- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
hmm ama edacım kıtap farklı bı mevzu ya gelecegımızle ılgılı bişi oldugu sürece benımkı agzını acamaz
gercı o desteklıyo al kıtabını haydı ders calısalım dıye:)tek sıkıntı ben ders calısmak ıcın fırsat bulamıyorum:)
benım evde herdaim iş var öyle iş olmasın istiyosa tutcak ucundan bı zahmetse kaç tane elım var bneım
valla bendekı çemkirme kımsede yoktur emınım söyledıgıne soyleyecegıne pışman olur:)
gercı senın haftaiçi boş günlerın var beklentısı oyuzden olabılır edacan,
hiçte pohpohlayamam valla,benım ıhtıyacım var şuan yağcılığa
örgüyü bende severım ,ben herseyı severım ya ılla elımde bi ugraş olacak,babama cekmıs bu yanım..:)
ama bu mutfak işleri,yeme içme vs.. hem tadı olmalı hem tipi olmalı..
benım işim üretkenlık olmadıgı için tüm gün bankada resmen zaman kaybı hıssedıyorum
oyuzden bıseyler ürettiğimde ve gözümün önünde oldugunda çok mutlu oluyorum:)
bizimki de kpss ye çalışmama birşey demiyor ama yanında açınca kitabı başlıyor... haklısın aslında adam evde kaldığım günleri hesap ediyor bende gündüz evde kimse yok sessizken ders çalışıp onlaykende etrafı toparlamaya çalışıyorum gerçi ben dağınık biriyim gözüme görünmüyor akşam söylenmeye başlayınca topluyorum eh oda yanında olmuş oluyor
valla bizimki bildiğin kedi yavrusu (aslan :))) tv izlerken al kafasını okşa mayışır iyide bana da bu tuhaf geliyor
bende aynen tat alıyorum üretmekten tabi görsel olarak pek çeşitli olmuyor o ayrı... benimde işe gelmem vakit kaybı hemde senin gibi de değil ben hakkaten bir iş yapmıyorum oturuyorum öyle ola ki mevzuatta değişiklik olurmu diye göz gezdiriyorum kalite evraklarını kendim hazırlayıp kendim dolduruyorum bakanda yok zaten birde patronlar öğleden sonraları kaçmaya başladı onlara da iş yok üretim yok zaten bende kpss çalışıyorum