Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

evet ins tatlim bu ay yada en son nisanin 4 une geliyor prenses :16::emir_bebek:
valla esracim bu ay cok hizli kilo aldim toplamda 9-10 kilo almis bulunmaktayim
ben 7 de kalsam iyi olur diyordum emmeeeee son ay artik istahima duuurrrr diyemiyorum ökküzzz gibi yiyorum :47::47:
dogum medipolde kismetse..
sen neler yaptin hala bebek dusunuyorsan folikasit kullanmaya basla artik..
doktora gidiyor musun ?

ıyı yıne 9-10 kılonun 5-6 sını hastanede bırakıcan zaten oyuzden püff olup gider o kılo
medıpole gidiyorum bende bazen sevıyorum orayı,kontrollerınıdemı o hastanede oldun?
ben bıkez kontrole gittim bebek düşünüyorum yumurtalıklarımda vs bi soırun vamrı dıye,adam ultrasonla baktı kıst yok yumurtalıklar ıyı rahmın seklı duzgun vs. bi sıkıntı yok dedı
eşimi sperm olcumune yolladım bugun onunda herseyı normalse şayet,geri kalan beklemek
2 ay oldu zaten denemeye baslayalı,hayırlısıyla dogru zamanda gelısın ınsallah..
pekı ben sımdı folıkasıt kullanmaya basladım dıyelım 2 sene sonra hamıel kalırsam ne olcak cok uzun bı sure degılmı bu?
ve doktor bu kontrolde bunu söylemezmıydı?

nazlıııııııııııııııııııı

sonuç çıkmış cut off değerinin altında yazıyor,nedemek oluyor ,sorun yok demekmi ?

ıyı yıne 9-10 kılonun 5-6 sını hastanede bırakıcan zaten oyuzden püff olup gider o kılo
medıpole gidiyorum bende bazen sevıyorum orayı,kontrollerınıdemı o hastanede oldun?
ben bıkez kontrole gittim bebek düşünüyorum yumurtalıklarımda vs bi soırun vamrı dıye,adam ultrasonla baktı kıst yok yumurtalıklar ıyı rahmın seklı duzgun vs. bi sıkıntı yok dedı
eşimi sperm olcumune yolladım bugun onunda herseyı normalse şayet,geri kalan beklemek
2 ay oldu zaten denemeye baslayalı,hayırlısıyla dogru zamanda gelısın ınsallah..
pekı ben sımdı folıkasıt kullanmaya basladım dıyelım 2 sene sonra hamıel kalırsam ne olcak cok uzun bı sure degılmı bu?
ve doktor bu kontrolde bunu söylemezmıydı?

canim bazi doktorlar soylemiyor
tabiki de 2 sene kullanmayacaksin hamile kalmadan 1-2 ay once kullanmaya basliyorlar benim tedavi basladiginda kullanmaya basladim sizin bi sorun yokmus cok sukur o yuzden bence doktoruna danis kullanmaya baslayim mi diye o zaman aklina gelir ve verir ilaci
kontrollerimde orada oluyor canim nagihan hanima gidiyorum.. ama tedavi oldugum doktorum banu kumbak aygundu ona gittim bebek icin
tavsiye ederim cok bekleme o direk bebek sahibi olmak isteyenlerin doktoru tup bebek uzmani :49:

edacım içini ferah tut yarın çağırdıkların agöre niye bugun yada dün aramalarını beklıyosun kuzum,herşey yolunda tıkır tıkır işliyor ne güzel,bol bol duat et bebişin sana tutunsun ,belkide bebişlerin:16::16::16:

hayırlısıyla git gel inş. hastaneye bak gör herşey güzel olucak ,hiç endişelenme canım ,allahsenınde yardımcın olsun tatlım

bakalım bendede heycanlı bekleyiş var ,gercı ultrasonda bişi çıkmadı cok saglıklı ama yınede kan sonuclarıda önemlı ,allahım yüzümüzü güldürsün inş.

ay valla yemin ederim aklımı nasıl pozitif tutacağım diye polyanna modunda geziyorum hiç birşey sormuyorum etmiyorum. inşallah güzel geçer heyecan dorukta...

inşallah güzel haberleri alırsın sende tatlım... kan sonuçları ne olacak daha o çok minnak çıkmaz birşeycik onda :54:

merhaba kizlarrrrrr hayirli cumalarrrr :16::16:
keyifler nasil insaallah herkes iyidir.
ben cok sukur iyiyim gun sayiyorum iste :6::6:

edacim Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle lutfen islem yapilirken rahat ol ve transfer esnasinda pozitif seyler dusun nefes egzersizleri ile rahatlamaya calis bol bol dua et kuzum..
senin yumurtalarin coktu oyle hatirliyorum kesin 1 taneden fazla olusmustur hic kafana takma emi?
hakkinda hayirlisi olsun :16:
guzel haberlerini bekliyorum :54:

elifim hoşgeldinn kuzumm

ay ne güzel az kaldı bebişle gün sayıyorsunuz ha sarılmaz için... raabim sağlığıyla hayrıyla sana sarılmasını nasip etsin... kızzz yumurtam ilk toplandığında 24 idi 4 tanesi direk yok sayıldı belkide küçüktü... 20 den de doktoruma göre 9 sonraki arayan hemşireye göre 10 tanesi döllendi beklemede birden 20 taneden 9 tane deyince doktor sanırım çok bozuldum. hani birden öyle çok düşünce rakam :53: sonraki gün hemşire 10 tane dedi biraz sevindim ondan beride sormuyorum nasıllar sayıları kaç ben yüreğimi ferah tutup motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum... bundan sonrası kısmet elimden geleni yapacağım yine yapmam gereken ne varsa...

sonrasında yine bekleme dönemi örgü yapmak için bir sürü yün aldım. onla stres atmayı planlıyorum. modemim kırıldı nete giremeyeceğim evde :( bugün hemen siparişi verdim. ama salıya anca gelir... yazmazsam merak etmeyin kuzular...

selammm mıletttt
nekadar guzel bırgun degılmıı
sube hernekadar soguk olsada ara ara kapıya cıktıgımda güneşi hissediyorummmm ve bugun cuma:)yaşasınn
herkese hayırlı cumalar bu arada gönlünüzden gecen tum dıleklerınızı rabbım duyar kabul eder ınsallah...
nazlıcım bebiş büyütüyoo
sinemcan karnında bebiş büyütüyo..
edacım bebişine kavusacak ınsallah,
neslıcım dukana uyum sagladı tekrar maşallah
özlemcım dıyetıne döndü 1 kiloyu attı bıle:)
çigdemden ses yok,
ben napayımm ya ben napayımmmm:)
aldım basımı gıttım kılolarımla:)
rakamı soylemıycem ama gayet besili durumdayım,2 deneme yaptım cocuguda tutturamadım
ne olacak benım halimmm
gerçi bugun yemın ettım barı bıgun şu bogazımı tutayımda ymeıyım diye,cunku beım haftasonundan zıyade haftaıcım tehlıkleı
bugun guzel bı detoks ıle bıraz ödem atayım bari:)

kızz arada bir elma diyeti patlatıyordun bu ara onuda duymadım???????? nirelere gidiyorsun sen yine :20:

2 deneme neki... yanlız böyle desteksiz deneme sürdürme incir kürü falan yada ne bileyim extra birşeyler ekleyin doğal hızlandırın evreyi...

kızz arada bir elma diyeti patlatıyordun bu ara onuda duymadım???????? nirelere gidiyorsun sen yine :20:

2 deneme neki... yanlız böyle desteksiz deneme sürdürme incir kürü falan yada ne bileyim extra birşeyler ekleyin doğal hızlandırın evreyi...

yaw bugun yemın ettım elma dıyetı ıcın ıyı gıdıyom ama mıdem nasıl buyumusse artık
kendınden gectı burka burka bı hal ettı benı
ya bıde kımden duydum hatırlmaıyom ya bu sıteden okudum ya senden ya çıgdemden
bal tarcın corekotu karsıtır dıye

Kızlar oldum transferi cmrt evde uzaniyorum 2 gündür raporda aldım dahada uzanacagim galiba :) 24 mart test günüm heyecanla bekliyorum... Ayrıca yeni modemim salı günü gelecek o zaman ayrıntılı yazarım öpüyorum hepinizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın canım 2li testin güzel çıkmış .:16:

saolasın bitanem ,oh içim rahatladı :16::16:,kendı doktoruma gıttım izinliymişcuma gün gösteremedım ,ama bende netten baktıgım kadarıyl ahersey yolunda dıye ,önemsemedım ,bugun iş yerı hekımıne gösterıcem

Kızlar oldum transferi cmrt evde uzaniyorum 2 gündür raporda aldım dahada uzanacagim galiba :) 24 mart test günüm heyecanla bekliyorum... Ayrıca yeni modemim salı günü gelecek o zaman ayrıntılı yazarım öpüyorum hepinizi...

hayırlı olsun canım ,inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana ,hiç kalkma yerınden hep yat canım , aklın hep karnında olsun gerısı boş,annecıgınde yanında nede ols agüzled evakıt geçer ,sakınüzme kendını ,strese gırme hiç bişey için ,hep olumlu düşün olumlu olsun canımcım
cok sevdındım allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürür,dualarım senınle ,sende oku kendını bol bol canım

Selam kizlar :3:

Hayirli olsun edacim transferin :16::16::16: Insallah bebisin tutunmusturda saglikli bir bicimde kucagina alirsin canim :54::54::54:

günaydın kızlar...

ya ben bu hamilelik olasılığına takılıp ne bulursam yedim yaaa henüz tartıda artı yok hatta sabah bir salladım bozuldu mu diye :1:

acaba birden mi patlayacak... birde hamile çıkmazsam yediklerim vijdan azabıyla uzaktan gel gel diye bakıyor bana :5:

bugün saf protein yapma kararı aldım. bebiş eğer karnımdaysa dukan amcasıyla bir tanışsın bugün :1:

edacım günaydın
sakınn benım düştüğüm hata düşme çunku bebek 3 ay bıtımınde senden beslenmeye baslıcak,sakın ama sakın rejımını bozma ,sonra üzülürsün,ben sımdıden şiştim ,boğazımı tutmaya calısıyorum daha sağlıklı seyler yemeye yöneldım

edacım günaydın
sakınn benım düştüğüm hata düşme çunku bebek 3 ay bıtımınde senden beslenmeye baslıcak,sakın ama sakın rejımını bozma ,sonra üzülürsün,ben sımdıden şiştim ,boğazımı tutmaya calısıyorum daha sağlıklı seyler yemeye yöneldım

amanın 3 ay sonra mı oy oyy o zaman ben dukan amcamın sözünden çıkmıyım... gerçi daha belli olmadan boğazımı açtım ben :D ama bugün inşallah telafi edicem...

amanın 3 ay sonra mı oy oyy o zaman ben dukan amcamın sözünden çıkmıyım... gerçi daha belli olmadan boğazımı açtım ben :D ama bugün inşallah telafi edicem...

et vallahi edacım ,sözünden çıkma dukanın
gereksiz yere kilo almış olursun,o psikolojiye ben girdim cezasını cekıyorum , bence aynen devam dıyete canım

günaydın kızlarrr
edacım son durum nedir ,
bebişin sana tutundumu ,merak ettik yaw,gelişmeleri yaz

günaydın kızlarrr
edacım son durum nedir ,
bebişin sana tutundumu ,merak ettik yaw,gelişmeleri yaz

pazt kan testi yapıcaz bende yarın evde gebelik testi denemeyi düşünüyorum.... tutundumu bilmem ama ya aldığım ilaçların oyunu ya benim aylardır göğüs gerdiğim diyetimin daraltması gözümün gördüğü görmediği bir sürü şey yemek istiyorum. yanlız bunu pek hamileliğe yoramıyorum çünkü ben diyet yapmazkende aynen böyleydim :1:

tek tuhaf ayrıntı acaip bir karın kasık ağrısıyla boğuşmaktayım. eğer o sıpa karnımdaysa helal olsun diyeceğimde değilse boşu boşuna bir ağrı çemberinin içindeyim doktor uyarmıştı olabilir diye o yüzden gözümde büyütemiyorum. annem dün gece acile gidelim dedi öyle fenaydım ki kendimde bile değildim aman giderim de yanlış birşey yaparlar ben farketmem falan filan vesvesesiyle gitmeyip sızmışım... pazt sonucu alayım iyi yada kötü yazarım güzeller...

Back
X