Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Slm kızlar nasılsınız? Görüşemiyoruz çünkü çok sık girip çıkamıorum.
Diyetleriniz nasıl gidiyor iyimisiniz ?
özlüyorum sizleri :)

bu arada sizde güzel haberler var mı bilemiyorum ama
ben de var.
Ben hamileyim. :1::1::1:
Tüp bebek yaptırdık biz ilk denemimizdi ve tuttu çok şükür.
:49::49::49:

melekcım cok sevındım tatlımm
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsaLLahh
ben bu seneden cok umutluydum zaten hamişimizin sayısı 3 oldu yokmu arttıran:)
kac haftalıksın canımm

ben de var.

Hayirli olsun melek; Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :31:

hayırlı uğurlu olsun bebişin,inşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine,

desene topikte 3 .gebe sensin,darısı çiğdemime neslime esrama inş.

Amiiin balim amin :16:
Gitti 3, kalan ve isteyen 3 :52: Hadi bakalim sira kimde acaba :23::23::23:

ben de var.

ayyy güzelim bende seni merak ediyordum yazmayınca 2014 topiğine soramadıydım çok sevindim güzelim. benimde ilk denememdi biliyorsun daha keseyi görebilmiş değiliz ama kan değerlerime göre eşimle ben herkese duyurduk gerçi ben hala iş yerine söylemedim netleşmedi diye :26:

tebrik ederim seni kaç embriyo transferin var? keseyi gördünüz mü? ayrıca bu keseyi görünce ne oluyor ???

selam kızlar

dün epey kaynatmışsınız yokluğumda :9::9:

herkesin moraller iyi maşallah
ne dıyoduk kılo alnınırda verilirde,sağlığımız yerinde olsun yeterki :16::16:

sinemcim yaa bu kaç haftalık kısmını neye göre hesaplıyorlar acaba nette bir araştırma yapıcam şimdi ama sana da bir sorayım dedim... benimki tüp bebek olduğundan laboratuvarda döllendiği geliştiği bende tutunduğu zamanı hesaplayınca bebişin 17. günü oluyor ya bu çok erken yaaa daha gr ından söz edilemez bir halde galiba bu kalp atışları ne zaman duyuluyor acaba???

ayyy güzelim bende seni merak ediyordum yazmayınca 2014 topiğine soramadıydım çok sevindim güzelim. benimde ilk denememdi biliyorsun daha keseyi görebilmiş değiliz ama kan değerlerime göre eşimle ben herkese duyurduk gerçi ben hala iş yerine söylemedim netleşmedi diye :26:

tebrik ederim seni kaç embriyo transferin var? keseyi gördünüz mü? ayrıca bu keseyi görünce ne oluyor ???

keseyi görünce hamile oldugun netleşiyo tatlım,ama ondan sonrada bebek oluştumu ,yoksa boş gebelikmi telaşı baslıyo,bebeği görüp kalp atışını duydunmu,dünyalar senın oluyor,3 ay bıtene kadar düşük tehliken oldugu ıcın dıkakt edıyosun kendıne ,sonra düşük tehliken %1 e düşüyo,hamileliğin tadını çıkarıyosun ,tabi bulantıların geçerse :)
ilk 3 ay bulantılar oluyor diğer 3 ay balayı gibi diğer 3 ayda yine zor geçiyormuş :49::49::49:

sinemcim yaa bu kaç haftalık kısmını neye göre hesaplıyorlar acaba nette bir araştırma yapıcam şimdi ama sana da bir sorayım dedim... benimki tüp bebek olduğundan laboratuvarda döllendiği geliştiği bende tutunduğu zamanı hesaplayınca bebişin 17. günü oluyor ya bu çok erken yaaa daha gr ından söz edilemez bir halde galiba bu kalp atışları ne zaman duyuluyor acaba???

keseyi yaklaşık 5.haftada görüyosun canım ,kalp atışını 8.haftada duyuyorsun ,senın hesaplaman nasıl olur bılmıyorum ama son adet tarıhıne göre hesaplıyo ılk başta doktor,sonra bebeğin geliştikçe boyuna yada çapını ölçüyolar ona göre gerçek haftanı net soluyor doktor
benım bebiş son adet tarıhımı yakalamış gelişmesi güzel gidiyo sımdı ,
senın rahmıne yerleştirdi tarıhı baz alıcaklar mantıgımca sonra bebegın buyudkce ölçüsünü alıp net sölicek canımcım

buldum buldum sinemim valla yazılan birşeymiş bu tüp bebek farkedermi bilmem ama hesaplara göre en az 4 haftalık en fazla 5 haftalıkmışım yaaa neyse gözüme 2 hafta az geldiydi :)))

buldum buldum sinemim valla yazılan birşeymiş bu tüp bebek farkedermi bilmem ama hesaplara göre en az 4 haftalık en fazla 5 haftalıkmışım yaaa neyse gözüme 2 hafta az geldiydi :)))

bebeğin büyüdükçe boyunu ölçüp gerçek tarihi sölicekler canım ,kısmetse :emir_bebek::emir_bebek:

Sağolun canlar.
Ben iyiyim.
üç tane hamiş olmasına çok sevnidim.
çok güzel ya.
Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza.
Kimlerhamiş

keseyi yaklaşık 5.haftada görüyosun canım ,kalp atışını 8.haftada duyuyorsun ,senın hesaplaman nasıl olur bılmıyorum ama son adet tarıhıne göre hesaplıyo ılk başta doktor,sonra bebeğin geliştikçe boyuna yada çapını ölçüyolar ona göre gerçek haftanı net soluyor doktor
benım bebiş son adet tarıhımı yakalamış gelişmesi güzel gidiyo sımdı ,
senın rahmıne yerleştirdi tarıhı baz alıcaklar mantıgımca sonra bebegın buyudkce ölçüsünü alıp net sölicek canımcım

evet tüp bebeğin bile ayrı bir hesaplaması varmış hesapladım 4 hafta 4 günlükmüş kerata 8 nisanda çağırdı bizi doktor herhalde tam günü ondan öğrenicez vede doğum tarihini 30 kasım 1 aralık gibi hesaplıyorum yay burcu oluyor evde şenlik olacak ben koç eşim aslan bıcırık yay herkes ateş grubu :))) hesaplarıma göre 8 nisan da 7 haftalık oluyor inşallah bende eşimde 7 aylığız tez canlıyız oda öyle çıkarda gittiğimizde kalp atışlarını da duyurur sıpamız... ne çok sıkıntı var şimdi de bende dış gebelik mi korkusu var keseyi görünce o geçecek ama dediğin gibi başka endişeler başlayacak neyse hayırlısı inşallah hepsini atlatırım :17:

Cnmm sağolasın ;)) inşallah sen de gebesindir cnm.
Ben 6. Haftamı doldurdum cnm 7.haftamdayim. ;)
Tek embriyo idi cnm. Zaten 2 yumurta vardı biri dolllendi o da tutundu anneciğim sukurr

Çok sevindim ;)
Ben 7. Haftadaim. Önümüzdeki hafta bebeğmin kalbinin sesini duyacağı inşallah. ..

hayırlı uğurlu olsun canım ,sıkı sıkı tutunur anneciğine inşallah,bulantıların varmı ,ben ılk 5 ve 12 haftaya kadar mide bulantısından ,bel ağrısından mahvolmuştum

Cnmm sağolasın ;)) inşallah sen de gebesindir cnm.
Ben 6. Haftamı doldurdum cnm 7.haftamdayim. ;)
Tek embriyo idi cnm. Zaten 2 yumurta vardı biri dolllendi o da tutundu anneciğim sukurr

kan sonucuma göre öyle ama kese sonrasında kalp atışı ne bileyim sırasıyla birkaç gelişme sonucunda bende gönlüm rahat hamileyim diyebileceğim... ben 5. haftamın içindeyim. 2 hafta sonra benimde randevum var keseyi görmek için inşallah kalp atışlarını da duyurur...

çok sevindim valla güzelim emeklerinin karşılığını almana soramıyordum da göremedim seni... kan değerin kaç çıktı güzelim??? bana 2 embriyo transfer edildi. hani kan değerinin yüksekliğinden de ikize ihtimal veriyorlar... :) bizimki 9. günde 280 li birşeydi 11. gün 632 oldu. acep yüksek mi ikiz gelir mi böyle tuhaf bir bekleyişim var...

kan sonucuma göre öyle ama kese sonrasında kalp atışı ne bileyim sırasıyla birkaç gelişme sonucunda bende gönlüm rahat hamileyim diyebileceğim... ben 5. haftamın içindeyim. 2 hafta sonra benimde randevum var keseyi görmek için inşallah kalp atışlarını da duyurur...

çok sevindim valla güzelim emeklerinin karşılığını almana soramıyordum da göremedim seni... kan değerin kaç çıktı güzelim??? bana 2 embriyo transfer edildi. hani kan değerinin yüksekliğinden de ikize ihtimal veriyorlar... :) bizimki 9. günde 280 li birşeydi 11. gün 632 oldu. acep yüksek mi ikiz gelir mi böyle tuhaf bir bekleyişim var...

hayırlısı olsun ,ama ikiz olsa çok harıka olur yaww,bende ikiz istedim aslında ama doktor tek gebelik dıyınce ,bı tuhaf olmuştum :9::9:,kendımı kaptırmısım ikiz diye ,illa kocam ıkız dıye benımkılerde olucak değil ya :9::9:

kan değerlerinin hızla yükselmesindendemi anlasılıyomus ,alllahım teknolojı nasııl geliişmiş yaw,

çizelgen hayırlı olsun canım :16::16:

hayırlısı olsun ,ama ikiz olsa çok harıka olur yaww,bende ikiz istedim aslında ama doktor tek gebelik dıyınce ,bı tuhaf olmuştum :9::9:,kendımı kaptırmısım ikiz diye ,illa kocam ıkız dıye benımkılerde olucak değil ya :9::9:

kan değerlerinin hızla yükselmesindendemi anlasılıyomus ,alllahım teknolojı nasııl geliişmiş yaw,

çizelgen hayırlı olsun canım :16::16:

teşekkür ederim ederim tatlım doktor keseyi görmeden kesin birşey demiyor ama değerler 1 tane ye göre 2 kat oluyormuş. birkaç yerden okudum doktorumun ağzından cımbızla alınıyor laf, evet değerlere göre olabilme ihtimali var didi. hem 2 embriyo transfer edildi gerçi biri düşse nasıl farkedilir bilmem de hani ben kan bekledim çokta dikkat ettim göremedim umut yaaa işte sende yaşadın ya hani farklı bir istek bu başıma ne dertler açılacağını hiç bilmeden farklı bir istek bu :17:

teşekkür ederim ederim tatlım doktor keseyi görmeden kesin birşey demiyor ama değerler 1 tane ye göre 2 kat oluyormuş. birkaç yerden okudum doktorumun ağzından cımbızla alınıyor laf, evet değerlere göre olabilme ihtimali var didi. hem 2 embriyo transfer edildi gerçi biri düşse nasıl farkedilir bilmem de hani ben kan bekledim çokta dikkat ettim göremedim umut yaaa işte sende yaşadın ya hani farklı bir istek bu başıma ne dertler açılacağını hiç bilmeden farklı bir istek bu :17:

ah bilmezmiyim ,ilk öğrendıkten sonrakı haftalar,hafıfı bı ıslaklık fark edınce heemn wc ye kosuyodum kanamamı var dıye ,allahım 3 ay dan sonra bu risk kalktıgı ıcın daha sakın oluyor ınsan ,ama hamilelikte şeffah akıntı cook oluyor ,normalde yoksa akıntın senı endıselendırmesın eger olursa akıntın canım :)

ay edaa diğer haftalar miden bulanıcakmı acaab yoksa hafıfmı atlatıcaksın ,acaba canın ılk ne aşericek ,hepsını çokk merak edıyorum :16::16:

Back
X