- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
edacım kocanı en iyi sen tanıyosun ama bana göre bugüne kadar sabrederek zaten iyi yolu denemişsin senin nekadr üzüldüğünü biz burdan hisediyosak bu adam senin her anını görüyooo çoktan yola gelmesi lazımdı eğer ters tepmiyceni düşünürsen blöf yap ya gelip elindne geleni yapıcaksın doktor tamam artık gerisi allahın taksidiri elimizdene geleni yaptık diyene kadar yada benim üzülmeme yıpranmama razı oılan adamla ömür geçiremem dee korkuyu verr
Allah yardımcın olsun şunu biliyorumkii bekara koca boşamak kolay gelir biz nedesekte seniin yaşadıkalrını yaşamadan anlayamayız hatta biz söz var çok hoşuma gitmişti duyduğumda bu habire milleti kınayan çok bilmişler denmelik
KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU DEĞİLDİR
şu k.k kulubünün bana fark etirdiği şey gerçekten herkesin bi sıkıntısı var kimisi eşten kimisi k valdeden kimisi ailesiindne işindne sağlıktan sıkıntısız kul yok çok şükür buda bi lütuf bence
dün gaztede hani hatıralrsınız baya bi zman önce iki kzı kardeş annesini önce elektirk şokuyla bayıltıp sonra 24 yerindne bıçaklayark öldürmüştü o gün duyduğumda inanamamıştım am dün kızların ifadesi alındığında kızlara karşı olan bakış açım değişti cinayetin hiç birzman geçerli bi sebbei olamaz ama herkes yaşadığını bilir iştee
aslında doktor bunu iyi korkuttu ben yanlarına geldiğimde hala benim psikolojimden bahsediyordu doktor... hatta ayağımın üstüne basamıyorum ya düşmedim de bana tutup acaba bu çocuk fikri yüzünden mi stres yaptın ayağına vurdu dedi biraz fazla kel alaka ama hiç hayır nerden çıkarıyorsun da demedim bilmem ki olabilir mi acaba dedim

kızzz zaten bizim yıllardır korkumuz bu ne zaman doktora ben gidicem desem eşim yok derdi eee şimdi olmaz filan tatsızlık çıkarma ben istemiyorum hem sorun varsa sende olmasın çocuğumuz ben seni böyle kabul ederim diye verdi gazı verdi yıllarca suçluluk hissiyle doktor doktor dolaştım haberi yok... eee beni terkedeceksin ayrılacaksın diyip durmaya başladı sonra evlatlık mı alsak demeye başladı başkasının çocuğu yerine köpek alma fikri bile daha sıcak dediydim... en son kavgalarda eve kuşlarla geldi hani bir diyorum su katılmamış salak saf iyi niyetli bir diyorum yıllarca öyle böyle iyi oyaladı bunları karşısına çıkıp söyleyince de adamda tepki direk şu seni anam mı doğurdu olmazsa olmuyordur ben senle mutluyum sana ben yetmiyorum herkes kendi yoluna diyor ok diyorum sonra bildiğin kuyruğunu kıstırmış köpek yavrusu gibi ne yapacağını şaşırıyor ne süprizler ne ilanı aşklar gözleri doluyor ağlama filan annesine arayıp istemiyor beni ne yapayım diyor anam kıyamıyorum bizimki kısır döngü... hani en iyi tanıyorsun diyorsun ya bak senaryo hep böyle bu kadarını tanıyorum bundan sonrası yok...
zaten bu güne bile blöfle geldim. antebe gittik ben dönmedim tek başına arkasına baka baka gitti ya bu test yapılacak yada ben burdayım dedim... artık antebe de göndermiyor