Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

GUNAYDIN BALIM
hayırlı olsun marıfetlı hesabın akmasada damlıyor ve bırıkıyor :)bendede var:)
kızzzzz ben senı nasıl gormem aaa ruyalarıma kadar gelmişsinn:)ama neyse habercı bı ruyadır belkı ıst.a falan geldıgınde görüşecekmıyız acap hayır olsun:)
bu arada gişemi aman allah korusunnn:)

edacımmm cok tatlısın yawww:)
gunaydın kuşum sizin evde kaç oldu kuş sayısı bu mınnak yumurtayla bırlıkte?
bazen dıyorum hayvanlar bıle eşlerıne yardım edıyo bıde bızım hayvanlara bak:)
volkana evı supur dıyıpte süpürmedıgınde söyluyorum bunu:)

o senin tatlılığın balım.... :54:

eskiden çıldırma evremden önce 5 kuşumuz vardı 1 i kendiliğinden öldü diğer üçünü ben şutladım... elimizde 1 kaldıydı... kanaryaydı... oda ele filan gelmiyor sevilmiyor 1 tane muhabbet alayım şöyle mıncırayım dedim paşamı aldık sonra kanarya erkekti ötüşüne kıyamadık dişi getirdik... şimdi de 1 tane nur topu gibi yumurtamız oldu eğer sapasağlam bir kanarya minnakımız olursa kuş sayımız 4 oluyor :46:

evet bende kocama asil oğlanı örnek gösteriyorum bu arada asil oğlan kanaryamız asil ismi bizde asil oğlan diyoz :)))) asil oğlan dişi isterkene yada önceleri kuyruğuna basılmış gibi öterken şimdi mırıl mırıl yumurtasının derdinde filan ev oğlanı oldu artık bende onu örnek gösteriyorum keşke azıcık feyz alsa bizimki :9:

hele dişiyi eve ilk getirdiğinde beni görecektin ne kaprisler ettim bu adamın libidosu bizden değerli adam bebiş yapacak diye ne sponsor oldun bana olmuyorsun o kız benden önce doğursun atarım onu evden filan dediydim dediğim gibi de oldu benden önce doğurdu :30:

klomenden ağırı iğneler güzelim bende gonal f 300 kullandı doktor... adlarını zikretmeselerde klomenden sonra iğnelere geçeceğiz demişti önceki bilmem kaçıncı doktorum :) etkili oluyor güzelim ama ben klomeni günde 3 kez kullandığımda da aynı ağrıları çekmiş verim almıştım. eşimden verim alamamışız :41:

evet ay sonuna öğreneceğiz çok heyecanlıyım rapormu alsam dedim doktora hayır dedi istersen vereyim ama evde yatma sakın dedi... bebişin rahimde rahat alması gerekiyormuş kanı bu yüzden benimde dolaşımım hızlı olmalıymış hareketli olmalıymışım tabi extra ağır işler değil... günlük ne yapıyorsan aynısına devam dedi... aklıma hemen sinem geldi yürüyüşler ne oldu yapıyormusun kuşum??? gerekliymiş meğerse ben hamile kalıp yiyip içip yatacağımı hayal ediyordum :43:

zor bir süreç ama herşeye değer alllah yardımcın olsun ,hafif agrısız sızısız en güzel şekilde atlatırsın ınşallah bu süreci edacım,doktor banada yürü dedi,h.sonu kosubandımı salona koyucam eskı gunlerıme gerı dönücem bende :16::16:,gerçekten vucut yuyus ıstıyo cok faazla,bıde şu var rahım buyudukce beline baskı yapıyor,şu 3 gündür belim cok agrıyo dun hatta yataktan kalkamadım sankı ortadan ıkıye bolunuyor acısı vardı,dün akşam avmde yurudum baya ,cok yurumekte zararlı kararında bırakmak lazım canım

annen diyeit bırak dedıgınde ne kadar gurur duyuyosun dımı kendınle harıka bı duygu kılo vermek ya,bende bunu kısa d aolsa yasadım cok keyıflıydı ,basardın bu sefer edacım ,inşallah dogum kılolarımızıda bırlıtke verırız
edaaaaaaaaaaaaa iyi güzelde benım canım çağla çekti napcam ben şimdi :14::14::14:

aslında olay sakız degıl tatlı seyler yemekten geçiyo ,bıdahakıne çikolata hüpleticem :9::9:

Allaaaaah doğru yaa sen hamilesin afferim bana yazmışım teker teker :30:

sen adresini ver güzelim ben kargo yaparım sana anaaam yakın olsa alır gelirim bir daha ağzımı tutacağım :18:

eh haklı o zaman bak tatlı yiyince oynuyorsa o minnak bence kız :1:

Allaaaaah doğru yaa sen hamilesin afferim bana yazmışım teker teker :30:

sen adresini ver güzelim ben kargo yaparım sana anaaam yakın olsa alır gelirim bir daha ağzımı tutacağım :18:

eh haklı o zaman bak tatlı yiyince oynuyorsa o minnak bence kız :1:

:9::9::9: neyse unuttum sildim kafamdan,benım yerımde 1 tane ye canımcım yemiş kadar olurum ben :8::8:

ya bıdahakı hafta yada nisanın 5 inde öğrenıcem cınsıyetını ,allahım cok merak edıyorummmm :52::52::52::52::52:
içimdende bişi geçmiyo hiç,hissedemiyorum bişşi :9::9:

zor bir süreç ama herşeye değer alllah yardımcın olsun ,hafif agrısız sızısız en güzel şekilde atlatırsın ınşallah bu süreci edacım,doktor banada yürü dedi,h.sonu kosubandımı salona koyucam eskı gunlerıme gerı dönücem bende :16::16:,gerçekten vucut yuyus ıstıyo cok faazla,bıde şu var rahım buyudukce beline baskı yapıyor,şu 3 gündür belim cok agrıyo dun hatta yataktan kalkamadım sankı ortadan ıkıye bolunuyor acısı vardı,dün akşam avmde yurudum baya ,cok yurumekte zararlı kararında bırakmak lazım canım

sinem ben hamileliğimin 3. ayından sonra hergün 45 dk yürüyordum koşu bandında 5 veya 5,5 ta yürümeseydim herhalde 15 değilde bir 30 kilo alırdım . yürümek aslında hamileler için faydalı dozunu aşmamak kaydıyla . yaptığım yürüyüşlerden dolayıdır belki çok rahat bir doğum yaptım

sinem ben hamileliğimin 3. ayından sonra hergün 45 dk yürüyordum koşu bandında 5 veya 5,5 ta yürümeseydim herhalde 15 değilde bir 30 kilo alırdım . yürümek aslında hamileler için faydalı dozunu aşmamak kaydıyla . yaptığım yürüyüşlerden dolayıdır belki çok rahat bir doğum yaptım

saol canımcım senden aldıgım bılgıler benı rahatlatıyoo,bende baslıyorum en yakın zamanda nazlıcım ,yoksa cok kılo alıcam dıye korkuyorum ,sırf kılo yuzunden dogum yapamam dıye korkuyorum ben :14::14:

bugun cok belim agrıyo yerınden kopup cıkıcakmıs gıbı oluyo ,agrısına dayaanamıyorum nıye boyle oluyokı acaba

saol canımcım senden aldıgım bılgıler benı rahatlatıyoo,bende baslıyorum en yakın zamanda nazlıcım ,yoksa cok kılo alıcam dıye korkuyorum ,sırf kılo yuzunden dogum yapamam dıye korkuyorum ben :14::14:

bugun cok belim agrıyo yerınden kopup cıkıcakmıs gıbı oluyo ,agrısına dayaanamıyorum nıye boyle oluyokı acaba

ahhh ahhhh sinem bunlar daha iyi günlerin karnın kocaman olunca uyumakta bile zorlanıyor insan . rahim genişlediği için o tür ağrılar olabiliyor canım . ben uyuyamaz gece kalkıp televizyon izlerdim ama bir o kadarda uykumu almış gibi dinç olurdum . yürüyüşü aksatma sinem doktorlar bile yürüyün diyorlar canım . mesela ben 15 kilo aldım ama oğluş sadece 2680 gr doğdu yani aldığım kilolar oğluşa değil bana gelmiş

ahhh ahhhh sinem bunlar daha iyi günlerin karnın kocaman olunca uyumakta bile zorlanıyor insan . rahim genişlediği için o tür ağrılar olabiliyor canım . ben uyuyamaz gece kalkıp televizyon izlerdim ama bir o kadarda uykumu almış gibi dinç olurdum . yürüyüşü aksatma sinem doktorlar bile yürüyün diyorlar canım . mesela ben 15 kilo aldım ama oğluş sadece 2680 gr doğdu yani aldığım kilolar oğluşa değil bana gelmiş

tatlım ben şimdiden aldım ,hem kabızım hem şişim ,su içemiyorum bı suredır mıde bulantımdan dolayı ama allaha sukur azaldı artık,13.haftadayım bu hafta :1:

bakalım ben kaç kilo alıcam korkunc rakamlar görmek ıstemıyorum nazlıcımmm :52::52::52:
uyku problemım benımde var şuan sürekli uyuyorum ,demekkı ilerleyen dönemlerde hiç uyumıcam ,bıde sıcaklara denk gelıcek en agırlasttıgım dönemler :34:
allahtan hayırlısı olsun inşallah :nazar::nazar:

tatlım ben şimdiden aldım ,hem kabızım hem şişim ,su içemiyorum bı suredır mıde bulantımdan dolayı ama allaha sukur azaldı artık,13.haftadayım bu hafta :1:

bakalım ben kaç kilo alıcam korkunc rakamlar görmek ıstemıyorum nazlıcımmm :52::52::52:
uyku problemım benımde var şuan sürekli uyuyorum ,demekkı ilerleyen dönemlerde hiç uyumıcam ,bıde sıcaklara denk gelıcek en agırlasttıgım dönemler :34:
allahtan hayırlısı olsun inşallah :nazar::nazar:

amin canım . ALLAH hayırlısyla sağ salim kucağına almak nasip etsin . kabızlığın için kuru kayısı ye canım iyi gelir özellikle kahverengi olan gün kurusundan . armutta yiyebilirsin

amin canım . ALLAH hayırlısyla sağ salim kucağına almak nasip etsin . kabızlığın için kuru kayısı ye canım iyi gelir özellikle kahverengi olan gün kurusundan . armutta yiyebilirsin
amin nazlıcım aminn:nazar::nazar:
:1::1: sabah deveci armutu yedım aç karnına o biraz iyi geldi canım,bol lif var sanırım onda

amin nazlıcım aminn:nazar::nazar:
:1::1: sabah deveci armutu yedım aç karnına o biraz iyi geldi canım,bol lif var sanırım onda

evet canım bol lifli . benim oğluş kabız olunca hemen armudu rendeleyip yediriyorum . sonra maşallah patır patır yapıyor beyefendi :9:

evet canım bol lifli . benim oğluş kabız olunca hemen armudu rendeleyip yediriyorum . sonra maşallah patır patır yapıyor beyefendi :9:

:1::1::1:
oh maşallah yapsın tabi rahatlasın kuzuu :emir_bebek::emir_bebek:

benımde aklımda olsun ozaman bebişim kabız olursa ilk işim armut yedirmek olsun :1::1::1:

selam kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize

oh topik de okunucak yazılar olmuş ne güzell
nazlıcım senı tebrık edıyorum vallahı kırdın zıncılerı kım tutar senii artık

edacım güçlendırmedesın ama hala istikrarını koruyosun vallahı cok takdır edıyorum edıyorum senı ,ben bu kadar ıstıkrarlı olamam hayatta,
bu ay sonu hayırlı haberlerını alırız ınsalllah canım

çiğdemcim :3::3::3::3: napıyorsun bıdıkkk ,senın vucudun gerçekten cok fit bıde spor yaptıgın ıcın sanırım gayet inceciksin rejım falan yapma sen bence :9::9:,bol bol spor göründüğünden dahada zarif görünürsün kuzum

esraaa :3::3::3::3: hello

neslihancım sahalara söndün demek :1:,maşallah çok fazla kaçmamış kılolar ,okurken korktum 7li rakamı gördüm yazıcaksın sandım ,neysekı değilmiş,canımcım 6 lı rakamı geçmedıgın sürece tehlike yok demektir ,cok sıkı yapmadan devam et canım ,
oh ne güzel şuan itibairyle herkes topikte ,oh musmutlu oldum :16::16::16::16:

bendende havadisler gelsin dicem ama hiç bişey yok malasef,bugun hava güzel ama benım ıcım karanlık ,cok sıkıldım bugun,uykummu var hastamıyım ,halsizmiyim adını koyamadıgım bı cok sey :9::9:
bıdıgımı sormussun neslim oda iyi teyzesi gecen hafta doktora gıtttım ,gitmeden 1 paket big babol sakız çiğnedim en tatlısısından ,kıpır kıpırdı kollar bacaklar halay ceker gıbıydı ,maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:,hersey yolunda doktor cınsıyetını sölemedı daha erken 15 .haftada sölicem dedı nasıl dayanıcam bılmıyorum,bu salı yada çarşamba ikili test yaptırıcam belki orda söleyebilir doktor(baska bı hastanede yaptırıcam ikili testi) inşallah
ben izlerken ultrasonda kız gibi geldi cok narındı kendılerı ,ufacık daha kzıda erkekte aynı ama işte o gözle baktım dıye oyle geldı herhalde :16::16:

böyl eişte hayırlısıyla bugun bıtısın baska bısey ıstemıyorum

oyyy sinosum simartiyorsun beni tesekkür ederim tatli yigenimizin annesi :54:

masallaaaaaah kuzucuga halay cekti demek annesine :1: cinsiyetini cidden merakla bekliyoruz canim, Rabbim saglikli hayirli evlat versinde kiz erkek farketmez ama kiz iyidir iyi :37::23:

klomenden ağırı iğneler güzelim bende gonal f 300 kullandı doktor... adlarını zikretmeselerde klomenden sonra iğnelere geçeceğiz demişti önceki bilmem kaçıncı doktorum :) etkili oluyor güzelim ama ben klomeni günde 3 kez kullandığımda da aynı ağrıları çekmiş verim almıştım. eşimden verim alamamışız :41:

evet ay sonuna öğreneceğiz çok heyecanlıyım rapormu alsam dedim doktora hayır dedi istersen vereyim ama evde yatma sakın dedi... bebişin rahimde rahat alması gerekiyormuş kanı bu yüzden benimde dolaşımım hızlı olmalıymış hareketli olmalıymışım tabi extra ağır işler değil... günlük ne yapıyorsan aynısına devam dedi... aklıma hemen sinem geldi yürüyüşler ne oldu yapıyormusun kuşum??? gerekliymiş meğerse ben hamile kalıp yiyip içip yatacağımı hayal ediyordum :43:

anladim canim demek o kadar agrili oluyor :26: hayirlisi insallah guzel seyler için katlaniyoruz bunlara :16:

unut sen o hayali yiyip içip yatmak olur mu hiç :20::20::20: sonra o kilolar nasil verilcek, duzenli beslenip hergun bi saat yuruyusunu yapki fit anne ol :19: ciks ciks ciks daha yeni rejimden cikan birine yakistiramiyorum :9:

selam kızlarr
yine kimsecikler yok :14::14:

edacım sende durumlar nedir şuan ,varmı bir gelişme eşin bu h.sonu gelip verıcektı dıymı hast.

selam kızlarr
yine kimsecikler yok :14::14:

edacım sende durumlar nedir şuan ,varmı bir gelişme eşin bu h.sonu gelip verıcektı dıymı hast.

selam canım...

dün yumurtalarım toplandı narkoz verdiler o an birşey hissetmedim ama sonrasında ki ağrı deli gibiydi bugün biraz daha toparladım ama hala acaip ağrıyor her yanım... nazlı kocamda verdi sonunda nadide spermlerini laboratuvar durumunu haber vericekler bekliyorum... inşallah cmrt ye kadar ben biraz normal insan formuna geçerim şu an dik adım atamıyorum zira... cmrt transfer bekliyorum tabi laboratuvarda ne olacak ona bağlı orda da inat etmez inşallah eşiminkiler...

selam canım...

dün yumurtalarım toplandı narkoz verdiler o an birşey hissetmedim ama sonrasında ki ağrı deli gibiydi bugün biraz daha toparladım ama hala acaip ağrıyor her yanım... nazlı kocamda verdi sonunda nadide spermlerini laboratuvar durumunu haber vericekler bekliyorum... inşallah cmrt ye kadar ben biraz normal insan formuna geçerim şu an dik adım atamıyorum zira... cmrt transfer bekliyorum tabi laboratuvarda ne olacak ona bağlı orda da inat etmez inşallah eşiminkiler...
geçmiş olsun canım dikakt et kendıne bol bol dınlen,
işte değilsin dimi şuan

eşinde gelip sprem vermesıne çok sevındım ,endişeliydim biraz ,yine seni üzücek diye,neysekı sorunsuz atlatmışsınız ,
asıl sonuc cumartesı sana nakledıldıkten sonra olucak dıymı ,ozaman bol bol dınlen uzan,senı yorucak seyler den uzak dur canım,sıkıntı streste yapma beynın rahat olsun yeterki

geçmiş olsun canım dikakt et kendıne bol bol dınlen,
işte değilsin dimi şuan

eşinde gelip sprem vermesıne çok sevındım ,endişeliydim biraz ,yine seni üzücek diye,neysekı sorunsuz atlatmışsınız ,
asıl sonuc cumartesı sana nakledıldıkten sonra olucak dıymı ,ozaman bol bol dınlen uzan,senı yorucak seyler den uzak dur canım,sıkıntı streste yapma beynın rahat olsun yeterki

yok güzelim normalde bugün gidecektim ama ayağa kalkamadım ki dün bugün biraz yürüyorum yine... yarın gideceğim işe ama transferden sonra rapor alacağım... ben yumurta toplama kolay transfer zor diye biliyordum. doktorumun telkinleriyle tabi... eyvahhhh yumurta toplama böyleyse dedim. netten araştırdım biraz da transferde narkoz vermeyeceklermiş narkozdan toparlayamadın diyor eşim tüm kemiklerim tüm etlerim ne kasılacağını ne çözüleceğini biliyor... normalde dişime de uyuşturucu verseler 1 gün geçmez öyle konuşamadan dolanırım ben... inşallah transfer bundan kolay olur...

geldi geldi eşşek sıpası... geldi yavrucum birde tırsmış sabrımın son safhası dedin o nedir diyip duruyor valla dediğin gibi yaptım güzelim hiç laf sokmadım öyle dedim filan laf karıştırdım hala aklı orda :1:

valla bol bol kabızlık önleyici şeyler yiyorum bol su içiyorum... vücudum narkozdan serumdan temizlensin diye... kocacım 2 gündür sofra hazırlıyor annemle bana çay yapıyor benim yaptıklarımın 4 te birini yaptı dün akşam 9,30 da yatmaya gitti yoruldum diye :9:

günaydın kızlar ben geldim ve tabiki bol artılarla geldim çok kilo aldım ve veremiyorum bol bol yiyorum sabah tartılınca moralim bozuldu sabah kalktım ve 30 dakika spor yaptım zayıflamam lazım yaza tatil için rezervasyon yaptırdık 5 yıldızlı otel 4 ay içinde zayıflamam lazım

geçmişi pek okuyamadımm ama kısaca özet geçeyim

nesli sende benim gibi kayıptın ama maşallah kilo almamışsın :nazar::nazar:

eda canım geçmiş olsun dikkat et endine allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı habaerlerini alırız inşallah peki ne zaman sonuç alırsın:emir_bebek::emir_bebek:

sinem bende ilk hamileliğimde çok kilo amıştım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen doğum zor oldu dikkat et kendine nasıl kahve çekirdeği iyimi ikili test sonucun belli oldumu:49::49::49:
çiğdem sende durumlar nasıl çaışmalar nasıl gidiyo:36::36:

ede sende benim gibi diyet modunda değilsin galiba:27::27::27:

unuttuğum kimse varmı bilmem ama hepinize GÜNAYDIN:52::52::52::52:

Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti aldım televizyonda gösteriyorlar sürekli bakalım yarın gelecek evde bisiklet var onu yapmıyom bakalım bunu yapacam mı:9::9::9::9:

Back
X