Sağlıkçılar bakabilir mi çok acil

Arkadaşlar bu sabah 9 buçukta dişçiye gittim dişime daha önce yapılmış kanal tedavisini açıp temizleyip tekrar dolgu yapacaktı. Geçen hafta temizledi geçici dolgu yaptı. Bugün gittiğimde geçici dolguyu çıkarıp son bi temizleyip dolgu takacaktı. Dolguyu takmadan önce dişime çamaşır suyu enjekte etti. Farkeder etmez tükürdüm (üstelik emziriyorum ben). Çamaşır suyu mu bu dedim evet dedi. Bende ben emziriyorum bebeğime zarar gelmesin diye ağrı kesici bile içmiyorum bu ne dedim bana enjektörü gösterip bunun hepsini içsen bişi olmaz dedi inanamadım ya çıktım sağlık Bakanlığını aradım şikayet ettim hemen döndüler. Bunun çok ciddi bir durum olduğunu eğer ispatlayamazsam doktorun bize dava açabileceğini söylediler e tabi bende geri çekmek zorunda kaldım şikayetimi . Şuan boğazım yanıyor hafif. İspatlayabilmenin bi yolu yokmu bunu ya.

Şikayetlik bi durum yok çünkü bunu tüm kanal tedavilerinde uygular hekimler. Bende yaptım hatta dr bana "önlüğü tut kaymasın hipo kullanıyorum elbisenin rengi gitmesin" demişti:eğlence: o anda kalkıp temizlik kıyafetlerimi giyip muayenehaneyi dip buçak hipoyla temizleyesim geldi:temizlik: ve evet bende baya bi yuttum çamaşır suyunu:) benimde bebiş vardı. sordum sıkıntı olmaz dedi. olmadı da hakkaten:)

Diş hekimiyim 6 senedir kamu kurumunda çalışıyorum. Kanal tedavisi sırasında kanalı bakterilerden arındırmak için sulandırılmış çamaşır suyu kullanıyoruz. Hipo diyoruz.. Zerre kadar bi zarar vermiyor hastalara. Kanalı temizlemek için kullanmak şart

Böyle insanlar yüzünden mesleğimden nefret ediyorum. Sen kalk kanallı dişe tekrar kanal yapmak için saatlerce uğraş kadın dişi neyle yıkadığı kısmına takılıp seni şikayet etsin. Böylelerinin dişini çekeceksin niye kurtarmaya çalışıyosunki. Vallahi bu tarz insanlarla uğraşmaktan insanda çalışma hevesi kalmıyor

Böyle insanlar yüzünden mesleğimden nefret ediyorum. Sen kalk kanallı dişe tekrar kanal yapmak için saatlerce uğraş kadın dişi neyle yıkadığı kısmına takılıp seni şikayet etsin. Böylelerinin dişini çekeceksin niye kurtarmaya çalışıyosunki. Vallahi bu tarz insanlarla uğraşmaktan insanda çalışma hevesi kalmıyor

Ama sizde çamaşır suyu ile yikiyorsunuz büyük problem :KK70::KK70:

Bu ülkede artık herkes herşey hakkında bilgi sahibi. Doktordan daha iyi doktorluk bilirler, öğretmenden daha iyi öğretmenlik bilirler. Herşeyi bilirler. Sana katılıyorum böylelerini aslında çıkarmak lazım. Dişi mi ağrıyor müthiş bilgileriyle kendi ilgilensin

Bu ülkede artık herkes herşey hakkında bilgi sahibi. Doktordan daha iyi doktorluk bilirler, öğretmenden daha iyi öğretmenlik bilirler. Herşeyi bilirler. Sana katılıyorum böylelerini aslında çıkarmak lazım. Dişi mi ağrıyor müthiş bilgileriyle kendi ilgilensin

Aslında bilmiyorlar bildiklerini sanıyorlar.Sikayet hattına yapılan şikayetlerin çoğu anlamsız inanın (sabim )
Ya da hastanede hasta hakları kısmına 10 şikayetin 8 i o kadar komik ki anlatamam

Aslında bilmiyorlar bildiklerini sanıyorlar.Sikayet hattına yapılan şikayetlerin çoğu anlamsız inanın (sabim )
Ya da hastanede hasta hakları kısmına 10 şikayetin 8 i o kadar komik ki anlatamam
Tabi canım bilmiyorlar. İroni yaptım orda. Aslında böyle saçma sapan sürekli şikayet ederek kendilerine yardımcı olacak meslek gruplarını soğutuyorlar. Sonra vay efendim bize güler yüz göstermiyorlar bilmem ne. Sürekli şikayet edilen ve şikayetle istediğini yaptırmaya çalışan insanlara ne kadar hoş durulur ki

Back
X