- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
Selam kizlar,
tebrikler girgirina masallah iyi vermissin, bence ayni azimle 70den asagida düsebilirsin
Edacim valla bende bi yaramazlik yok cok sükür sen nasilsin ne var ne yok?
Hayirli olsun kosu bandin, nasil bisey evde spor yapmak?
Benim hiç evde spor aletim olmadi ( acilarin çocugu emrah smileysi )

Allah izin verirde kendi evimize tasinirsak odanin birini büro (kütüphaneli bilgisayar masasi falan) ve spor odasi olarak düzenlicem insallah
Ama hala eliptik ve kosu bandi arasinda kararsizim, biri cok kalori yaktiriyor biride vucudun her yerini calistiriyor :118: ikisi bi arada ciksa keske 
Ben evlendikten 6 ay sonra annem eve aldi kosu bandi nasil zoruma gitti anlatamam, ben spor salonlarinda surunurken dugune fit olmak için annem benden sonra aldi
neyse simdi yapiyor mu hayir, cok cok nadir yapar kiskaniyorum valla bana verse 
tebrikler girgirina masallah iyi vermissin, bence ayni azimle 70den asagida düsebilirsin

Edacim valla bende bi yaramazlik yok cok sükür sen nasilsin ne var ne yok?
Hayirli olsun kosu bandin, nasil bisey evde spor yapmak?
Benim hiç evde spor aletim olmadi ( acilarin çocugu emrah smileysi )

Allah izin verirde kendi evimize tasinirsak odanin birini büro (kütüphaneli bilgisayar masasi falan) ve spor odasi olarak düzenlicem insallah

Ben evlendikten 6 ay sonra annem eve aldi kosu bandi nasil zoruma gitti anlatamam, ben spor salonlarinda surunurken dugune fit olmak için annem benden sonra aldi