- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
ah bilmezmiyim ,ilk öğrendıkten sonrakı haftalar,hafıfı bı ıslaklık fark edınce heemn wc ye kosuyodum kanamamı var dıye ,allahım 3 ay dan sonra bu risk kalktıgı ıcın daha sakın oluyor ınsan ,ama hamilelikte şeffah akıntı cook oluyor ,normalde yoksa akıntın senı endıselendırmesın eger olursa akıntın canım :)
ay edaa diğer haftalar miden bulanıcakmı acaab yoksa hafıfmı atlatıcaksın ,acaba canın ılk ne aşericek ,hepsını çokk merak edıyorum![]()
evet akıntım oluyor onu sordum sorun yok dedi doktor az oluyor... ben saf normalde hep günlük ped kullanırım biraz ayıp olacak ama 1 gün unutmuşum anam ne korktum hemen doktora söylediydim. o rahatlattı...
ayrıca güzelim benim kuzenim ebelik hemşirelik mezunu şimdi aynı bölümde öğr. görevlisi ilk bebişine aşerdiğinde hep çağla yemiş herkes tüylü olur çocuk diye uyarmış tabi o inanmamış yemiş ilk bebişine inanamazsın acaip birşeydi ben bizzat tanığım. doğduğu andan görünmüyordu fare derdim. hadi buna pek inanmadık ama 2. çocuğunda ağzına sürmedi o tam bembeyaz çıktı bana ilk söylediği de bu oldu geçen... sana da diyim... bende 3 haftadır çağla yemekteydim çok canım çekiyordu şimdi biraz uzağız kendisiyle... netten demiri vitamini yüksek gıdaları çıkarıp onlara bakıp duruyorum aşerirken ona yol göstereyim sağlıklı şeylere aşersin :))) mide bulantıma dikkat ediyorum inşallah olmaz ama aynen merakla bekliyorum