- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
GUNAYDIN BALIM
hayırlı olsun marıfetlı hesabın akmasada damlıyor ve bırıkıyor :)bendede var:)
kızzzzz ben senı nasıl gormem aaa ruyalarıma kadar gelmişsinn:)ama neyse habercı bı ruyadır belkı ıst.a falan geldıgınde görüşecekmıyız acap hayır olsun:)
bu arada gişemi aman allah korusunnn:)
edacımmm cok tatlısın yawww:)
gunaydın kuşum sizin evde kaç oldu kuş sayısı bu mınnak yumurtayla bırlıkte?
bazen dıyorum hayvanlar bıle eşlerıne yardım edıyo bıde bızım hayvanlara bak:)
volkana evı supur dıyıpte süpürmedıgınde söyluyorum bunu:)
o senin tatlılığın balım....

eskiden çıldırma evremden önce 5 kuşumuz vardı 1 i kendiliğinden öldü diğer üçünü ben şutladım... elimizde 1 kaldıydı... kanaryaydı... oda ele filan gelmiyor sevilmiyor 1 tane muhabbet alayım şöyle mıncırayım dedim paşamı aldık sonra kanarya erkekti ötüşüne kıyamadık dişi getirdik... şimdi de 1 tane nur topu gibi yumurtamız oldu eğer sapasağlam bir kanarya minnakımız olursa kuş sayımız 4 oluyor

evet bende kocama asil oğlanı örnek gösteriyorum bu arada asil oğlan kanaryamız asil ismi bizde asil oğlan diyoz :)))) asil oğlan dişi isterkene yada önceleri kuyruğuna basılmış gibi öterken şimdi mırıl mırıl yumurtasının derdinde filan ev oğlanı oldu artık bende onu örnek gösteriyorum keşke azıcık feyz alsa bizimki

hele dişiyi eve ilk getirdiğinde beni görecektin ne kaprisler ettim bu adamın libidosu bizden değerli adam bebiş yapacak diye ne sponsor oldun bana olmuyorsun o kız benden önce doğursun atarım onu evden filan dediydim dediğim gibi de oldu benden önce doğurdu