- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
Günaydin neslim cok cok gecmis olsun canim benim ya, cok üzüldüm cidden, Allahlarindan bulsunlar bunu yapanlar, elalemin rizkindan ne istiyorlar kolayina mi atiyoruz kenara sanki![]()
Tabiki tek giden mal mülk olsun caniniza bisey olmasin ama insan onada üzülüyor ya
Ne diyim Allah saglik versin yine biriktirirsiniz canim...
Kapiniza su yapiskanli alarmlardan taksaniza, kapiyi actiklari anda kulak agritan bi sesle ötüyor, korkup kaçarlar belki![]()
canım benim çok saol

Günaydın hanımlar bende kilo vermek isteyen her şişko hanım gibi araştırma içerisndeyim dukanı yapmak isityorum
gurupta tn sanırım sen dukan cıısn sendne deneyimlerini alabilirmiyim
hoşgeldin canım,evet ben dukan yapıyorum,4 hafta oldu başlayalı ve 6 kg verdim

öncelikle dukan yapmaya karar verdiysen benim naçizane tavsiyem başlamadan önce iyice araştır ve mutlaka bi kitap edin,sonra alışveriş listesi oluştur kedine,yani stok yap,

bak en önemli şeyi unuttum google dukan türkçe test yaz ve sana uygun olan dönemleri çıkar,çünkü dukan 4 evreden oluşuyo,atak,seyir,güçlendirme ve koruma,bu testte neyi kaç gün yapacağın çıkıyor,mesela bana 3 gün atak,97 gün seyir ve 138 gün güçlendirme çıktı

diyetini mutlaka çeşitlendirmeye çalış,nette dukan tarifleri diye aratırsan birbirinden güzel tarifler bulabilirsin,tatlısından tuzlusuna,bu şekilde hem aynı şeyleri yemezsin hemde sıkılmadan devam edersin,eğer dukana harfiyen uyup suyunu egzerzisini eksik etmezsen sana verdiği süre sonunda hedef kilona mutlaka ulaşırsın,facede dukan sayfaları var önce sonra resimleri süper motive kaynağı,kesinlikle bak derim