- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
Günaydın canım
Haberler harika gebe kalmanda hiç bi sorun yok ozaman :)ilaçlarla rahim duvarın kalınlaşıcak ozaman sonrada transfer :) olumlu güEl bi haber oldu :)
İnşallah gersey yolund gider miniğine kavusursun canım ,bu duyguyu herkese yaşatsın rabbim a
Benın oğluş iyi teyzesi 30 agustosta randevum var bakalım akmı karamı belli olucak inşallah artık doğsun istyorum çok ağırlaştım cunkuu :) dile kolay 19 kg aldım :)
bende şimdiden 17 kg aldım. şu son 3 kilodan beri kendimi zor kaldırıyorum ve önümde müthiş bir göbek var herkeste elini karnıma koyup hissetme dürtüsü var beni görünce o kadar büyüdü yani...

yarın ilk doktorumun randevu günü 3 haftada karar veremedim yeni gittiğime mi devam edeyim eskisine geri mi döneyim ne kararsızım kıvranıyorum resmen. doktorla tatsızlık yaşamasak yine problem yoktu devam ederdim.
yeni doktorum bebişlerin arasında 10 gün fark olduğunu birbiri arasında 200 g olduğunu ve doğumun kasım gibi olacağını söyledi benide ayrıntılı ultrason için bir uzmana gönderdi. gönderdiği adamı araştırdım ve ayrıntılı ultrasonda da gördüm ki müthiş biri ama muayene sonucunda ilk doktorumla birebir bilgileri örtüştü yenisinin söylediği gibi arada 200 g değil 2-5 g arası fark ve 1 gün ara olduğunu söyledi doğumumu da ekim beklediğini yani ilk doktorla birebir... kafamda deli sorular ben rahatlığımı 1000-2000 tl masrafımı azaltayım diye yenisi bebişlerim ne durumda acaba göremeyecek mi ultrasonu mu kötü acaba kendi mi kestiremiyor birşeyler çokta memnun olan var acaba kadına adamın verilerini gösterdiğimde (sonuçta kendi gönderdi) onun sonucuna göre kendi genellemelerini yapabilir mi???
birde sinemcim benimkileri erken bekliyoruz mesela organlarının gelişip gelişmediği ile ilgili 30. haftada yada daha sonra bakıyorlar mı? yoksa rutin doktor kontrolünde gördükleri kadar mı? acaba gitsem yenisine anlatsam aklımdakileri belki mantıklı birşeyler söyler ikan eder yok terslerse ağzımın payını alıp eskisine öyle dönerim...