- 20 Ocak 2010
- 47.451
- 177.426
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nefeskesen
-
hayır gormem luckycım, en fazla kucukken gormusumdur .. uykum derındır .. uzun suredır olmuyordu cunku en son doktor kendılıgınden gececek demıstı.. ben de gectı dıye dusunmustum . alarmlar kuruyorum ama busefer ne uyudugum uykudan anlıyorum ne sabahları zınde kalkıyorum . sanırım bana tekrar doktor kapıları gozuktu.. rabbım tez versın caresını cok ugrastırmasın ..
kendımı bıldım bılelı vardı lımonummm... sadece uzun bır suredır olmuyordu uzun bır sure deıgım arada ben tam kacıracakken ben hemen kalkardım lavabo ıhtıyacı gıderırdım.. ama yıne nuksettıne zamandır yaşıyorsun bu sıkıntıyı. organik bir sıkıntı yoksa psikolojik olabilir? doktora tekrar gisen
bencede bir psikiyatriye gitmelisin gibi görünüyor canımgeçmiş olsun bu arada
Mutlaka fizyolojik ya da psikolojik bir nedeni vardır. Doktora gitmeye devam. Geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum üroloji bölümüne gittinmi hiç mesane yada böbrek problemin varmı baktırdınmı
kendımı bıldım bılelı vardı lımonummm... sadece uzun bır suredır olmuyordu uzun bır sure deıgım arada ben tam kacıracakken ben hemen kalkardım lavabo ıhtıyacı gıderırdım.. ama yıne nuksettıpsıkolojık olarak tabı cok hırpalıyor ama bundan dolayı oldugu sanmıyorum bakalım doktor arastırıyorum .. ınsallah bu son olur
cok tesekkur ederım canım .. bu son olur ınsallah psikolojık olarak cok hırpalıyor bu rahatsızlık ama psikolojık oldugu dusunmuyorum .. ama yıne son bır tetkıt yapıracagım ona gore yolumu ızleyecegım .. belkı bılmedıgım sonradan fızyolojık bır rahatsızlım olmus olabılır yıne nuksettıgıne gore
saol luckycım doktor arastırıyorum bır tane buldum arıyacagım bu haftasonu yada haftasonundan sonra ve en bastan baslıyorum tekrar bu surece bakalım ınsallah rabbım tez verır guzel sonucu saglıgıma kavursurm
bende senın gıbı dusunuyorum alonecum onceden ılk gıttıgımız bır doktor bel acıklıgı demıstı baska doktor bel acıklıgı yok dedı renklı bır sıvı ıcırmıslerdı bana sonra bobreklerıme mesaneye bakmıslardı rontgende sorun yok demıstı psıkolojık demıstı ama yıne bu ılacları kullansın demıstı psikiyatrıse gıttım oda sorun kısaca psıkolojık degıl demıstı 2 aylık surecten sonra..
ama sımdı tekrardan baslıyacagım bu surece tekrar nuksettıgıne gore fızyolojık bırsey olabılır bılmedıgım... ınsallah hemen bıter cok yoruldum alonecım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?