- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
Günaydin hatçeler 

evet canim ya liseyi orda bitirmemle buraya gelmem arasinda 1 yil vardi evde bostum ye iç yat modunda olunca 77yi vurdu tarti...
Buraya kilolu geldim ama cok sükür yavas yavas düstüm zamanla..
su an inanilmaz moralim bozuluyor yeniden yaklasiyorum diye; frenlemem lazim kendimi
Günaydin canim, buralarda soguk yarin kar yagcak diyorlar :18:
oyyy kuzum benim sen buzlu seylere mi as eriyorsun bakim
afiyet bal seker olsun yarasin kuzucuga 
aman diyim cokta yiyip hasta olma
Hadi insallah güm güm atar kalpcigide bizede iyi haberler getirirsin insallah sinemim
Günaydin neslim, tatlim bende havaya girip dün test yaptim iki saat sonra reglim geldi
beklesemde olurmus. ama kafaya takmadim biliyodum olmadigini
sende moralini bozma lutfen su filmi bi cektirelim sag salim 
aslinda cumartesi olmam gerekiyodu erken geldi, benim isime gelir tedaviye erken baslarim iste
Ihmal etme bak doktorunu canim pazartesi gittim diye haber bekliyorum
canim özelden ismini gönderir misin ekleyim seni
esraaaaaaaaaaaaaa

hosgeldin uyuzum benim, kim uyuz degilki bosver takil bize
düse düse bi hal oldum kiz bende totom morarmis resmen

insallah sen zorluklar yasamazsin esracim bakalim bi zaman geçsin neler olcak hakkimizda hayirlisi

77 lerdenmi indin yok canım inanmam :) ben o dönemine hiç rastlamadım ozaman ,bildim bileli 68 -67 arası dönüyosun canım ,maşallah ozaman aman diyim görme sakın 7 li rakamı bi daha
evet canim ya liseyi orda bitirmemle buraya gelmem arasinda 1 yil vardi evde bostum ye iç yat modunda olunca 77yi vurdu tarti...
Buraya kilolu geldim ama cok sükür yavas yavas düstüm zamanla..
su an inanilmaz moralim bozuluyor yeniden yaklasiyorum diye; frenlemem lazim kendimi

günaydın kızlar ,istanbul da donuyoruzz ,
sanırım içimde limon ağacı çıkıcak ,portakal gib soyup soyup yiyorum ,
2 gündür canım şu limonlu buz parmak dondurmadan istiyor,dün akşam aramadığımız yer kalmadı sonunda kuzenim bi yerde görmüş te bana söyledi koştuk gittik almaya , baktım algida dolabı camına yapıştım anam tek başına duran bi sarı paket amam o mu değilmi diye tereddütle baktım durakladım ,sonra bi çevirdimm buz parmak hemen bi çırpıta aldım elime bağrıma bastımeşim yanımda ,annem arabanın içinde koptular gülmekten ,ben o karton kutudakı tüm buz parmakları aldım ,bakkal amcayada tembihledim hep getirin bunlardan diye ,adamcağı zdaimi müşterim olucaksın yani 9 ay dedi :):) inş. dedim,
şimdi dolapta duruyolarr ,öyle içim rahatki ordalar ve ben her istediğimde yiyebileceğim,dün 2 tane yedim nefes almadan ,e malum bugun üşütmüşüm midemi ,ama olsun o nasıl bi aşermekti anlatamam
çiğdemcim sormuşsun yanıtlamayı unutmuşum bu cumartesi anneannesi babası ve annesi kalp atışlarını duyucak allah nasip ederse inş.
neslihanım,esram ,gül nihal abla ,özlem ,naz( özellikle nerede bu kızçe) nerelerdesinizzz
Günaydin canim, buralarda soguk yarin kar yagcak diyorlar :18:

aman diyim cokta yiyip hasta olma

Hadi insallah güm güm atar kalpcigide bizede iyi haberler getirirsin insallah sinemim

günaydın hepinize
bi kaç gündür giremdim,biraz canım sıkkındı,benim malum kırmızılar geldi,bu ay hem sinemin etkisi hemde kk da hamilelik belirtilerini çok okumam neticesinde farkında olmadan baya bi kaptırmışım kendimi,regl ağrısı çektiğim halde belki buda belirtidir diye içim içimi kemirdi ve sonuç her zamanki gibi hüsran
neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
geçmişide bi çırpıda okudum,alıntı yapamadım
edacımmm yazdıklarını okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldıçok ama çok sevindim,bu sizin için süper bi gelişme,inş.herşey çok yolunda giderde minik bi sürprizle karşılaşırsınız
çiğdemimmm resimlere çok özendim valla,ohh tadınıda çıkarmışsın sefan olsuncanımcım benim reglim bitsin doktora öyle gidicem,sanırım haftaya pazartesi olur,hadi bakalım bende peşinden geliyorum,belki rahim filminden sonra şıp diye
hamiş kalırsın
sinemimm kuzucum sen öyle ekşili şeyler yediğine göre kesin kız geliyo,ne demişler ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ay kalp atışlarını duymakta ne kaa heyacanlı olur kimbilir
esraaa sen nerelerdesin kuzummmm:26::26:
Günaydin neslim, tatlim bende havaya girip dün test yaptim iki saat sonra reglim geldi

aslinda cumartesi olmam gerekiyodu erken geldi, benim isime gelir tedaviye erken baslarim iste

Ihmal etme bak doktorunu canim pazartesi gittim diye haber bekliyorum

tatlışım moral bozmak yok ,reglin bitsin sende anında rahim filmini çektiriyosun ertelemek yok he ona göreee
burası bidahakı ay güzel haberlerle dolup taşıcak ona göree
çiğdemin resimleri nerde yaw albümdemi yoksa face denmı bakıyosunuzz
canim özelden ismini gönderir misin ekleyim seni

selam mılletttt
maşallah allah muhabbetınızı arttırsın
bende gıremedım 1-2 gundur hem bı hayat yorgunlugu var üstümde hemde bu aralar uyuzum biraz:)
neyse neslicann o kırmızılar bu yıl gelmeyecek bir ayy, bu yıl olacak ya hıssedıyorum rahat ol bilmiyorum ben bu süreçte neler yaşıycam ama olsun herzaman umutlu olmak lazım,bide beyni rahat bırakmak..
çiğdemcım kayak mayak iyisin valla kara kışın hakkını veriyosun:)ama dikkat etmek lazım o buz zemınde düşmenın ne pis bişey oldugunu cok ıyı biliyorum omurgamı kırdım sandıydım bi kere,
oyuzden buz olmasın kar olsun bol bol daha güvenli:)
snowboard daha zevklı yaw:)
edacım şu herifi dize getirdin ya helal olsun diyorum darısı benım başıma,konularımız biraz farklı gerçi ama,bi kadının bi erkege lafını geçirtmesını görünce acaip sevınıyorum,demekkı hala umut var:)haydi bakalım hayırlsıı diyelım,
esraaaaaaaaaaaaaa

hosgeldin uyuzum benim, kim uyuz degilki bosver takil bize

düse düse bi hal oldum kiz bende totom morarmis resmen

insallah sen zorluklar yasamazsin esracim bakalim bi zaman geçsin neler olcak hakkimizda hayirlisi