- 17 Haziran 2011
- 5.463
- 3.166
- 373
günaydın kızlar hayırlı cumalar,
özlemcim bravooo bende senın başladıgın noktadayım inş, 70 kg mı görürüm bende :) özlemcim nasıl düştün bu kıloya azıcık akıl ver uygulim bende , bu sıra çok zor gidiyo kılolarım
neslicim senı gönülden tebrik ederim,azmedınce nasılda oluyo dimi arkadasım :) istedıgın noktaya bı an önce gelırsın ınanıyorum sana , bıdahada 8 lı rakam degıl 7 li rakamı bile görmıyecegıne emınım ,çok çok sevindim senin adına :) öptüm kocaman
melekcim nerelerdesın kuzucum
esracım tekrardan motıve olman benı çokk ümitlendırdı ,sende en kısa zamanda 8 lı rakamı goruceksın ,belkı yarın :) belkı yarındanda yakın :):)
eda cım sende dukana baslamıssın hayırlı olsun ,dukan işe yarıyo ben yapmıştım atak dönemını yapmıstım sadece 4 kg gıtmıstı ,ama sonra dayanamdım proteın yemege :) sen dayanırsın inş.
gelelim bana en son salı günü sanırım 79.3tüm şımardım sanırım bı tabak dolusu makarna yedim ve ertesı gün 80.6 yı gordum ,günlerdır spor rejım derken bu sabah 79.9 u gördum tekrardan,reglıde olucam sanırım onun şişkinliği ve yemek yeme isteğim tavan yapmış durumda ama inatla devam edıcem yemicem :):)
şimdilik hedefım 15 ekim;76 hadı bakalım sahalara geri döndüm![]()
benımle takıla takıla makarnacı oldun sende:)
esra=makarna
pişirmesem bile her alışverişe gittigimde şelık şekıl alıyorum cinsmıyım neyım:)