- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
pazt kan testi yapıcaz bende yarın evde gebelik testi denemeyi düşünüyorum.... tutundumu bilmem ama ya aldığım ilaçların oyunu ya benim aylardır göğüs gerdiğim diyetimin daraltması gözümün gördüğü görmediği bir sürü şey yemek istiyorum. yanlız bunu pek hamileliğe yoramıyorum çünkü ben diyet yapmazkende aynen böyleydim
tek tuhaf ayrıntı acaip bir karın kasık ağrısıyla boğuşmaktayım. eğer o sıpa karnımdaysa helal olsun diyeceğimde değilse boşu boşuna bir ağrı çemberinin içindeyim doktor uyarmıştı olabilir diye o yüzden gözümde büyütemiyorum. annem dün gece acile gidelim dedi öyle fenaydım ki kendimde bile değildim aman giderim de yanlış birşey yaparlar ben farketmem falan filan vesvesesiyle gitmeyip sızmışım... pazt sonucu alayım iyi yada kötü yazarım güzeller...
hayırlı haberlerını beklıyoruz edacım bugüm,
kasık ağrısı tedavıdenmıdır bılmıyorum ama ,hamılelıgın ılk 3 ayı ,reglı agrısı gıbı oluyor ara ara,bıde bel ağrısı eklenıyor ,sankı ortadan ıkıye ayrılıyor gıbi oluyor

bence senın iştahınla alakalı hamileliği bahane edip yiyoruz ,biz akıllanmazyız vallahı

iyiiki gitmemişsin canım doktora ,bende olsam gıtmezdım sanırım ,ne olur ne olmaz