Saglikla hedef 49kg

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
Merhaba :)

Hayatimi tekrar rayina oturtmak icin kilo vermeye karar verdim.

Uzun süre ilac kullanimindan 20 kilo aldim stres üzüntü ve ilaclardan. 10 kilosu ilaci birakinca gitti. Geri kalanini kendim azimle haletmem gerek.

Bu arada kendimi motive etmek amaciyla zayiflayinca reformer Pilatese gitmeyi planliyorum.

1.57 boyundayim ve en son tartildigimda 65 kiloydum. Ama asil ölcülemerimi vs. Yarin alacagim.

1. Hedefim 57kg

Yaklasik iki yil hic yazmamisim. Zaten yillardir zayiflamaya ugrasip bir kilo alip vermek artik beni yordu. Bu sorunu kökünden haletmek istiyorum artik. Yas oldu 34 kolay kolay eskisi gibi verilmiyorda zaten. Hayarimin geri kalaninda adapte edebilecefim sistem oturrmak istiyorum. Yavas yavas kücük adimlarla baslasam bile simdilik yeter. Geei corap sökügü gibi gelecektir.

Ilk hedefim yilbasina kadar olan sürec. Yaklasik 63-64 kg olsam yeterli gelecektir.
kendime simdilik koydugum kurallari paylasacagim:

1. hergün 1 saat yürüyüs 10.000 adim
2. hafta birkac gün pilates
3. beyaz unlu gida, seker itiva eden hicbir gida, kizartma, fast food, paketlenmis gida tüketmeyecegim
4. 2-2,5 lt su ve cay tüketecegim
5. saat 17 den sonra yeme isine son
6. düzenli uyku rutini oturtacagim 23 de uyu beste kalk

Simdilik aklima gelenler bunlar.

simdiki kilom

Eklentiler

• 7CD981C7-04E4-40E3-BA80-EBA6CE205F54.webp
    7CD981C7-04E4-40E3-BA80-EBA6CE205F54.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 39
Yaklasik iki yil hic yazmamisim. Zaten yillardir zayiflamaya ugrasip bir kilo alip vermek artik beni yordu. Bu sorunu kökünden haletmek istiyorum artik. Yas oldu 34 kolay kolay eskisi gibi verilmiyorda zaten. Hayarimin geri kalaninda adapte edebilecefim sistem oturrmak istiyorum. Yavas yavas kücük adimlarla baslasam bile simdilik yeter. Geei corap sökügü gibi gelecektir.

Ilk hedefim yilbasina kadar olan sürec. Yaklasik 63-64 kg olsam yeterli gelecektir.
kendime simdilik koydugum kurallari paylasacagim:

1. hergün 1 saat yürüyüs 10.000 adim
2. hafta birkac gün pilates
3. beyaz unlu gida, seker itiva eden hicbir gida, kizartma, fast food, paketlenmis gida tüketmeyecegim
4. 2-2,5 lt su ve cay tüketecegim
5. saat 17 den sonra yeme isine son
6. düzenli uyku rutini oturtacagim 23 de uyu beste kalk

Simdilik aklima gelenler bunlar.

simdiki kilom
Bir süre şekeri de kes bence..

Hayırlı olsun umarım hedefine kısa sürede kalıcı olarak ulaşırsın:)
Ben de iki gündür diyetteyim, sıfır şeker bol salata yoğurt.. hiç acıkmıyorum inşallah devam ederim..

Hayırlı olsun umarım hedefine kısa sürede kalıcı olarak ulaşırsın:)
Ben de iki gündür diyetteyim, sıfır şeker bol salata yoğurt.. hiç acıkmıyorum inşallah devam ederim..
Cok tesekkür ederim.
tebrikler böyle devam etmek gerekir, diyet olarak degilde normal hayarina adapta etmis sekilde defisim olursa sanirim cok zorlanilmiyor.
Sizede basarilar diliyorum, umarim hedefinize saglikli sekilde ulasirsiniz :) 👍🏻

Evet gelelim bugün yaptiklarima.
Saat 17 den sonra Fermuar kapandi. 1 saat yürüyüs yaptim.

Sabah salatalik, domates, maydanoz, haslanmis yumurta yedik wasa ile.

Aksam bir kase yesil salata tükettim kabal cekirdegi ile.

Back
X