- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off kızlar ben daha oruca başlayamadm,malum regl haftamdı üstelik diş yaptırdım,haftasonuda ilaç aldığım için tutamam,inş.bende pazartesi başlayabilirim,sahuru nasıl yapıcam bilmiyorum,benim eşim oruç tutmuyo,tek başıma kalkmakta zor olucak,en iyisi geç saatte kepekli tost falan yeyip yatmak
haa bide geçenlerde bişey okudum,sahurda 4-5 hurma yeyip üstüne süt içmek çok tok tutuyomuş,ne dersin eda hurma yiyebilirmiyiz o saatte![]()
Bana gene agrlık bastı ya patron yemege çıktı ama damlar birazdan erken çıkcak bgn o gidince birazcık koyarım kafamı
Şu ramazanlarda yarım gün çalışsak ne vardı ya![]()
bende gece artık nasıl ıctıysem o suları sabah bidon gibi kalktım resmen..:)
bide bende bu yılın ılk orucu oyuzden geceden sardı korkusu
allahıma cok sukur sımdılık ıyıym yaklasık 6,5 saatlık orucumda sorunum yok:)
off kızlar ben daha oruca başlayamadm,malum regl haftamdı üstelik diş yaptırdım,haftasonuda ilaç aldığım için tutamam,inş.bende pazartesi başlayabilirim,sahuru nasıl yapıcam bilmiyorum,benim eşim oruç tutmuyo,tek başıma kalkmakta zor olucak,en iyisi geç saatte kepekli tost falan yeyip yatmak
haa bide geçenlerde bişey okudum,sahurda 4-5 hurma yeyip üstüne süt içmek çok tok tutuyomuş,ne dersin eda hurma yiyebilirmiyiz o saatte![]()
ya kızlar kafam döndü bi takıma girip mesajlara bakıyom bi buraya girip yazıyom.ya oraya yazalım ya buraya yazalım.
haklısın güzelim izne ayrıldık nasılsa koparalım eylüle kadar bağımızı...
Benim patronda gitti rahatladım işte yok yapcak aslında biraz varda acelesi yok onuda geçtim benim canım hiç istemiyo internette geziyom bende kesinlikle ramazanlarda en azında 3-4 gibi bitmeli iş, insanın kafası duruyo çünkü hele ben çıkışa yakın iyice sıcak yorgunluk fln derken çift görmeye başlıyom nolcak sanki senede 1 ay 4te çıksak batcaklarmı oruç olanlar çıkıversin gerçi bizim burda pek tutan yok patronumda dahil
ki bence çok mantıklı zaten öğle arasına çıkmıyorum sıcak dışarısı hemde susarım fln diye 1saat fazladan çalışıyom 1 saat erken çıkıveriyimmmm PATRONNNNNNN DUYYY BENİİİİ duyda kafamı kopar![]()
bencede burdan başlayalımyaaa bı ora bı bura
ben arada dagılıyom sitenın içinde kendım ıbaska baska sayfalarda buluyom:)
neslimm bende sevmem tek basıma sahuru uyanamamda zaten
volkanda tutmuyo haftaiçi tüm gün dışarıda diye güvenemıyo kendıne
haftasonu tutuyo
bu gece kalkarız inş 3te falan
hakkıyla bi sahur yaparız:)
akşama corba salata ve yogurt yıycem sonrada karpuzz
kasmanın alemı yokkk,zaten bı kase corba ve 2-3 bardak suyla tıkanıyo ınsan
sımdı yemekelr yapıpta sonrada kanırta kanırta yemenin alemı yok:)
:))) bizim patron geldi genel müdür de... patron oruç değil ama anlayışlı en azından rahatsız etmiyor
genel müdür oruç oda yatmış koltuğuna biz rahatsız etmiyoruz
bizde muhasebeciyle geyik yapıyoz... bizde üretimdekiler oruç değil ama içeri bir gidiyorum maşallah hepsi oruç tutuyorda yoruluyor gibi serilmişler dışarı ellerinde sigara peeeehhhh
4 e 1 saat kaldı hayırlısıyla talatırız inşallah 4 ü sonra darısı 8 in başına amanın noluyor bana yaa saçmalıyorum :))
sahurda ne yedim iftarda ne planlıyorum yazayım bari hemde diyetime göre inşallah planımdan şaşmam...
sahur 03.00: 1 yağda yumurta (eşim yapınca yağda oluyor:26:) + avuç içi ramazan pidesi + 1 hurma + salata + 1 dilim peynir + 1 tam ceviz (sütü unutmuşum) bol su ve meyan şerbeti
iftar 20:27 :) patlıcan salatası + cacık + 2 dilim peynir + 1 tam ceviz + çeyrek ramazan pidesi
ara 211 bardak süt + 8 fındık + meyve (tulumba tatlısı sadece 1 tane çok çekti canım eğer frenleyebilirsem karpuz veya komposto yerim.)
ara 231 galeta + bitki çayı (siyah çay içerim onuda canım çekti)
ara 00sanmıyorum bu öğünü yapacağımı ama meyve yazmışlar
bende dün kendimi kpss sayfasında buldum. yetmedi kendime yds diye sayfa açtım :))) sabit olalım bencede :))
patatesin glisemik indeksi yüksek, pilavın tek zararı içindeki yağ.... şimdi gelelim sonuca şeker, insülin sorunun yoksa benim fikrim patatesten yana ama içine yağ süt kaşar girdikten sonra pilav daha masum kalıyor. en azından pilavı az yağlı yapıp diğerlerininkine tereyağı koyabilirsin :) yada patates püresini sadece az yağlı sütle masumlaştırabilirsin... heh birde en önemli noktayı sorayım bu 1 kase kaşar eklediğin pürenin ne kadarını sen yedin ? :)))))))))
bu arada patates cıvık diye hiç korkma cıvık olursa 2 dk buz dolabına koy karıştır koy karıştır çeker hemen... acilse üstüne ekmek içi koy suyu çeker sonra kaldır yapışanlarda karışınca belli olmuyor :)
burda klimasız nefes alınmıyor 2 masalık bir ofisimiz var klima durmadan çalışıyor ama wc ye bile gittiğimde (affedersiniz) sıcaklar basıyor :18: