• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

:1::1:işte bu yüzden dukan yapamıyosun sen:1::1:

valla gülüm yakın olaydım yapıverirdim sana ama işte uzaklığın gözü kör olsun:50::50:

evet benimki türünün son örneği:1:,bazı gıcıklıkları dışında ideal bi koca:nazar::nazar:

hatta tam bi feminist bile diyebilirim,sanırım bunda yıllarca hasta olan annesinin payı büyük,kadınların üzülmesine hiç tahammül edemez:16::16:

yani edacım insanın aldıkça alası geliyo:52::52:

aaa bende yeni alyans aldım:51:,diğeri çok bol geliyodu,üstelik özel üretim olduğu için daraltıramadımda,değiştirmeyede kıyamadım,bende şu yeni çıkan tek taş alyans birleşik olanlardan aldım,ama buda sanki hafif bol geliyo,biraz daha zaman geçsinde bunu biraz küçültücem:34::34:

ben cumaya kadar protein yapıcam,haftasonu 3 gün sebze protein yapmak zorunda kaldım,dengelemem lazım,ondan sonra bende deneyeceğim edacım:56::56:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

harikasın edacımm,bariz fark var,önceki halinle arasında:46::46:

durmak yok yola devam,çok daha fit resimlerinide görücez burda,iyiki dukana başlamışsın:16::16:

sana kesinlikle katılıyorum fıstığımm:16::16:

hayaller bir bir gerçek oluyo,sen asıl 70 li kilolara bi gel,havalara uçacaksın :52::52:

kız şimdiden havalardayım kimseye çaktırmadan ama uçuyorum yani 70 olursam ne olur bilemiyorum :)))

hosbuldum sinemcim, hayir odaklanamadim canim tatli istiyo malum regl öncesi dönemindeyim bu ara, bugun cikolata yedim cokca :(
sporada gittim ama yinede yaptigim spor bi ise yaramamistir :26:

sende baslamissin spora hadi hayirli ugurlu olsun boyle devam et en azindan spor inceltiyor :31::31:
sen nasilsin yemene içmene dikkat edebiliyo musun ?
esra nereye gitti yine ? hastami ki hala ?

:54::54::54: sen geçersin o inise kuzum hadi kolay gele :31:

oyy hadi masallah minigine, Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah, isteyen herkese icinde banada nasip etsin insallah :16:

harikaaaaaaaa :46::46::46::46:
:16: çok güzellesmissin edacim tebrik ederim :52::52::52:

teşekkür ederim tatlım...

günaydın . süt izninden sonra işe gelmeyi hiç istemiyorum . ne güzel bütü gün oğluşumla zaman geçiriyorum . dün ilk kez spor salonunda plates dersine girdim ama öğretmen çok donuk ya İNŞALLAH ilerleyen günlerde daha iyi olur

günaydın kızlarr,nasılsınız ,inş keyifler yerındedır,,

naz cım pilatese baslamıs olman harıka ,bende cok istiyorum aslında gıtmek ,inanılmaz derecede sıkılastırıyomuss ,:25::25::25:

günaydın fit ve sağlıklı hatunlar güzel bir güne başladık yine :)

yarın doktora gidicem bu regl yüzünden :( gelmedi gitti yaa hazır gitmişkende baktırayım dukan yüzünden kanda birşeyler varmı değişen...

naz cım pilatese baslamıs olman harıka ,bende cok istiyorum aslında gıtmek ,inanılmaz derecede sıkılastırıyomuss ,:25::25::25:

bende dvd aldım pilates inşallah düzene bindireceğim hakkaten çok sıkılaştıran bir spor...

hamile kalmadan öncede platese gitmiştim canım gerçekten inanılmaz sıkılaştırıyor ama bu seferki hocayı pek sevmedim . haftanın 4 günü gidiyorum 2 gün step aerobic 2 gün plates erken gittiğim için 30 dk koşu bandında yürüyorum .

hamile kalmadan öncede platese gitmiştim canım gerçekten inanılmaz sıkılaştırıyor ama bu seferki hocayı pek sevmedim . haftanın 4 günü gidiyorum 2 gün step aerobic 2 gün plates erken gittiğim için 30 dk koşu bandında yürüyorum .

bende gidebilsme keşke ,sadece bayanlar için olan bi yer yok çevremde ,karma olanada eşim sıcak bakmıyo ,oyzuden evde alim denim diyorum ,bak sendende işe yaradığını duydum dahada güvendım şimdi ,platestın sıkılastırdıgına :9:
evde koşubandına bınıyorum ama her gun bınmek bazen sıkıcı olabılıyo ,renklendırmek istiyorum bıraz,
hanı 4 gun 1 saat kosubandı ,3 gun plates ,cd sını alırımda ,topunu hangı boyut alıcam bı bılgın varmı,yada benı bılgılendırırmısın canım nasıl uygulamam lazım ,bide alanın geniş olması sartmı benım salon pek buyuk sayılmaz cunku :24::24:

bende gidebilsme keşke ,sadece bayanlar için olan bi yer yok çevremde ,karma olanada eşim sıcak bakmıyo ,oyzuden evde alim denim diyorum ,bak sendende işe yaradığını duydum dahada güvendım şimdi ,platestın sıkılastırdıgına :9:
evde koşubandına bınıyorum ama her gun bınmek bazen sıkıcı olabılıyo ,renklendırmek istiyorum bıraz,
hanı 4 gun 1 saat kosubandı ,3 gun plates ,cd sını alırımda ,topunu hangı boyut alıcam bı bılgın varmı,yada benı bılgılendırırmısın canım nasıl uygulamam lazım ,bide alanın geniş olması sartmı benım salon pek buyuk sayılmaz cunku :24::24:

topu orta boy olanlar var canım ondan alabilirsin bide plates lastiği var onuda al derim . evde internet varsa internettende yapabilirsin hareketleri alanın çok geniş olmasına gerek yok canım

topu orta boy olanlar var canım ondan alabilirsin bide plates lastiği var onuda al derim . evde internet varsa internettende yapabilirsin hareketleri alanın çok geniş olmasına gerek yok canım

dogru nettende yapabılırım ama cd tak yap daha kolayıma gelir,plates lastıgım var 3 renk olanlardan bahsedıyosun dıymı boy boylar ,almıştım esra tavsıye etmıstı ama duruyo öylece , sanırım kollar ve bacaklar ıcın kullanılıyo , orta boyunu sipariş verim netten ,tam yapamasam bile yuvarlanırım ustunde eglence olur :9:

dün pazardan geldim terimi üşüttüm sanırım bademcikleri şişirmisim :((

zencefil+bal+limon üçlüyle macum yapıp yutuyorum aksamdan beri..

iyi oldu gerçi şimdi canım hiç bişey istemiyor :52::27:

birazdan ütü yapıcam baya kalori yaktırır bana :21:

yarında mandıraya gidip süt alcam benim hareketim bu kadar olsun iyileşene kadar :8:

günaydın ben geldim sahalara geri döndüm bugün itibarıyle diyete geri dönüyorum kaç kiloyum bilmiyorum tartım bozuldu tekrar almam lazım iyi oldu aslında her dakika tartılıyorum bir hafta tartılmam

hadi toplanalım nerdesiniz eda esra sinem çiğdem nesli unuttuğum kimse varmı bilmiyorum ama günaydın herkese:54::54:

günaydın kızçeler:3::3:musmutlu bi gün olsun hepimiz için:16::16:

sinoşumm dün biraz yoğundum,birazda canım sıkkındı,uğrayamadım canım,ama bugün buralardayım:32::32:

nazlım bende haftada 3 gün gidiyorum spora,ama bizim hocanın maşallahı var,daha 23 yaşında ve çok enerjik,biz 30 dakika aerobik,30 dakikada plates yapıyoruz,ve her ders başka aletle çalıştırıyo,aerobiktede bazen zumba,bazen salsa yaptırıyo,ben çok eğleniyorum:21::21:

özlemcim tekrardan hoşgeldin,yeni tartı aldığında inş.70 lere veda etmiş olursun:34::34:

çiğdem,eda,esraaa:52::52:nerelerdesinizzzzz:25::25:

sinoşumm dün biraz yoğundum,birazda canım sıkkındı,uğrayamadım canım,ama bugün buralardayım:32::32:

nazlım bende haftada 3 gün gidiyorum spora,ama bizim hocanın maşallahı var,daha 23 yaşında ve çok enerjik,biz 30 dakika aerobik,30 dakikada plates yapıyoruz,ve her ders başka aletle çalıştırıyo,aerobiktede bazen zumba,bazen salsa yaptırıyo,ben çok eğleniyorum:21::21:

özlemcim tekrardan hoşgeldin,yeni tartı aldığında inş.70 lere veda etmiş olursun:34::34:

günaydın neslihancığım . bizde 2 hoca var canım step yaptıran inanılmaz enerjik o derste çok eğleniyorum . ama plates haptıran hoca biraz donuk geldi bana İNŞALLAH ilerleyen haftalarda daha iyi olur

hadi toplanalım nerdesiniz eda esra sinem çiğdem nesli unuttuğum kimse varmı bilmiyorum ama günaydın herkese:54::54:

hosgeldin özlemcim burdan ayrilmak iyi gelmiyor kimseye cissslari yiyip duruyoruz :1:

günaydin neslim amin insallah :54:

herkese selam arkadaslar nasilsiniz ?

gecmis olsun aysegüldü degil mi hamile arkadasin adi ? Aman dikkat et kendine :34:

kalori hesabina geri basladim ben :26: bogazimi tutmanin tek yolu ne yedigimi görmek alisana kadar :52:

Back
X