Sağlık sorunum

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
Hanimlar merhaba uzun zamandir sizi takip etmeme ragmen bugun ilk defa derdimi paylasmak istiyorum.
Benim 2 gece ust uste dusmeyen ve 38-40 derece arasinda degisen atesim oldu bu sirada hastaneye gittim ates dusurucu igne vurdular ve baska ates dusurucu hap verip, bu sabah tekrar gelmemi istediler. Bende buraya gelemem xxx merkezine gitsem olur mu dedim tamam dedi doktor hanim. Bu sabah o merkezde sadece idrar tahlili yapip muayne etmeden ilhihap kapmissin diyip ilac verdiler. Sorun su ki ben su dahi icsem 45 dakika icinde cikariyorum ve mide bulanti ilaclari, nane caylari fayfa etmiyor. Simdi ben ilk antibiyotigimi ve diger ilaclarimi aldim yine cikardim 1 saat dolmadan. Simdi ben doktora gitmelimiyim tekrar yoksa bu normal mi? Ayrica sol bobregim de aciyor ve agriyor ama doktor ona bakmadi bile daha ciddi bir sey olabilir mi? Bu arada su an kucuk biryerdeyim gittigim yer saglik merkezi en yakin hastane 1 saat uzaklikta ve olumcul olmayan hic bir sorun icin ambulans gondermiyorlar. Basina gelmis olan, bir akil vericek olan, saglikci olanlardan kisaca herkesten fikir istiyorum.
not:malum hem yeniyim hem hastayim bir yanlisim olduysa affola.

Antibiyotik vücut tarafından emilememiş olabilir çıkardığınız için o yüzden iğne daha sağlıklı bir çözüm gibi duruyor. Fakat sağlıkçı değilim bu konuda sağlık tavsiye veremiyorum :KK43: geçmiş olsun. sizi hastaneye kimse götüremez mi? hastaneye toplu taşımayla filan kendiniz gitseniz çok mu kötü hissediyorsunuz? bilemedim :KK43:

estgagfrullah foruma hosgeldiniz ve cok cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin, saglikci degilim ama biraz fikrim vardir,
iltihab nerdeymis??

Teşekkür ederim yorumunuz icin. Burda toplu tasima yok denecek kadar olanda aksam 6da bitiyor. Taksiyle gitsem taksiler bir garip orda nerden bulurum da donerim bu halimle belli degil. Igne yada serum icin saglik merkezine gidebilirim ama olmazsa sevk isterim.

Rica ederim,böbrek agriyorsa ben de öyle tahmin ettiydim ,bol boool su icin inanin herseyden iyi gelecek.
Keske icebilsem su ictigim anda cikariyorum. Hatta bugun en buyuk sikayetim o dedim doktora. Inanin icim yaniyor bir yudumdan fazla icemiyorum :KK43: ictigim suyu nasil midemde tutabilirim bir fikriniz var mi? Doktorum sadece mide bulantisi hapi verdi bir saat bekle yemek ye su ic dedi ama ne bulantim kesildi ne yediklerim midemde kaldi.

Keske icebilsem su ictigim anda cikariyorum. Hatta bugun en buyuk sikayetim o dedim doktora. Inanin icim yaniyor bir yudumdan fazla icemiyorum :KK43: ictigim suyu nasil midemde tutabilirim bir fikriniz var mi? Doktorum sadece mide bulantisi hapi verdi bir saat bekle yemek ye su ic dedi ama ne bulantim kesildi ne yediklerim midemde kaldi.

ah canim benimm, ne diyim ki bilemedim sicak su torbasi felan denesen,bi de hani kafandan atmaya calis su icersem cikartirim gibi düsünmeyi pozitif düsünmeye calis.

[QUOTEoynamış , post: 40703573, member: 676370"]Hayir cekilmedim. Ay umarim degildir tas veya kum babam cok cekti ondan. Cok sancisi olur diyorlar benim oyle deli sancilarim yok. Boyle mi baslar?[/QUOTE]
benim direkt sanciyla baslamisti. tabi tahmin benimkisi. idrar tahlilinda kan ciktiysa kum ya da tastir, lokosit ciktiysa idrar yollari enfeksiyonudur.

[QUOTEoynamış , post: 40703573, member: 676370"]Hayir cekilmedim. Ay umarim degildir tas veya kum babam cok cekti ondan. Cok sancisi olur diyorlar benim oyle deli sancilarim yok. Boyle mi baslar?
benim direkt sanciyla baslamisti. tabi tahmin benimkisi. idrar tahlilinda kan ciktiysa kum ya da tastir, lokosit ciktiysa idrar yollari enfeksiyonudur.[/QUOTE]
Tahlili vermediler bana ama kan olsa soylermiydi bilmiyorum. Lokosit kesin vardir zaten baska seyden gitsem idrar tahlili yapsalar sikayetim yokken bile cikar hep az miktarda da olsa basarlar ilaci.

Cok gecmis olsun , mide bulantisi ve ates varsa kesinlikle bobrek iltihabi yasiyorsun, kendim bir ay icinde iki defa yasadim, hemde hamileyim bi yandanda.. Ayni sekilde kusma ve asiri istahsizlik yapiyor, yemek gormek istemiyor insan .. Ama mide ac oldukca dahada bulaniyor. Eger ilacini icemicek durumdaysan igneye mecbursun cunku bobrek enfeksiyonu tehlikeli bir durum ve acil ilacina baslaman lazim ki etkisini gostersin..

Insallah en kisa zamanda iyilesirsiniz.. Cok zor bisey yasamayan bilemez..

Seni en iyi ben anlarım.. Yine de çok şükür bin şükür..çok çeksem de. Böbrek dedin mi 2 kere düşünceksin. Çünkü benim böbreklerimde rahatsız. Sakın ihmal etme canım. Çok geçmis olsun Allah şifa versin herkese.

X