- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
slm kızçelerim,hepinize bol hareketli az kalorili musmutlu bi hafta diliyorum
canım yazının başını okurken dolunaydan diye düşünüyodumki se sonlara doğru yazmışsın,evet maalesef dolunayın böyle bi etkisi var,bende az birazcık artıdayım,gerçi ben biraz haftasonu sebzeye çok yüklendim,bide pazar çok su içemedim muhtemelen ondandır,sen hiçç moralini bozma canım,aynen devam et,suyunu hareketini ihmal etme,eksiye geçmen an meselesi
bende senin yazını okuyunca gözlerim bi açıldı görmen lazımcanım ya çok teşekkür ederim,yanlız durumumun o kadar vahim olduğunu o zamanlar pek farkedememiştim,hala zayıf bile görüyodum kendimi,şimdi iki resim arasında farka bakınca nasıl büyük haksızlık etmişim kendime daha iyi anlıyorum
canım şöyle söleyim ben geçen sene eylülde 88 kg ile diyetisyene başladım,onunla şubata kadar 12 kg verdim,sonra bi 6 ay kadar 2 al 1 ver şeklinde devam ettim,sonra araya tatil falan girdi,kilom tekrar artmaya başladı,baktım durduramıyorum kendimi ramazan bayramı sonrası 78,8 ile dukana başladım,şu anda 67 kg yumyılbaşına kadar bu şekilde devam adip yılbaşından sonrada güçlendirme (yani kilonu sabit tutma) evresine geçicem
sende dukana başlamışsın,inan kurallara harfiyen uyduğun takdirde harika kg ve incelme sağlarsın dukandaama dediğim gibi kurallara uyman lazım,maalesef dukan kaçamak kabul etmiyo,mantığını anlaman için kitabını mutlaka okumanı tavsiye ederim,birde facede dukan diyeti tariflerim sayfası var ordanda çok yardım alabilrsin,sürekli okuman motive olman lazım,birde dukan testini yapmalısın,kilona göre sana hangi evreyi kaç gün yapacağın çıkıyo,ha bide olmazsa olmazın yulaf kepeğini mutlaka temin et,o olmadan dukan olmaz
eda da bende elimizden gelen desteği yaparız,ama herşeyden önemlisi senin kararlı olman lazım,yani ya bugün canım bunu istedi yedim yarın tekrar başlarım gibi bişey söz konusu değil,dukan hayatında 2 kere yapabileceğin bi diyet,mesela bu benim 2.denemem,daha öncede kilo verdim ama sonunda eski beslenme şeklime döndüğüm için verdiğimin 2 katını aldım,o yüzden bu son şansımı iyi kullanmam lazımdı ve sanırım başardımda![]()
bende pazar günü misafir gelecek diye sebze günü yaptım. misafirde ha geldi ha gelecek diye aç dolandık durduk bende sebzelere sardım domates salatalık biber marul havuç ohhh yani :) sonunda da misafir gelmedi sinir oldum. sabahtanda hazır misafirde gelecek diye aşure yapımına giriştim. tek bir kaşık dahi yemedim kendimi tebrik ediyorum... eh eşimde sağolsun karşımda aşureyi yedi buda yetmedi çıtır çerez oda yetmedi cips ben acıktım diyincede daha saat kaç gelsinler yeriz dedi
tabi ben ne yaptım açlık kriziyle sebzeye saldırdım en son o cips yerken bende havuç soyuyordum havucu cips mi yapsam diye bir fikir geldi aklıma incecik kestim üstüne bol tuz verdim fırına mükemmel oldu yaaaaa hatta cips markalarına bile önerebileceğim türden... birde yoğurtla dip sos yaptım ımmmmm hatta resmini de ekliyim dukanda olmanız şart değil kızlar havuç cipsini deneyebilirsiniz... Eki Görüntüle 864521