- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
teşekkür ederim ablammgünaydınlarrr
özgür denizlide iyi bir anadolu lisesine yerleşti.kayıt yaptırdık.ama milli eğitim yeniden tercih ahkkı verdi.şimdi de fen lisesini tercih ettik.bekliyoruz.okullar pzt açılıyor ama hala nereye gideceği belli değil.bu milli eğitimin işleri akıllara zarar
bir taraftan da özgür özel okula alışkın olduğu için sıkıntıya girdi.normalde bizim okul diğerlerinden 1 hafta önce açılırdı.kıyafet falan okuldan verilirdi.kitaplar..herşey..normal okullar açıldığında bizimkiler çoktan alışmış olurlardı.şimdi ne okul belli,ne kıyafet,ne kitaplar..şu anda kaydolduğu okula ek kitap aldıracakmısınız diye sorduk.niye acele ediyorsunuz dediler
özgür şok
eğitim de parayla olmuş.daha iyi anladım:26:
Allahım azme bakkkkmaşşallahhh
yürü dukan kraliçesi..kim tutar seniiii

eğitim skandalı içinde diyecek sözüm yok artık,bizimde başımızda var,yutdışından çok yakın bi ablam kesin dönüş yaptı,oğlu oraya göre 7.sınıfa geçti,artık burdan devam edecek ama hala kayıt yapılamadı,çözemediler bi türlü,çocuğunda psikoloji bozuldu

kitap konusuda aynen dediğin gibi,kızkardeşimde geçen sene liseye başladı,güya bedava kitap dağıtıldı ama birsürü yardımcı kitap aldık,sonra kıyafet konusu hala çözülemedi,okul başlarken pantolonunu gömleğini çifter aldık ama serbest olunca onlarda ortada kaldı,ve işin kötüsü öğrencilerde hergün ne giyecem telaşı başladı,markası topuklusuda cabası tabi

günaydın tartı bugün+300 gösterdi bende anlamadım sporumuda yaptım ama kabızlık var sanırım ondan artı gösterdi neyse moral bozmak yok aynen devam.hafta sonu pikniğe gidicem ogün diyet falan yok bir günlük tatil yapıcam kendime ödül hak ettim ama değil mi
özlemcim hiç takılma artıya ve hiç bozma diyeti eninde sonunda tıkır tıkır gidiyo,piknikte aslında diyet için çok ideal,nasıl olsa mangal tarzı şeyler olur,ye bol bol,yanınada çokça salata,özelikle köz patlıcan salatası off süper olur,mesela içeceğinide zero kola al,valla tam dukanlık piknik olur

maşallah nazar değmesingüzel tarif böyle deneyip tadını beğendiğin tarifleri bizimlede paylaş ben bir krepini yaptım tadına bayıldım
paylaşırım tabi canım,valla özlemcim dünki ekmek favorim artık
tarifinide vereyim hemen
2 yumurta
4 kaşık yulaf kepeği (ama ben 3 kaşık kepek,1,5 kaşıkta yulaf+galeta karışımı koydum)
4 kaşık süttozu (nescafeye katılan değil,pınarın süttozu olucak)
tuz,yarım paket kabartma tozu
boza kıvamına gelecek kadar süt
180 derecede üstü kızarana kadar pişir