Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

annem ne 7-8 kilosuuuuuuu :52::52::52:
benim ideal kilom 60:50:
30 kilo fazlaligim olacakkkkkkk ahhhh ahhhh :5:

bence doğumdan sonra karar ver bak bakalım eğer sezeryan olmazsa doğumda da baya bir atarsın... sonra 1 ayda bakarsın gidiyorsa yavaştan halldedersin baktın kalıcılar hiç gitmiyorlar üstüne de geliyorsa gel bacım dukan yapalım dukanın hızına kimse yetişemez :)))

amin canım İNŞALLAH ALLAH dileyen isteyen herkese nasip etsin . biz eşimle artık çocuğumuz olsun diye konuşuyorduk . sonra korunmayı bıraktık 3.aydan sonraki denemelerde oldu bizim hatta eşime ben biraz zayıflayayım ondan sonra denemelere devam edelim diyecektimki o ay hamile kalmışım. ben hiç takılmadım kafamı hep rahat bıraktım. :16:

bende rahatım rahatım diyerek kastıkça kastım artık rahat bırakmanın ne demek olduğunu unuttum :) bugün randevumuz var tüp bebek merkezinde şans dileyin kızlar...

sinemcim dediğini yapıyorum hiç sıkıştırmıyorum kocamı lafta sokmuyorum... aynen esranın dediği gibi randevu saatimizi söyledim. üstelemedim. sabah giderken sormamı bekledi herhalde benden hala laf yok tam kapıdan çıktı ben kaçta gelip alayım dedi oyyyy kuzum sen yorulma ben giderim oraya buluşuruz didim... dün birşey yemedi bugünde kahvaltı yapmadan çıktı adam harbi stres mi yapıyor nedir :52: onu öyle stresli görünce ben daha bir rahatladım belki de hala duların etkisiyle hafifim...

aaa birde dün ne oldu... annemle konuştuk dedim sağolsun arkadaşlarım 41 hamileden 41 ayetel kürsi okudular oda etkiliymiş bak hemen etki etti dedim annemde sen kalk yaşlı kadın cuma günü türbeye git orda hamile aramış bir tane kadın bulmuş karnı burnunda duruyordu hamileyseniz bana ayetel kürsi okurmusunuz demiş kadın hamile değilmiş haliyle biraz sinirlenmiş ah benim minnak anam bozulmuş kuzum soramamış başka kimseye eve gitmiş birde üzülüyor ben bulamadım diye annecim okudular diyorum bende başka dua bulur okurum diyor sanırım bizden fazla dert etti :( dün bunları dinleyince acaba benim daha bir hayat memat meselesi gibi mi bakmam lazım diye düşündüm ama neyse elimizden geleni yapıcaz inşallah kısmetse olur...

Günaydın kızlar
Elifcim kilon gayet iyi hiç dert etme bence tatlımm

Edacım dualarla ayaklardayız ,allahım cabucak nasip etsin inş.dualarım hep seninle
Anneciğinde kaş yapim derken göz çıkarmış :) :) olsun niyeti iyi yönde ,karşı tarafta niye kızmışki yahu
Bak edacım kocayı tınlamayınca nasılda yola geldi,sen çektin stres bırak oda çeksin ,güzellikle yaklaştın hep erteledi,gemileri yaktıgın iyi oldu bundan anlıyolar cunkuu.arada otorıte gostermek iyi oluyop:)
Hayırlı haberlerle gelirsin inş canın

Günaydın kızlar
Doktora gittik minnağım 7mm ,şuan tam olarak haftasını öğrendik,6hafta 4günlük

Kalp atışlarını duyduk annem ben ve eşim allahım nasıl bir lütüf bu binlerce şükürler olsunn ,o pıt pıt atan kalbini duydukça ağladım,allahım tez zamanda isteyen herkese bu duygusu yaşatsın inşallah
1martta kontrole gıdıcez,folikasitte devam edıcem biraz akıntım varmış ,fitil verdi onu kullanıcam,birde yıkAma sabunu verdi doguma kadar onu kullanıcam ,böyle işteee teyzeleri ,hepinizi çok öptüm
Esraaaaaa şuan heycanlandın dimiii darısı başınaa bitanem, bende 14şubatta heycanlanıcAm inşallah

Günaydın kızlar
Elifcim kilon gayet iyi hiç dert etme bence tatlımm

Edacım dualarla ayaklardayız ,allahım cabucak nasip etsin inş.dualarım hep seninle
Anneciğinde kaş yapim derken göz çıkarmış :) :) olsun niyeti iyi yönde ,karşı tarafta niye kızmışki yahu
Bak edacım kocayı tınlamayınca nasılda yola geldi,sen çektin stres bırak oda çeksin ,güzellikle yaklaştın hep erteledi,gemileri yaktıgın iyi oldu bundan anlıyolar cunkuu.arada otorıte gostermek iyi oluyop:)
Hayırlı haberlerle gelirsin inş canın

bugün gittik sonunda hiç giderken de aramadım kendini aradı yoldan aldı beni :1: doktor bu kez netti. aşılamaya durmunuz uygun değil dedi. eşime de bu sorun sonradan kazanılmaz doğuştan gelen birşey dedi... her ne kadar webden araştırdıysam da bitkisel kürleri hiç sesimi çıkarmadım. doktora göre normal tüp bebek yöntemi de değil mikroenjeksiyon yöntemiyle ancak olurmuş. folic asit verdi 26 şubatta da iğnelere filan başlayacağız dedi. senin yumurtanı bankalarında tutabiliyorlarmış. böylece bir daha çocuk istersek direk o donmuş spermle birleşmiş yumurtayı yine enjekte ediyormuş daha basit hamile kalabiliyormuşum ilaçlara gerek kalmadan bu iyi tarafı tabi eğer ilkinde başaramazsak 2. 3. de bunlar kullanılabiliyormuş... ben dinledim doktoru ama beynim uçuyordu resmen birde bizimkine iyi görünmeye çalışıyordum sonrasında ben çarşıda indim biraz yürüdüm de açıldım... hala da baş ağrım deli gibi... ordan çıktık eşim ee senin fikrin nedir dedi. eh doktor doğuştan gelen bir problem dedi elimizden gelen sadece bu bunu da deneyeceğiz nasılsa birgün deneyeceğiz başka çare yok neden erteleyelim ki dedim akşam evde konuşuruz dedi. eh napalım 26 şubata kadar yine sabır dicem beklicem zaten şubatın sonu dukanımın seyir evresinin de sonu artık güçlendirmeye geçicem inşallah hamilelikte de tam güçlendirme yaparım forever dukan :9:

Günaydın kızlar
Doktora gittik minnağım 7mm ,şuan tam olarak haftasını öğrendik,6hafta 4günlük

Kalp atışlarını duyduk annem ben ve eşim allahım nasıl bir lütüf bu binlerce şükürler olsunn ,o pıt pıt atan kalbini duydukça ağladım,allahım tez zamanda isteyen herkese bu duygusu yaşatsın inşallah
1martta kontrole gıdıcez,folikasitte devam edıcem biraz akıntım varmış ,fitil verdi onu kullanıcam,birde yıkAma sabunu verdi doguma kadar onu kullanıcam ,böyle işteee teyzeleri ,hepinizi çok öptüm
Esraaaaaa şuan heycanlandın dimiii darısı başınaa bitanem, bende 14şubatta heycanlanıcAm inşallah

anaam 7 mm ne yaw fındık kadar bıcırığa bak sen annesine duyurmuşmu kalp atışlarını afferim ona... ben genelde çok saçma yerlerde saçma espriler yapan biriyim acep hamile kalırsam bu duygusallığı yakalayabilirmiyim ki?? :27:

eh gözün aydın diyelim güzelim... Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

gunaydın hanımlarrr

edacım gitmişsiniz doktora hayılrısı olsn bundan sonrası için inşallah hersey yolunda gider,ben bu yıl hamıle olacagına ınanıyorum ve buraya yazıyorum dedıydın dersın:)
sınemımm canımmm,teyzesının kuzusunun kalbı çarpmış bu hafta yanında olup bende dınlemeyı cok ısterdım,neyse doguma artık:)

benım bu haftasonu acaip koşturmacalı geçti,ctesi günü kayınvalıdeyle annemı alıp dışarı cıktım,gez allah gezz dügün kıyafeti aradık alt üst ettık hertarafı,volkanın kuzenının 15 şbt dügünü var,zaten kış kıyamet bıde elbıseydı ayakkabıydı araştır derken donduk ama bulduk neysekı,,
sonra eve gittim bi sürü hazırlık yaptım,pazawr günü kızın ceyizini serdık evine orda calıstık saat 5 gibi bitirip kayınvalıdeye gittik cumbur cemaat yemekler orda yenecek diye,hazırlıgıda onun için yapmıştım
dünde öyle böyle gecti eve geldım saat 11e gelıyo,hiçbişey anlamadım haftasonundan..
bu arada aksıyon macera bılım kurgu ve fantstk fılm sevıyosanız frenkestaın var sınemalarda kacırmayın derim,cuma iş çıkışı gittik manyak güzel bişeydi:)

günaydın kızlar...

moralim motivasyonum nerelerde bilemiyorum ama yanımda olmadıkları kesin... cmrt akşamı konuştuk eşimle yine kavgalar çocuk istemiyormuş 2017 ye kadar bir sürü mazeret sundu haklı mazeretlerde vardı içinde çocuğun sorumluluğunu alamazmış... bende o zaman benimde sorumluluğumu alamazsın bitti bu iş ne mutluyum ne huzurluyum bu kadarı yeter ayrılalım dedim... bende sahip çıkan bir yapı yok galiba bundan yakındı ama yoruldum galiba ben sahip çıkacak durumda hissetmiyorum kendimi...

ayrılalımın akabinde hep aynı olaylar hep aynı sonuçlar... tamam istediğin neyse yapacam moduna döndü içimdeki istek resmen öldü... ayrılmıyor da Allahım ya beni bundan kurtarsın yada bu adama akıl fikir versin ilk önceliğim artık bu dua...

Selam hanimlar uzun zamandir gelemedim, islerin yogunlugundan birde geçen hafta son iki gun izinliydim..

Okuyamadimda geçmisi, nasilsiniz?

Bi Eda son sayfadaki yazini gördüm esin niye birden karar degistirdi ne oldu öyle?

Sinemim doktora gitmissiniz ay pit pit kalbini duydunuz muuuu :16:

Harika bisey ya saglikli olmasina sevindim, saglikla kucaginada al insallah canim :16::nazar::nazar::nazar:
Amiiiin diyorum tüm dualarin için..

Nesli, Esra, Eda herkescikler iyi mi?

Bide bu yeni mavi sey ne resmimizin yakinindaki :52:

Selam hanimlar uzun zamandir gelemedim, islerin yogunlugundan birde geçen hafta son iki gun izinliydim..

Okuyamadimda geçmisi, nasilsiniz?

Bi Eda son sayfadaki yazini gördüm esin niye birden karar degistirdi ne oldu öyle?

yeni yeni sorunlar buluyor bana eskiden kalma bir kredi kartı borcu varmışta mahkemelik olmuşta hakkında yakalama varmışta... sonra kendine bir senet imzalatmışlar oda varmışmış... ya dolu insan var böyle borcu olan aranan falan filan zaten senin yakalanman filan olsa bin kere çevirme geçirdik arkadaş durmadan şehirler arası yollardayız kaç yerde seni tutuklarlardı bu nasıl mazerettir bu adam adammıdır yemin ederim delirmek üzereyim... ayrıca sen ticaretin içindesin senet imzalayacaksın zor durumda kalacaksın bunlar mühim değil imzalatmışlar diyorsun sonuçta bir karşı dava açarsın dağ başımı burası... yok onlar tehlikeliymiş falanmış filanmış o zaman bana yazık bırak bari beni bu kadar önemliyse olay dedim. yemin ederim kaç kez yazdım bunları size sonra eda bunlar ne yaa bu sözler nedir bu karşılaştığın durum nedir neyi anlatıyorsun bunca mantıksız şeye bir inanıyorsun iki inanmış gibi birilerine yazıyorsun deyip sildim...

kafam çok karışık nasıl böyle bir durumun içinde kaldım bilemiyorum mantığım almıyor :5:

yeni yeni sorunlar buluyor bana eskiden kalma bir kredi kartı borcu varmışta mahkemelik olmuşta hakkında yakalama varmışta... sonra kendine bir senet imzalatmışlar oda varmışmış... ya dolu insan var böyle borcu olan aranan falan filan zaten senin yakalanman filan olsa bin kere çevirme geçirdik arkadaş durmadan şehirler arası yollardayız kaç yerde seni tutuklarlardı bu nasıl mazerettir bu adam adammıdır yemin ederim delirmek üzereyim... ayrıca sen ticaretin içindesin senet imzalayacaksın zor durumda kalacaksın bunlar mühim değil imzalatmışlar diyorsun sonuçta bir karşı dava açarsın dağ başımı burası... yok onlar tehlikeliymiş falanmış filanmış o zaman bana yazık bırak bari beni bu kadar önemliyse olay dedim. yemin ederim kaç kez yazdım bunları size sonra eda bunlar ne yaa bu sözler nedir bu karşılaştığın durum nedir neyi anlatıyorsun bunca mantıksız şeye bir inanıyorsun iki inanmış gibi birilerine yazıyorsun deyip sildim...

kafam çok karışık nasıl böyle bir durumun içinde kaldım bilemiyorum mantığım almıyor :5:

Allah Allah niye böyle seyler bahane ediyor ki canim bi korkusu mu var acaba tedavilere yönelik :26:

Birakmak hemen gelmesin aklina olmadi psikologa gidin bi konustur esini neden kaçiyor bu kadar :26: tam gaza gelmisti cünkü :31:

Allah Allah niye böyle seyler bahane ediyor ki canim bi korkusu mu var acaba tedavilere yönelik :26:

Birakmak hemen gelmesin aklina olmadi psikologa gidin bi konustur esini neden kaçiyor bu kadar :26: tam gaza gelmisti cünkü :31:

boşu boşuna kafayı sıyırtıyor bana başka da birşey demiyorum ben bu adama... ben kontrol edicem artık uyaptan mahkeme durumlarını açtım baktım hepsine öldürecek bu beni ya çocuk gibi ama ben olması ihtimalini düşündüm diyor... hani var sonuçta bir borç harçta şu an sorun olacak bir durum yok yarın ne gösterir bilinmez... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

gaza gelmemiş ben çok istediğim için beni sevindirmeye çalışıyormuş... :22: dövsem rahatlarmıyım acaba :15:

neyse problem varmı çocuk için bir daha sormicam dedim sperm verileceği gün kaçmazsa evden şimdilik hizaya geldi :34:

neredeeeeeeeeeeeeeeeeee bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neslihannn nerdesinnn kuzummmmm

burdayızzz güzelimmm

genel müdür dün yeni bir proje verdi bimlere meyve suyu yapıcaz yine formülü değişti bende oturdum değişenlerle fiyat ne kadar değişmiş bulmaya çalışıyorum... yeni bir renk maddesi var aspir çiçeği renk maddesi doğal sınıfına giriyormuş tutarsa alalımda bende göreyim :)))

renklendiricileri kaldırdı bakanlık bizde ne koyacağımızı maliyeti nasıl düşüreceğimizi şaştık :9:

Günaydin kizlarrrr :16:

Hakkaten nereye kayboldu bu millet yine :51: gelin buraya leyyyynnn :47::47::47:

Bana hiç bir kuvvet bogazimi durdurmaya yardim etmiyor bende çareyi söyle yapmakta buluyorum:

Tüm gün hafif yemissem aksam yemeginde salata yicem artik. Cayla mayla hic bisey atistirmak yok :20:

Amaaa agir yemissem gün boyu aksam yemegi yok, bol su, en fazla bi bardak süt :20::20::20:

Yeter canima tak etti cidden 68.5lerde geziyorum kaç haftadir :47: :19::19::19:

boşu boşuna kafayı sıyırtıyor bana başka da birşey demiyorum ben bu adama... ben kontrol edicem artık uyaptan mahkeme durumlarını açtım baktım hepsine öldürecek bu beni ya çocuk gibi ama ben olması ihtimalini düşündüm diyor... hani var sonuçta bir borç harçta şu an sorun olacak bir durum yok yarın ne gösterir bilinmez... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

gaza gelmemiş ben çok istediğim için beni sevindirmeye çalışıyormuş... :22: dövsem rahatlarmıyım acaba :15:

neyse problem varmı çocuk için bir daha sormicam dedim sperm verileceği gün kaçmazsa evden şimdilik hizaya geldi :34:

üstüne gitme canim bakalim biraz, son gün geldiginde kalk sperm vermeye gidiyoruz de :31:
seni sevindirmeye calisiyorda böyle yaparak daha çok üzüyor :50: ne çocuk ruhlu su erkekler he :19: al sopayi döv :27:

kızlar ben 75 engelini de kırdım gibi sabah 73,8 oldum pek bir sevindirik oldum inşallah tartı beni kandırmaz regl bitti gidiyor galiba...

çiğdemcim bende anlamıyorum valla kocamı dün bir karar verdim içimdeki kötü sesi dinlersem çok yıpranacak oturup günlerce ağlayacak moddayım... sonra düşündüm iyi düşünsem ne olacak sadece sonunda ne salakmışım deme ihtimalim var... lütfen diğer ihtimalleri söyleme :1: ama sonuçta hepimizin sahibi Allah... o ihtimalin koşulların hatta herşeyin değişmesi gibi ihtimallerde var biraz fazla ütopik düşünüyor olabilirim yada düşünüyor muyum bende bilemiyorum ama içimdeki bir ses durmadan rahatlatıyor beni bende mantığı aklı kalbi bile bir kenara koydum onun peşinden gidiyorum... hadi hayırlısı....

yaaa hakkaten nerde bu nesli esra :52:

Back
X