- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
canım sana şöyle söyliyim stresten çok etkileniyor regl yemin ederim sana bu diyete başladım herşeyi bırakacağım dedim ilaçları bıraktım. normalde son reglin ne zamandır bakarsın o günden 1 ay sayarsın geldimi gelecek mi strese girersin ben son olduğumda iyice kafama koymuştum böyle yapacağımı ve tarihe dikkat etmedim şimdi de hiç bir şekilde bakıp hesaplamıyorum daha beter stres olacağım kendi haline bıraktım yaklaştığını da sivilcelerden filan anlıyorum da bekliyorum. bugüne kadar düşündüm hesapladım da ne oldu... kasma kendini tatlım... gerçi benim her gittiğim doktor kilo vermem gerektiğini ilaçların aslında gereksiz olduğunu söyledikleri için böyle davranıyorum sana da kilo verirsen düzene girer diyen bir doktor olduysa kasma yanlız demedilerse tedbiri elden bırakmamak lazım... :26:
ay demez olurmu demişti,hatta ben sordum nıye gecıkıyo dıye ,gel bı tartılda ona gore konusalım dedi,tarttı benı işte bu yuzden dedı ,kılo vermelısın dedı ,bu yanı sebep ,kilolarım :)
neyse bende beklemım ozaman ,taktıkca kafama gelmiyo ya :)
şu atağı yatıktan sonra tartılcam eger eksılme olmazsa moralım feci bozulacak ,bilesinizzz