uzun bır suredır olmuyordu uzun bır sure deıgım arada ben tam kacıracakken ben hemen kalkardım lavabo ıhtıyacı gıderırdım.. ama yıne nuksettı psıkolojık olarak tabı cok hırpalıyor ama bundan dolayı oldugu sanmıyorum bakalım doktor arastırıyorum .. ınsallah bu son olur

bencede bir psikiyatriye gitmelisin gibi görünüyor canım geçmiş olsun bu arada

cok tesekkur ederım canım .. bu son olur ınsallah psikolojık olarak cok hırpalıyor bu rahatsızlık ama psikolojık oldugu dusunmuyorum .. ama yıne son bır tetkıt yapıracagım ona gore yolumu ızleyecegım .. belkı bılmedıgım sonradan fızyolojık bır rahatsızlım olmus olabılır yıne nuksettıgıne gore

Mutlaka fizyolojik ya da psikolojik bir nedeni vardır. Doktora gitmeye devam. Geçmiş olsun.

saol luckycım doktor arastırıyorum bır tane buldum arıyacagım bu haftasonu yada haftasonundan sonra ve en bastan baslıyorum tekrar bu surece bakalım ınsallah rabbım tez verır guzel sonucu saglıgıma kavursurm

canım çok geçmiş olsun ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum üroloji bölümüne gittinmi hiç mesane yada böbrek problemin varmı baktırdınmı

bende senın gıbı dusunuyorum alonecum onceden ılk gıttıgımız bır doktor bel acıklıgı demıstı baska doktor bel acıklıgı yok dedı renklı bır sıvı ıcırmıslerdı bana sonra bobreklerıme mesaneye bakmıslardı rontgende sorun yok demıstı psıkolojık demıstı ama yıne bu ılacları kullansın demıstı psikiyatrıse gıttım oda sorun kısaca psıkolojık degıl demıstı 2 aylık surecten sonra..

ama sımdı tekrardan baslıyacagım bu surece tekrar nuksettıgıne gore fızyolojık bırsey olabılır bılmedıgım... ınsallah hemen bıter cok yoruldum alonecım

Bal iyi geliyor diye okumustum.Yatmadan once bir yemek kasigi yemen lazim.Kurtulursun tez arada insallah bu durumdan.Kucukken bende de vardi sonra kendiliginden gecti.

Cok gecmis olsun...
Yalniz doktorlarin bir turlu karar verememesine cok sinir oldum...
Siz de sasirmissiniz...
Adi sani duyulmus bir doktora gidin, guvenilir...
Iki sebebi de , psikolojik ya da fizyolojik,goz ardi etmeyin...
Umarim tekrar ortadan kalkar ve tekrar size ugramaz...
Iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Konuyla ilgili İbrahim Saraçoğlu kürü araştırırken bulduğum bir yorum
"merhaba benim oglum 8 yasina kadar altina kaciriyordu doktor fizik tedavi onerdi ve bu sorundan kurtulduk tedavi soyleydi ilk gun sabah ilk tuvaletinizi olcuyoruz ve daha sonra bol su icerek tutabildigi kadar tutmasini sagliyoruz ve bunuda olcuyoruz ve bunu hep yapiyoruz bu torbanin buyumesine yardimci oluyor unutmayin gunduz yaptiginiz sabah ilk yaptiginizdan cok olmali mesela 8 yasindaki en az gunduz 500ml olmali 3ay gibi bir zamanda biz bunu astik tuvalette otururken dik oturulmali erkek cocuklarida oturarak yapmali paylasmak istedim umarim yardimci olmusumdur birilerine"

Gündüz nasılsın sıkışık bir durumun var mı yani zor mu yetişiyorsun tuvalete. Öyleyse şunu da dene bunu bir doktordan dinlemiştim.
Çişini yaparken birden yapma. Biraz yap sonra tut, biraz daha yap tekrar tut böyle yapa yapa bitir tuvaletini. Kasların güçlenir tuvaletin geldiği zaman çişini tutabilirsin.

Birde Saraçoğlu'nun sarı kantaron kürü varmış onu da dene inşallah şifa bulursun.

canım benim allah tez zamanda şifa versin bence psikolojik değil bu durum sana tavsiyem üniv hastanesinde iyi bir prof araştır ve ona git normal hastanelerde ilgilenmiyolar canım bizzat yaşadım 3 senemi yediler şimdi uğraşan ben oldum malesef bel açıklığını bende duydum canım ama kondurmak istemedim sana umarım çok daha basit bi nedeni vardır vakit kaybetme canım tek doktorada asla güvenip peşini bırakma işin sonuca gidene kadar allah kolaylık versin

Çok geçmiş olsun gittiğin doktorlardan fiziksel bir sonuc cıkmadı ise psikolojiktir..
Terapilere vs gitmeniz gerekir..
umudunuzu yitirmeyin ne olursa olsun,herşeyin illa ki bir çaresi vardır.
Asla utanılacak bir durum değil,istem dışı olan bir şey..

tekrardan geçmiş olsun ben atlatacagınıza inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…