- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
günaydın canlarım
iyi haftalar ,bol eksili bir hafta olsun inş. hepimiz için
h.sonunuz kaçamaksız geçmiştir inş.
annem geldi şehır dısından oyuzden bıraz kacırdım dün,ama bugun toparlıcam kendımı bırakmak yok.ah bıde su sporu ekleyebılsem hayatıma ne ıyı olacak ,
sinemimm gözün aydın canım,anneciğin gelmiş

annenin hatırına kaçamakları unutalım hatta hiç hatırlamayalım,kaldığımız yerden devam canım

gunaydınnn hatunlarrr neslıcım bomba gibisin maşallahh yıne duramadınız dimi:)ctesi izinli olunca kaçtınız bıyerlere:)
iyi yapmışsınız cok güzel görünüyosun kırmızı kırmızı:)
sinemcimm haydı az kaldı 8lerden kurtulmaya:)
bu arada ctesi 86ları gördüm kızlar![]()
canım benim teşekkür ederim,evet yaa izinli olunca kurt kaynıyo valla biyerlerimizde,evde duramıyoz

cumartesi günüde eşimin ısrarı üzerine gittik,ve gitme sebebimiz osmanlı mutfağı diye bi yer var daha önce tesadüfen keşfetmiştik,ilgi alaka ve menüler süper,ama ben bütün o şaşalı şeylere rağmen diyetimi bozmadım,köfte ve ayran içtim,garsonada ikide bir sordum köftenin içinde ekmek varsa yemem diye

canımcım sende 86 ları görmüşün,ohh sefamız olsun

neslimm datlummm harıka gorunuyosunn .masallah sanaa
bu azmın daim olsun hep canımcım.
reglıde olmus oh mis ,simdi tartı eksılere düştükçe motıvasyonun tavan yapıcak harıkaa
esram sanada masallah bu azmıne hayranım senın zaten,bıraz once kalk dedım sınem oturup napıcan 1 saat 6.0 da kosubandında yürüdüm.bugun tartıda 83.6 KG gordugum rakam benı epey mutlu ettı,haftaya bende reglı olucam ozamanda 1 2 kg gıderse 79 u ucundan gorurum ıns.:2::2:
ayy canım benim teşekkür edelim,

hadi bakalım kuzum az kaldı 80 lere veda etmene,spora başlamanda süper olmuş,etkisini eminim daha çok görüceksin
günaydınlarrrrrr![]()

günaydınlar kızlar oh herkes hafta sonunu kaçamaksız geçirmiş eksileri görmüş maşallah takımdayken bu kadar azimli deyildik böyle devam ederiz inşallah.
tabikisi bende kaçamak yapmadım sabah74.5 olmuşum .bu arada epliktik bisiklet aldı kocacım bana sabah yaptım çok terledim özlemişim spor yapamayı.ama 25 dakika ancak yaptım dayanamadım midem bulandı ilk gün olduğu için alışırım herhalde inşallah
özlemcim takım sanırım kasıyodu herkesi,özelliklede beni

bide benim diyet yapma zamanım tamda bu zamanlar bunu iyice anladım,daha iyi motive oluyorum

bisikletinde hayırlı olsun canım,sana bol bol kalori yaktısın inş.

Son düzenleme: