• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

esram neslim melekcim günaydın cancağızlarım,nasılsınız bugun ?

ben bı ılerı bı gerı gıdıp gelmekten daralmıs vazıyetteyım ,ama dırenıyorum bırakmak pes etmek yokk :)

melekcım kahvelı yogurdu dün denedım ınanan yıyemedım,tadı bana gore degılmıs :):)

ben bı ılerı bı gerı gıdıp gelmekten daralmıs vazıyetteyım ,ama dırenıyorum bırakmak pes etmek yokk :)

melekcım kahvelı yogurdu dün denedım ınanan yıyemedım,tadı bana gore degılmıs :):)

günaydın canım. iyiyiz bugün de çalışcaz sonra yarın tatil. öbür gün de. hatta öbür gün de :)))
musmutluyum o yüzden ;))
kahveli yoğurt alışık olmadığın için iyi gelmemiştir canım. ilk başta ben de yiyememiştim.
:52:

:ssz::ssz::ssz:bunalımdayımmm dınn dınnn dınnnnn:ssz::ssz::ssz:

gunaydın kızlarr
bugun regl oldum ve 87yı gordum yaaa hemde sıfır kaçamaklıyımbu hafta ve bol sporlu
bu nasıl bi direnç bu nasıl bi vucut biz eksı 2leri hayal ederken artı 1 bana revamıdır yaaa

nıye boyle oldukınnee
bu hafta ptesi 30 salı 75 çarşamba 110 dk yürüyüş yaptımm bennn:(

oyuzdenn bunalımmm:ssz::ssz::ssz::ssz:

günaydın canım. iyiyiz bugün de çalışcaz sonra yarın tatil. öbür gün de. hatta öbür gün de :)))
musmutluyum o yüzden ;))
kahveli yoğurt alışık olmadığın için iyi gelmemiştir canım. ilk başta ben de yiyememiştim.

ohh ne güzel tadını cıkarırsın tatılın bol dınlenme bol sporla gecer tahmınımce :)
melek dıyınce ılk akla gelen spor oldugun ıcın :):)

günaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın:16::16::16::16::16::8::8:

ozlemcım supersın valla kısa sürede 5 kılonu atmak uzeresın en yuksek 78 dıye kalmış aklımda valla süperr
darısı başıma yahuu
senın şuankı kılon benım hayalım:)

günaydın sinemcimm:16::16: aman haa pes etme er geç vücudunun direnci kırılacaka,sonra bi bakmışın kilolar 200-300 derken tıkır tıkır gidiyo:34:
musmutluyum o yüzden ;))

günaydın meleğimm:16::16:ay ne güzel tatil size,biz maalesef çalışıcaz,kocişim evde ben işte,haksızlık ama buuu:19::19:
:ssz::ssz::ssz:bunalımdayımmm dınn dınnn dınnnnn:ssz::ssz::ssz:

gunaydın kızlarr
bugun regl oldum ve 87yı gordum yaaa hemde sıfır kaçamaklıyımbu hafta ve bol sporlu
bu nasıl bi direnç bu nasıl bi vucut biz eksı 2leri hayal ederken artı 1 bana revamıdır yaaa

nıye boyle oldukınnee
bu hafta ptesi 30 salı 75 çarşamba 110 dk yürüyüş yaptımm bennn:(

oyuzdenn bunalımmm:ssz::ssz::ssz::ssz:

esraaa:20::20:aaa bunalım hali hiç yakışmıyo sana kuzum:20:

bak geçen hafta bende aynı durumdaydım,ama ne oldu reglin 2.günü hoppp diye 1 kg birden indi,sonrada gr gr hergün eksiye geçtim:34:

sen diyetini,sporunu sakın aksatma,eğer moralin bozuluyosa tartıyada çıkma bence:34:
günaydın bu tartı eksiyi gösterdiğinde çok mutlu oluyorum bu sabah73.6 oldum yaşasın:16::16::16::16::16::8::8:
özlemcimmm günaydınnn:16::16:
harikasın canım,maşallah sanaaa:nazar::nazar:

slm kızlarr :2::2:

işe daha yeni geldim,dün geceden beriş iddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla uğraşıyorum,sanırım spordayken ceryanda kaldım,bide çarşıdan yürüyerek eve gittim:26: iyice şifayı kapmışım,ağrı kesici falan aldımda öyle geldim:34::34:

neyseki tartı yine yüzümü güldürdüde biraz olsun kendime gelebildim,bu sabah -200 gr daha gitmiş,genelde sebze günü sonrası artı olurdu ama spor günlerine denk gelmesi sanırım dengeledi,önümüzdeki haftada aynı şekilde yapmayı planlıyorum,sonra vücut alışmadan değiştiririmm:34::34:

slm kızlarr :2::2:

işe daha yeni geldim,dün geceden beriş iddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla uğraşıyorum,sanırım spordayken ceryanda kaldım,bide çarşıdan yürüyerek eve gittim:26: iyice şifayı kapmışım,ağrı kesici falan aldımda öyle geldim:34::34:

neyseki tartı yine yüzümü güldürdüde biraz olsun kendime gelebildim,bu sabah -200 gr daha gitmiş,genelde sebze günü sonrası artı olurdu ama spor günlerine denk gelmesi sanırım dengeledi,önümüzdeki haftada aynı şekilde yapmayı planlıyorum,sonra vücut alışmadan değiştiririmm:34::34:

geçmiş olsun tatlım ,dıkkat et kendıne .spordan cıkınca hep bende oyle oluyodm oyuzden eve kosubandını almıstım.
eksı cıkmana okadar sevındımkı canıkom bız eksılere gecemedık sen gec barıde :16: en azından motıvasyonumuz yerıne gelsın :3::3:

geçmiş olsun tatlım ,dıkkat et kendıne .spordan cıkınca hep bende oyle oluyodm oyuzden eve kosubandını almıstım.
eksı cıkmana okadar sevındımkı canıkom bız eksılere gecemedık sen gec barıde :16: en azından motıvasyonumuz yerıne gelsın :3::3:

teşekkür ederim tatlım:16::16:maalesef dışarda sporun böylede kötü bi etkisi var,ama bende evde o motivasyonu sağlayamıyorum,ne yapalım bundan sonra daha dikkatli olurum:34::34:

canım benim biliyosun ara ara duraklamalar mutlaka oluyo,önemli olan yoluna devam etmen,benimde şu anda gr gr gidiyo ama belki haftaya hiç gitmeyecek,bu işler böyle maalesef,hem ne diyoruz bu kiloları 1 gecede almadıkki hemen verelim:34:

ozlemcım supersın valla kısa sürede 5 kılonu atmak uzeresın en yuksek 78 dıye kalmış aklımda valla süperr
darısı başıma yahuu
senın şuankı kılon benım hayalım:)
teşekkür ederim canım eminim sende bu kiloları göreceksin inşallah

günaydın sinemcimm:16::16: aman haa pes etme er geç vücudunun direnci kırılacaka,sonra bi bakmışın kilolar 200-300 derken tıkır tıkır gidiyo:34:

günaydın meleğimm:16::16:ay ne güzel tatil size,biz maalesef çalışıcaz,kocişim evde ben işte,haksızlık ama buuu:19::19:

esraaa:20::20:aaa bunalım hali hiç yakışmıyo sana kuzum:20:

bak geçen hafta bende aynı durumdaydım,ama ne oldu reglin 2.günü hoppp diye 1 kg birden indi,sonrada gr gr hergün eksiye geçtim:34:

sen diyetini,sporunu sakın aksatma,eğer moralin bozuluyosa tartıyada çıkma bence:34:

özlemcimmm günaydınnn:16::16:
harikasın canım,maşallah sanaaa:nazar::nazar:

:16::16::16:teşekkür edrim sende süper gidiyorsun maşallah nazar değmesin.spor çok önemli bunu anladım sporsuz tartı oynamıyor hem vücudumuzda sıkılaşıyor

teşekkür ederim canım eminim sende bu kiloları göreceksin inşallah

:16::16::16:teşekkür edrim sende süper gidiyorsun maşallah nazar değmesin.spor çok önemli bunu anladım sporsuz tartı oynamıyor hem vücudumuzda sıkılaşıyor

kesinlikle özlemcim sporun etkisi çok büyük,inş.oramız buramız sarkmadan güzel güzel vericez kilolarımızı:32::32:

kesinlikle özlemcim sporun etkisi çok büyük,inş.oramız buramız sarkmadan güzel güzel vericez kilolarımızı:32::32:

canım ben dukan yaptıgım zamandan kalma malzemelerım vardı.dun dukan muhallebı yaptım cok sahane olmadı :)
4 kase cıktı hergun 1 tane yesem problem olurmu ,nekadar yenmelı

canım ben dukan yaptıgım zamandan kalma malzemelerım vardı.dun dukan muhallebı yaptım cok sahane olmadı :)
4 kase cıktı hergun 1 tane yesem problem olurmu ,nekadar yenmelı

sinemcim neler var muhallebinin içinde,bide şahane olmadıysa boşver yeme daha iyi:1::1:

günaydın kızlar,hayırlı cumalar hepinize:3::3:

iyiki bugün bildirim günü değil yoksa deli olurdum,kilom düne göre 500 gr artıda:52::52:

üstelik protein sonrası,sanırım tahmin ettiğim bi kaç sebep var,neyse moral bozmuyorum nasıl olsa kalıcı bişey değil,aynen devem,öyle böyle hedefe ulaşıcaz:34::34:

:72::72::72: gunaydın kızlar zafer bayramımızı kutluyorum :72::72:

bugun tartıda 200 gr lık bı oynama gordum ama mutlu etmedı cok dırenıyor vücutum :) 83.8 le bıldırımımı yapım ıstedım ,ne olcek bu halımızz ,neyse moral bozmak yok ,enınde sonunda kurtulcaz ,su 8 lerden bı kurtulabılsem artık yaa gerısı daha kolay olucakmıs gıbı hıssedıyorum.
hayırlı cumalar

Back
X